Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

teşk ederim darısı size inşşşş

kızlar kızlar.........🙂bugün bizi mes-ud edicek bi haber yokmu şöyle afillisinden.bensize perşembe vericem haber yumurtalarım kaç milim olmuş bakçazya🙂güzel güzel olması gerektiği kadar büyümüşlerse havalara uçarız beraber.neyapalım bizde bunlara sevinirolduk.idare etçez hamiş olana kadar🙂

ilik iki gebeliğim içimde kalpleri durdu sonra kürtaj oldum ikisinide sebebini araştırmak için izmir 9 eylüle gittik en az 4 düşük olmalı araştırmak içindedi sonra yeşil yurda gittik oda aynısını söyledi yeni gebeliklerde oluyomuş sebebi yokmuş zaten 6 haftalıkken kanamam başlıyodu 9.hafta ölüyolarmış.allahım 3.gebeliğimde oğlumu verdi şükürler olsun hiç ağrısız sızısız hamilelik geçirdim sezeryanla doğum yaptım.şuan 2,5 yaşında inşallah bu gebeliğimde sorunsuz geçer.allah kimseye göstermesin şuan bunları çok rahat anlatıyorum ama ozamanlar hayattan kopuyodum ki rabbim önümü aydınlattı.allahım kimselere bu acıları yaişatmasın çok zor.

kızlar slm
dün söylemeyı unuttum doktor bana hamile oldugumu ögrendıkten sonra bir vitamin hapı,kan hapı,coraspin galıba kan slandırıcı,folık asit ve progestan verdi,yanıu anlayacagınız 5 ilaç içiyorum.acaba düşük yaptıgımdan dolayı mı .fikriniz var mı.öyle durumda olan veya bilgisi olan var mı.bebeişimi etkıler mi.

sevdecim çok üzüldüm çok kötü şeyler yaşamışsın ama dediğin gibi allah büyük önünü aydınlatmış sana engüzelinden birevlat vermiş.inşallah bu gebeliğinde problemsiz sonladır hayırlısıyla kucağına alırsın

allahın ıznıyle bısey olmaz sen gonlunu ferah tut aklına takma hayırlısı hakkında bol bol dua et cnm benım....

bana folik asit ,minoset,bide mide bulantısı için şurup verdi.coraspin kaniçin ama progestanı ben düşüklerimde kullandım sen bi gogoldan baksana ama hiç sanmıyorum düşük yaptığını düşük kendini belli eder sıkma canını.