Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

sen olda ablam ben carpışmaya hazırım hadi cok heyecanlandım hadi hayırlısı cıkmazsada umutsuzluga kapanma çünkü daha var galiba regl bazen önceden cıkmaz

BEN BUKADAR HECANLIYIM YA CIKMAZSAM :
ozamanda oynarım yaaa allah büyükk vallahi ben inşallah piskolojik yaşamıyom 🙁
gevezem benim bitanem sakın düşünceye kapılma emin olki akışına bıraksan bir baktıgın anda gelmiş tutunmuş göbüşüne ve sana utrasyonda el sallıyor
inşallah inşallah inşallah

aaaaaa ablacım inşallah bidaha denediginde tam cıkar inşalahhhh yaaaaaaaaaaaaa bakıyorum göbüşümüz carpışacak gibi hadi benim boşta olsa çarpışacaz
kaçmak yok seninki dolu olsun yetr

ay canım tşkler inşallah senide o listede hamiş olarak görmek isteriz unutma evet rabbim hepimize yaşatacak yeterki sabırlı ve umutlu olalaım ve birbirimize destek cıkalım ozaman mevlamda yanımızda olur azmimizi görür ve hepimizin göbüşüne bebeişler veirr hadi hayırlısı

Ay inşallah Tunacım bebişin seninledir.Bende bu ay öyle birşey yaşadım biliyorsun.Ama bünyeden bünyeye fark eder.Senin bebiş belki göbişindedir.İnşallah Allah'ım.Mutlaka haber ver bize.

Tunacım bu kadarını görmüş olman bile güzel. İnşallah gördüğün 2. çizgi gitgide koyulaşır. Bebeğin seninledir. Çok mutlu oldum.

tuna benimde 3 ay önce öle çıktı akşam adet oldum bende testlere güvenmiyorum ama inşallah hayırlısıyla hamilesindir.bide kan testi yaptır derim.

aaaaaa ablacım inşallah bidaha denediginde tam cıkar inşalahhhh yaaaaaaaaaaaaa bakıyorum göbüşümüz carpışacak gibi hadi benim boşta olsa çarpışacaz
kaçmak yok seninki dolu olsun yetr

Ay inşallah Tunacım bebişin seninledir.Bende bu ay öyle birşey yaşadım biliyorsun.Ama bünyeden bünyeye fark eder.Senin bebiş belki göbişindedir.İnşallah Allah'ım.Mutlaka haber ver bize.

kızlar dilekleriniz için tşk ederim, altımızda eczane var sonucu eczacıya gösterdim, negatif dedi. pozitif sonuç için iyice koyu olmalı dedi bilemiyorum artık, zaten çizgi çok az belirgin, ben de pek güvenmiyorum yaa.. sanki adet olucam gibi ağrım var. inş hepimiz güzel haberler alırız.

bu arada bizleri çookk mutlu eden bir haber aldık, oğlumu ben eskişehirin yerel gazetelerinden birinde mini kral-kraliçe yarışmasına sokmuştum, gazeteden kupon falan topladık ama çok emek vermiştim. 76 aday içinden 8 kız 8 erkek 16 finalist seçilecekti, kazananlara hediyeler var ve cumt günü finalistler yarışıp kral-kraliçe belirlenecek. oğluşum 8 kral adayı içine girmişşş çok çok sevindik, harika bir duygu bu🙂)))

Amanda aman yeni bir artiz mi geliyorrrrrrrr.Maşallah.Vallahi çok tatlı oğlun var bence bol bol dua oku nazar değmesin.Bahtı açık olsun inş.Tebrik ederim.

tunacım hayırlısı olsun inşallah canım, umarım eczacı yanlıyordur da sen hamilesindir, değilsen de hayırlısı ile rabbim verir en kısa zamanda dilerim. Bizim minikler bekletiyor biraz bizi ne yapalım sabretmekten başka çaremiz mi var... bu aralar hamile sayısında muthiş bi artış var baharla beraber canladnı herkes🙂)) iş yerinden 2-3 kişiden hamile olduklarını duydum hayırlısı ile kucagına alsın herkes inşallaah bize de nasip etsin Rabbim.
Kızlar bu haftasonu sizin için ve kendim için bol bolll dua edecegim, Rabbim kabul eder inşallahh

Bu arada kucuk yakışıklıyı da tebrik ederim. Allah nazarlardan saklasın. Bizim gönlümüzün birincisi o zaten🙂