Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

canım bilgin için tşkler bende az önce böle sıvı katı karışımı oldu akıntım pıhtılaşmış kren gibiydi umutlanmakta istemiyorum hakkıma hayırlısı artık ne diyim düşünmekte istemiyorum oluruna baırakmak istiyorum 🙁

ama gecen ay benim akıntım böle katıydı hiç bişi cıkmadı ama addetten 2 sonra olmuştuu buu ve hiç akıntımda olmadı sonra az önce böle hafif sıvı gibi katıydı böle pıhtılaşmış sanki sonra wc gittim kasıgım böle ben beyaz olmuştu😕 şaştım kaldım acaba olabilirmi bilmiyommm inşallahta öledirrr

kız orjinal anam bi hamiş olaydn da hepmz rahatlsaydk valla
.Maaşallah valla kıs bi belirti bi belirti sendeki gidiyo🙂🙂sen böle anlattıkça ahhhh bi hamiş çıksada rahatlsak hepimz heycanla bekliyoruz diyorum kendi kendime🙂kıs öle bi anlatıyon ki tamm diyorum hani.Hadi bakalm şekerim önce hayırlısı tabi ki.İnşallah inşallah🙂

melodi cn algıda seçicilik hayatım. Bardağın neresindenbaktığına bağlı hayat. Sen karanlık görürsen o sana karanlık yanını gösteriyor. Ben de yalnızım burda anasız babasız, ama eşlerimiz var ya bebeğim, artık onlar bizim ailelerimiz. BAk benim kuzum dizimde yorgunluktan uyuyakaldı. Bebeğimiz olmayabilirde, alnımıza yazılanı yaşıyoruz. Olmama ihtimalini de kabul etmeliyiz. Bende üzülüyorum ara ara, öfkeleniyorum. Ama sonra düşünüyorum tutki hhhiç ama hiç bebeğim olmadı dünyanın sonu değil ya. sen daha 25 yaşında gencecik birisin. Bir değil 5 çocuk yapacak vaktin var🙂) Evde olmak çok zordur eminim. Ben evde bir gün kalamam. Çalışşan kafan dağılır ama Afyondaydın de mi sen? Orda iş bulmak da zor be güzelim. BAk yazıyorum buraya, 3-5 aya güzel haberlerimiz olucak, bak listemizdeki hamile sayısı nasıl artıyor, azcık sabretmek lazım. Yoksa nasıl anne olucaz da bebeklerimize sabredicez, hastalığında iyisinde kötüsünde yanında olucaz. Belki bu bekleme de olgunlaştırıyordur bizi değil mi şekerim. Bu arada sen eşini dikkkate al tabi de sitemiz konusunda azcık duyma, çaktırmadan gir🙂 Öpüyorum seni, herşey çoook güzel olucak, merak etme sen

Şeker şey güldürdün beni, valla ben de bizim çatlağı okurken aynı şeyleri düşünüyorum. denemelerde sanırm yeni çatlağımız😀 alışacak, sonra duymucak🙂))

Şeker şey güldürdün beni, valla ben de bizim çatlağı okurken aynı şeyleri düşünüyorum. denemelerde sanırm yeni çatlağımız😀 alışacak, sonra duymucak🙂))
gül tatlm gül ALLAH hep güldürsün herkesi inşallah🙂🙂valla şekerim öle bi anlatıyo ki bizimki böle heyecanlı heyecanlı sanki hepsi birlikte değil hani ara ara.Bak sayfaları karıştır oku belirtiler bi yerde bitiyor gibi snra gene başlıyo bizim kızda
.Bakalm bizi bu kadar heveslndirdi inşallah hayırlı bi şekilde hamiştirde.Yazık o da stresten kurtulur biz de meraktan
.Hadi çatlağım görim seni iii çalış...
.Ama artık çalşmalar fayda etmez cnm yumurtlama gülerin büyük ihtimal geçt.Adetten snra çalştn çalştn yoksa adamcağızı evde de tutsan,fındık fıstık da yedirsen ne bilim enerji verici ne yaparsan kar etmez.
.Hadi inşallah tutmştur adet snrsı çalşmalarn

Amin şekerim, allah hepimizin yüzünü tez zamanda daha da çok güldürsün inşaaaaaaaaaallaaaaaaaaaaah...🙂 Bizim kızın belirtilerini takip edemedim, inşallah hamiş haberlerini alırız dediğin gibi hayatım. hayırlısı hepimiz için. Yüzlerimiz heeep gülsün