Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Hastalığın Allah'ın izniyle sıhhate dönüşmesi

Hz.Hızır aleyhisselamdan nakledildiğine göre bir kimse bir hastanın hatırını sormaya gittiğinde şifa niyetine :

112 kere "Allahümme ente'l-melikü'l-hakku'llezi lâ ilâhe illâ ente yâ Allah ve Selâmü ya Kâfi"
3 kere de "Yâ Şifae'l Kulûb" dese o hastanın hastalığı Allah'ın izniyle sıhhate dönüşür.
"Yâ Selâm" Her kim bu ismi 161 kere hasta üzerine okusa o hasta sihhat bulur.

aysegulcum rabbım inşallah eşine tez zamanda şifasını verır kurban oldugum allahtan ümit kesılmez.....

allah razı olsun cnm verdiğin bilgiler için eşime okuycam bunları çok saol rabbim senide sevindirsin çok mutlu ol kocanla bebişinle inş

Bazen hıc durmadan aglammak ıstıyorum suan oldugu gıbı herseyı dusunmekten bıktım hayat benı yoruyor ben hayatı degıl bır gunum ıı gecse ıkıncı gunu nıye umutsuzluga kapılıyorum nıye hıc bırsey ıstedıgım gıbı ılerlemıyor ya ılerlıyor ben gormek ıstemıyorum bı kendıme bakıyorum bı cevreme herkes mutlu ben mutsıuz herkesı n sevecegı bı bebegı var benım yok bazen cocuklu ortama bıle gırmek ıstemıyorum bunları hep benmı yasıyorum acaba dıyorum tv de sankı ben uzulum dıye bebekler cıkıyor yada ınt yada cevremde sımdı bebegım yasasaydı 6 aylık bi bal böcegım olcaktı olmadı goruyormu acaba annesını duyuyormu bebegımın kokusunu hıssetmek bı kre olsun görmek ısterdım 1 kere her gece dua edıyroum kı yuzunu gormek ıcın kendısını goruyorum ama yuzunu goremıyorum sadece anne demesını duyorum ben onu kaybettım bır daha bulabılecekmıyım kelebegım gelecekmı annesıyle olacak mı dusunmek ıstemıyorum yaklasık 15 gun var adetıme aklıma bıle gelmesını ıstemıyorum aklıma gelmesın dıye sırf gezmelere gıdıyorum eşime yalvarıyorum çalısmak ıstıyorum ızın bıle vermıyor onun yuzunden her zaman soluyroum belkı daha ıyı olacagım belkı o ortamda unutacagım kım bılır belkı hıc aklıma gırmeyecek kendılıgınden gelecek kuzum benım kızlar ıcımı dokmek ıstedım gercekten ne yasadıgımı kımse bılmıyor etrafımda aılem yok ne annem ne bacılarım sadece burası var eşim buraya bır daha gırersem pc yı kıracagını soledı ne herkese derdını anlatıyorusn dıye korkumdan o ıse gıttıgı zaman gırebılıyorum amannn hıc bısey gozumde yok ınannın rabbım hayırlısıyla bı evlat nasıp etse hersey farklımı olur sızce bazen kalkıp anneme gıdesım gelıyor ona bıle gıdemıyorum hıc bıseyden zevk alamıyorum hıc bıseyden saatlerce beynımı yormaktan bıktım artık cok mutsuzum....
Pdardon sizin beynınızı bunaltım okumadan gecebılırsınız sadece ıcımı doktum.......

canm benim inanki seni çok iyi anlıyorum bite sen yaşamıyosun bunları inan rabbim yüzünü tez zamanda güldürsün inş cnm

Cnım arkadaşım hiç bizlere sana yakışıyormu isyan etmek üzülmek umutsuzluga kapılmak bizlerde istiyoruz bizlerde caba harcıyoruz ama hiç umutsuzluga kapılmıyoruz rabbim bizleri sınıyor bizleri deniyor bakıyorki bizler nekdar sabırlıyız bizler nekadar şükrediyoz elhamdürillah rabbime beterin beteri var melodim bebeişin olacak göreceksin seveceksin ve bugünleri hatırlıyıp keşke öle demeseydim keşke öle düşünmeseydim diceksin bizlere umutsuzluga kapılmak yakışmaz allahtan umuttta kesilmez rabbim hayırlı zamanı beklior

Cok dogru soyledin canim isyan etmekle elimize hic bir sey gecmez melodi arkadasimizida cok iyi anliyorum bazen bende oyle oluyorum ve zar zor kendimi toparlamaya calisiyorum oda rabbimizin sayesinde oluyor mecburumda kendimi toparlamaya cunku isyan etmek kendine zarar vermek demek o yuzden seytana uymamak lazim MELODi canim sende kendini toparla insallah en kisa zamanda bebisine kavusacaksin canim.

Bazen hıc durmadan aglammak ıstıyorum suan oldugu gıbı herseyı dusunmekten bıktım hayat benı yoruyor ben hayatı degıl bır gunum ıı gecse ıkıncı gunu nıye umutsuzluga kapılıyorum nıye hıc bırsey ıstedıgım gıbı ılerlemıyor ya ılerlıyor ben gormek ıstemıyorum bı kendıme bakıyorum bı cevreme herkes mutlu ben mutsıuz herkesı n sevecegı bı bebegı var benım yok bazen cocuklu ortama bıle gırmek ıstemıyorum bunları hep benmı yasıyorum acaba dıyorum tv de sankı ben uzulum dıye bebekler cıkıyor yada ınt yada cevremde sımdı bebegım yasasaydı 6 aylık bi bal böcegım olcaktı olmadı goruyormu acaba annesını duyuyormu bebegımın kokusunu hıssetmek bı kre olsun görmek ısterdım 1 kere her gece dua edıyroum kı yuzunu gormek ıcın kendısını goruyorum ama yuzunu goremıyorum sadece anne demesını duyorum ben onu kaybettım bır daha bulabılecekmıyım kelebegım gelecekmı annesıyle olacak mı dusunmek ıstemıyorum yaklasık 15 gun var adetıme aklıma bıle gelmesını ıstemıyorum aklıma gelmesın dıye sırf gezmelere gıdıyorum eşime yalvarıyorum çalısmak ıstıyorum ızın bıle vermıyor onun yuzunden her zaman soluyroum belkı daha ıyı olacagım belkı o ortamda unutacagım kım bılır belkı hıc aklıma gırmeyecek kendılıgınden gelecek kuzum benım kızlar ıcımı dokmek ıstedım gercekten ne yasadıgımı kımse bılmıyor etrafımda aılem yok ne annem ne bacılarım sadece burası var eşim buraya bır daha gırersem pc yı kıracagını soledı ne herkese derdını anlatıyorusn dıye korkumdan o ıse gıttıgı zaman gırebılıyorum amannn hıc bısey gozumde yok ınannın rabbım hayırlısıyla bı evlat nasıp etse hersey farklımı olur sızce bazen kalkıp anneme gıdesım gelıyor ona bıle gıdemıyorum hıc bıseyden zevk alamıyorum hıc bıseyden saatlerce beynımı yormaktan bıktım artık cok mutsuzum....
Pdardon sizin beynınızı bunaltım okumadan gecebılırsınız sadece ıcımı doktum.......
bende senin gibiydim çocuk görmek dahi istemiyodum eltimde benimle hamileydi onun oğlu doğdu benimki daha büyüyemeden yoktu.herşey anlamsız geliyodu takiş bi ses silkin kendine gel herşeyin vakti zamanı vardır diyene kadar gerçekten silkindim rabbimle daha çok başbaşa kaldım beni affet dedim sen verdin sen aldın beni bu karanlıktan kurtar evime bi neşe ver dedim.2 sene sonra oğlumu verdi hayat süprizlerle dolu üzülme biliyorum bu kelime çok saçma bende yaşadım devamlı üzülme diyolardı yaşın genç diyolardı ama yaşamayan bilemiyo seni imnan benden daha iyi anlayan olmaz sığın rabbine.şükürler olsun ki benim eşim çok düşünceli beni devamlı eğlendiricek mutlu edicek bişeyler bulurdu annaemlerde yakınımda.bak şimdi oğlum 2,5 yaşında bide hamileyim rabbim gönlüne düşeni tez zamanda hayırlı bi şekilde versin.

arkadaşlar benim az önce akıntım başladı böle az sıvı azda katı pıhtılaşmış gibi az az gelior sizlerle payşaıyım dedim böle gögüs altımda agrıyor az önce bulaşık yıkarkende sırtım cok acayip agrıdı anlatamm böle arada bir eklemlerime agrılar giriyorrr

Geri