Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Abowww yav yerim seni keşke canım haziranda gebe olsam hepinizi yemeğe götürcem la söz
İnşallah canım rabbim hepimize versin inşallah🙂

ayy hiç bıkadar gülmedim sen cok yaşa emi inşallah size biraz adrelanin yaşatıyom hecan sizleride delirtmişimdir kesin yaaa
ayy allahım tatatm 7 güne kadar hiç bişi demm artık başka yorum yaparım

Allama orjim sen hamiş kalacan diye biz 9 doğuruyok
l her gün senin için tamam hamiş işallah diyom inşallah hamiş kalırsın kendini sakın şartlandırma tamammı
Allah hayırlısını versin inşallahhh

Canımm bir tanem seni çok iyi anlıyorum.Bazen öyle hayeller vardırki asla gerçekleşmes sanıp gözünde büyütürsün..Allahın izniyle bebişin olucak ve sen yine bu sitede çocuk bölümünde olucak çocuğunla ilgili her anı yazıcaksın 🙂Şu yazıyı yazdığın an senin dolduğun andır her kesin inan derdi var..Düşünsene canım şimdi onkolojide yatan kanser hastalarını her an öleceklerini bilmek ne kadar kötü bir durum kimi Allahtan bir ümitle yaşamayı diliyor kimi çektiği acılardan bunalıp hemen ölmeyi..Bir anne düşün evladını binbir zorlukla büyütüp askere yolluyor büyüttüğü fidanı askerde kahpe bir kurşunla(pkk kurşunuyla) şehit oluyor.Bir baba düşün evine nasıl ekmek götüreceğini düşünen..Bir de bizi düşün canım hangimizinki dert?Allahtan her şeyin hayırlısını dileyelim Allah her şeyi bizden daha iyi bilir şüphesiz.Bak benimde kız kardeşim yok tek kızım ve annem benden kilometrelerce uzaklıkta.Benim bebeğim olmuyor diye Ailem üzülüyor.Ve kardeşimin bebeğini 4 gözle bekliyordu ben yeğenimi sadece 1 gün gördüm ellerinizden öper şimdi 4 ayına girecek gözümde tütüyor.Bende yalnızım Bir sorunum oldumu kendi içimde hallediyor dum ve en sonunda kendimi bir gün piskiyatristte buldum.Doktora söylediğim tek söz kendimi yaydan çıkmış ok gibi hissediyorum her keze çarpmak istiyorum dedim.2 yıl tedavi oldum ve halada ilaç kullanıyorum 1 gün yutmassam uyuyamıyorum.Bak bulunduğum bölgede kesinlikle kadınların çarşıya çıkması ayıp diye karşılanıyor çarşı dediğime bakma3 market bir kaç dükkan iç anadoluda bir ilçedeyim.Siğara içiyorum birilerini bakkala göndermek için 50 takla atıyorum ihtiyaçlarım bir yana sıkıntıdan patlıyorum.Allahtan oturduğum ev bahçelide stres atıyorum..Niye anlattım bunları genç yaşta sinir sahibi olma kendini harab etme Her şey olur ama sağlığın gider bak bana ben ayda bir ağlama krizlerine giriyorum.Her anım her dakkama uymuyor 😀 Kendine gel canım Allahım dermansız dertler vermesin Her şey olur merak etme sen
Allahım bu anlarımızı bile aratmasın bir tanem ha bu arada yalnız değiliz ki bak topikte kaç tane ablamız kardeşimiz var dimi🙂

inan çok haklısın canım, çok güzel bir konuya değindin, Allahım önce tabiki hayırlısını versin, herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin, yarıyolda koymasın. ben önceden oğlum olduğu için kız istiyordum, ama şimdi ondan önce hayırlısı ve sağlıklısı olsun diye dua ediyorum. çünkü bunlar daha önemli yeter ki gelsin meleklerimiz, hayırlısıysa gelsinler. ama olmazsa üzülmeyelim hep umut edelim.. amiin amin güzelim ben de seviyorum seni..

maşallah canım Allah kalp atışlarını duymayı da nasip etsin..

inş hayırlısıyla temiz çıkar sonuçların hayatım, Allah yardımcın olsun..

valla defneciğim yumurta oluşumu ve çatladığını bilmek de bşy, sonra beklemek umut etmek bebeklerimize değer🙂 inş senin de yumurtan güzel olgunlaşmıştır, iyi çalışın..

fıstık sen baya hamiş gibisin, şimdiden böylesin ay bebek olunca yıkarsın sen buraları.)) inş tatlımm. ya benimde yumurtam soldaydı ara ara orası ağrıyor, gaz arada bende de oluyor, bir de karnım kaşınıyor yaa🙂 Allah bu belirtilerimizi boşa çıkarmaz inş..

çok doğru meleğim hayırlısıysa gelsinler...unutmadan güzel dileklerin için tşkler amiinnn..

fıstığım benim neolur yapma böyle, kıyamam ben sana. umarım kaybettiğin meleğin seni bir yerlerden görüyordur ve yine hamiş kalınca kardeşi gelecek annesi sevinecek diye o da sevinecektir. en azından olumlu düşün hamiş kalabilme şansın var Allahın izniyle inş yine kalırsın, aslında eşin biraz anlayış gösterse buraya bizlere izin verse, burdan zevk aldığını dertlerini paylaştığını anlatsan ona. ya da çalışmak istiyormuşsun bak meşgule olurdu sana da. ama o da bebeğinle ilgilen istiyor galiba. yine de gördüğüm kadarıyla mutlusunuz buna da şükür Allah bozmasın, yakında inş meleğinizi de göndersin. oluyor böyle insan arada daralıyor, bana da burası çok iyi geliyor. kafana olumsuz düşünceler takma nolur bak göreceksin eviniz yakında yeni bebeğinle şenlenecek ve giden bebeğin de yerinde huzur bulacak nurla dolacak inşş amiinn..

inşallah vallahi site benden bıkmış gibi
h ayy gülmekten öldüm yaaa ben bukadar sorun ediyorsam burda acaba oldugum zaman veya olmadıgım zaman neler olacak tahmin edebiliyom
ha

ohhh gelsin hamişler🙂 maşallah maşallah nisan ayı bereketli çıktı🙂 darısı tüm listeye...

🙂
🙂
🙂
H A M İ Ş L E R İ M İ Z 🙂
🙂
🙂

Aman nazar değmesin
1.salkım.......................şubat

2.tuvanna....................şubat

3.AuSSie-AnGel...........şubat

4.esinerkan..........mart
Düzce 24 Okul öncesi öğrt.
süpriz oldu🙂

5.burju........................mart

6.sarı gelin.................mart

7.çölmeleği................nisan
Mardin/Midyat 19

8.sen-lin12121212.........nisan

9.sevde7.................nisan

10.merakla bekliyoruz bakalım bu numaranın sahibi kim? 🙂

beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
gelin artık bebişlerimiz gel gel gel...🙂
:salıncak:
1.pnr79..............19-20 şubat ??? Ses yok huu???
2.denfi................28 şubat ??? Ses yok huu???

3.little angel.....26 mart ??? İzmir Hamiş adayı 🙂

4.yaseminnnnnnn........9 nisan Kütahya 22 Ev hanımı Hamiş adayı 🙂

5.bembeyaz..................11 nisan Konya 26 Memur Hamiş adayı 🙂

6.aymelek............13 nisan Erzurum 25 Hemşire Hamiş adayı 🙂

7.mavişimbebekistiyor..........14 nisan İstanbul 41 Gayrımenkul danış.
8.tunaa..............16-18 nisan Eskişehir 33 Resim öğrt.
9.ranagül......................16 nisan
10.pirenses...............? Afyon 26 Ev hanımı
11.berna24................18 nisan
12.orjinal-catlaq..............20 nisan
13.geveze.....................21 nisan
14.geweze............22 nisan Ankara 22 Üniv. öğrc.
15.rosemmm..............23 nisan İzmir 33 Memur
16.simeli....................?
17.denizzzz..........25 nisan Muğla/Fethiye 27 Muhasebe
18.kraliçearı...............26 nisan
19.lalezar....................27-30 nisan Balıkesir 39 Memur
20.çitos....................27 nisan
21.melodi_cn..............30 nisan-3 mayıs
İstanbul 25 Ev hanımı

22.mavikedi.................1 mayıs Edirne 28 İngilizce öğrt.
23.koza....................2 mayıs Antalya 33
24.haziran13............2 mayıs İstanbul 35 Mühendis
25.defne defne.................2 mayıs
26.baharrrımmm..............3 mayıs Ardahan Güzellik uzmanı

27.gülparem...............3 mayıs Afyon 22 Üniv. öğrc.
28.fatma mutlu.............6 mayıs Elazığ 21

29.sea34...................7 mayıs İstanbul
30.best_dream...........10 mayıs
31.beklenenbebiş..........11 mayıs 20
32.elçin&su................12 mayıs

sheker_shey...............? Konya Arkadaşımıza Allahtan sabır diliyoruz, inş en kısa zamanda yine bizlere bebek müjdesi verir...

arkadaşlarımızı da unutmadık ne zaman isterlerse listeye tekrar ekleriz, onlar da lütfen umutlarını kaybetmesinler:
elif_ecrin...................?
sılam_nisa.................?

adet tarihini ve diğer bilgilerini listede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar seve seve ekleriz...
adet olanlardan isteyenler de lütfen yeni adet tarihlerini ekletmeyi unutmasınlar.

fıstık sen baya hamiş gibisin, şimdiden böylesin ay bebek olunca yıkarsın sen buraları.)) inş tatlımm. ya benimde yumurtam soldaydı ara ara orası ağrıyor, gaz arada bende de oluyor, bir de karnım kaşınıyor yaa🙂 Allah bu belirtilerimizi boşa çıkarmaz inş..

inşallah hamişsindir tuna ablam hadi hayırlısı

inşallah vallahi site benden bıkmış gibi
h ayy gülmekten öldüm yaaa ben bukadar sorun ediyorsam burda acaba oldugum zaman veya olmadıgım zaman neler olacak tahmin edebiliyom
ha

aa olur mu öyle şey canım takılıyolar sana, çok heyecanlısın ya hergün belirtilerini böyle paylaşman hoş oluyor🙂 inş göbişindedir meleğin hamile haberi alınca da bağıra bağıra paylaşırsın bizlerle🙂

Tunacım canım yarın test yapıcan ya valla nasıl sabah olcak bilmiyorum🙂 Allahım önce hayırlısını versin hayırsısada hayıra çevirsin amin .İnan senin kadar heycanlıyım Allahım emeğini boşa çıkarmasın ve yarın burdan hamişim diye yazmayı nasip etsin arkanda hemen orji olacak dikkat edin çarpışmayın 😀 dualarım hepimiz için çok öpüyorumm