Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

günaydım meleklerim. HAYIRLI SAGLIKLI BOL HAMİŞLİ BEREKETLİ GÜMLER DİLERİM HEPİNİZE. İNŞALLAH ÇİTOSUM.ben çok istiyorum galiba bu ayda yedeklerdeyiz

canım kimyasal gebelik nedeir fransızımda o konuda.

ah canım hiç atamıyorum ki beynimden hep hep hep aklımda

anlasılan bu belirtilere göre bende bişey yok yooooook

çitosum sana bişey soracagım senin kafanı agrıtmazsam. eger hayıtiyi sen yumurtlama dönemiyle adetin olacagı zamana kadar ki süreçde içiyormuydun tekrar kusura bakmaaaa

kızlar yaa bilgisi olan bana yazsın lütfen ben bu ay regl olmayınca doktora gittim farlutal vermişdi reglim normalde en fazla 5 gün sürer ama 3 nisanda regli oldum ve iki 3 gündür leke gibi reglim oluyor anlamadm ilaçtanmı acaba bilemedim

arkadaşlar merhaba
dün benim sonuç belli oldu tutmamış ağlayıp durdum biara bayılcağımı sandım sanki varmış gibi geliyor hala
canım ya kıyamam sana , ğözlerine. sen bize daha lazımsın bitanem moralini bozma o kadar. ben üzülmemek için test yapmak bile istemiyorum artık her şeyi olagan akışına bırakıcagım.sen bizim canımızsın. her sey rabbimden biz ne kadar kendimizi yorsakda üzsekde yüce rabbim onun zamanını biliyor. sil gözyaşlarını gelirsem bacaklarını kırarım baaaaaaak

canım 2 ay önce bende adetim problemler yaşadım.doktor banada farlutal veddi hap bittikten 3 4 gün sonra adet gördüm.ama benimde normalden az olmuştu.neden dir bende anlamamıştım.ama geçen ay normal adet gördüm.az olunca aspirin aldım belki faydası olur diye ama olmadı

slllmm kızlar gününüz dününüzden iyi geçsin🙂 ay ben çok iyi değilim ya kapmışım şifayı, boğaz ağrısı, hapşırık, burun akıntısı herşey var ilaç da içemiyorum yaa🙁 bu arada dün gece rüyamda annem benim için fal baktırmış, falcı da demiş ki onun tombiş bir bebeği olacak🙂 ayy ne hikmetse rüyalarımıza bile giriyor hayırlısı olsun inş.

Bak sen tuna ya bak baaaak.Çalşma vakti geldi demiyo da uykum geldi diyooooo seni gidi seniiiiiiiii. Kolay gelsn tatlm
tatlım gün aşırı yapıyoz ya dün ara verdiğimiz gündü, yoksa çalışmam mı? aa görev bu ayol🙂) aksatılır mı hiç🙂)

canım çitosum yaa sağol güzel dileklerine, insanın kendisini düşünen birileri olduğunu bilmek gerçekten güzel, duaların için Allah razı olsun, sen de belki de farkında olmadan bebişe hazırlık yapıyosundur bırak serbest kalsın göbişin yaa🙂)

AYYYYYYYYYYYYY ayyyyyyyyyyyyyyy meloşlarım nerelerdesiniz uyuyorlar meleklerim benim tuana ablam inşallah şuan bebeişin göbüşüne yerleşmiştir içime dogduu abla saen vallahi hamiş olacaksın baq görrr

birazdan namaz kılacam tüm melekler mekanı hamiş kalmak isteyenlerin hepsine dua edecemm sizleri cok seven orjinal-catlaqınızz
kızzz canımm benim ne güzel diyon sen öylee🙂 hislerin doğru çıkar mı? sanki bana da öyleyim gibi geliyor ama ben aynısını senin için de düşünüyorum. Allah inş yollamıştır meleklerimizi, duaların için Allah razı olsun tatlım. uyku mu tutmadı canım o saatte burdaymışsın? çalışmaları bıraktın mı yoksa?

arkadaşlar merhaba
dün benim sonuç belli oldu tutmamış ağlayıp durdum biara bayılcağımı sandım sanki varmış gibi geliyor hala
mrb canım hayırlısı olsun, inş önümüzdeki ay hamiş kalırsın, bu kadar üzme kendini, pozitif düşünürsen pozitif sonuçlar alırsın inş.

bu arada Aussie-Angel ve tatlı cadım'a dilekleri ve verdikleri bilgiler için tşk ederim, Allah bebeklerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsin, darısı hepimize...

Son düzenleme: