Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

inş arkadasım inşallah benımde gıden bebegım vardı inş bu sefer saglıklı ve hayırlı olur.

Gelin bebişler gelin,annelerinz sizi bekliyo yazık yaaaaa bekletmeyn minişleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer.Tuna bu arada sanırım yumurtann çatladğı gün çalşma yapmştnz cicim,bende çatladğı gün birlikte olmşum akşam kociş ultrasonda görmüştü tesadüfen.Yani diyeceğim şekerim hamiş olman inşallah beklenir durumda.En azından ben senden bu ay pozitif bi haber bekliyorm cicim.AmA Dilerim ALLAHTAN senn hamşliğin çook iii ve sıkıntısz geçsin,bebişini kucağına al.Ayyy ne güzel çoğalıyorz bir sürü mümin geliyor ALLAHN iznyle.Çitosummmmm datlum menekşem şeker paremmmmm kıs pes etme sakın adamcağızı önce alıştır alıştır snra kaç olur mu öle şey??
.Devam şekerim devam.Bende şimdiden yerini yapıyorum kociş'e bu ay adetten snra başlıycaz ALLAH izin verirse o yüzden hani
.Vlla bu çalşmalar admaların işne geliyo da çocuklar olunca ne halt yiycez orasını bilemiyom artıkınnn
.Snra her sene çocuk mu isterler,ya da bize küserler mi
oyyyy gene bi hoşum kociş nöbette ya.Bu arada benmde boğazım ağrıyo dışarı çıktık annemle ve kar yağdı burda biraz.Üşüttm sanırsam🙁🙁öptm hepinizi cennet kokulu koccamannnnnn

geçmiş olsun öncelikle bitanem inşallah inşalah hepimizin göbüşüne tutunurlar bırakmazlar benim gögüslerde acayip dolgunlaşmışlar böle hafif böle tatlı bir agrı geliop gidiyor araa karnımın altına igne batar gibi oluyor bacak aralarımda zaten hafif bir agrı var sırtım acayip agrıyor bakalım artık inşallah bebeişlerimiz geliordurrr

hadi bakem inşallah hamiş olrsnda haber verirsin bize.Hadi bakem senn bebişte tutunsn inşallah

yaaa kıslar size bişe sorcam,çevrenzde falan bildinz var mı kürtajdan ne kadar snra adet oldular??sıkıntı bastı yaf herkes bişe sölüyo.
oyyyyyyy afakanlar bastı.Ya var ya bazen teselli edilmek bile ii gelmiyo.Yani teselli olur da böle abuk subuk olmaz,ben zaten HAMD OLSUN ALLAH'A kendimi toparladm evet bebeğimi kaybettim ama inanılmaz şükür halindeyim.Ne gerek var böle can sıkan cümlelere??içim sıkıldı bi yazaym dedim