Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

kızlar ben yeni bir tarih görünce hemen listeye ekliyorum, yeni tarihleri listeye eklemeye devam ederim, çok da zevk alarak yapıyorum ama muhabbet olunca sayfalar uzuyor, Allah muhabbetimizi arttırsın tabi ama liste de gerilerde kalıyor, onu arada yenileyebilirsiniz, bilgilerinize...

🙂:nazar:🙂:nazar:🙂 H A M İ Ş L E R İ M İ Z 🙂:nazar:🙂:nazar:🙂

Aman nazar değmesin
1.salkım.......................şubat :nazar:
2.tuvanna....................şubat :nazar:
3.AuSSie-AnGel...........şubat :nazar:
4.esinerkan..........mart :nazar: Düzce 24 Okul öncesi öğrt. Ne güzel süpriz oldu🙂
5.burju........................mart :nazar:
6.sarı gelin.................mart :nazar:
7.çölmeleği................nisan :nazar: Mardin/Midyat 19
8.sen-lin12121212..... nisan :nazar:

9.merakla bekliyoruz bakalım bu numaranın sahibi kim? 🙂

beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
gelin artık bebişlerimiz gel gel gel...🙂
:salıncak:
1.pnr79..............19-20 şubat ??? Ses yok huu???
2.denfi................28 şubat ??? Ses yok huu???

3.beklenenbebiş.........25 mart ??? Kayseri 20 Hamiş adayı 🙂

4.little angel.....26 mart ??? İzmir Hamiş adayı 🙂

5.sevde7.........6 nisan ??? Hamiş adayı 🙂

6.best_dream............8 nisan ??? Hamiş adayı 🙂

7.yaseminnnnnnn........9 nisan Kütahya 22 Ev hanımı Hamiş adayı 🙂

8.bembeyaz..................11 nisan Konya 26 Memur Hamiş adayı 🙂

9.aymelek............13 nisan Erzurum 25 Hemşire
10.mavişimbebekistiyor..........14 nisan İstanbul 41 Gayrımenkul danış.
11.tunaa..............16-18 nisan Eskişehir 33 Resim öğrt.
12.ranagül......................16 nisan
13.pirenses...............? Afyon 26 Ev hanımı
14.berna24................18 nisan
15.orjinal-catlaq..............20 nisan
16.geveze.....................21 nisan
17.geweze............22 nisan Ankara 22 Üniv. öğrc.
18.rosemmm..............23 nisan İzmir
19.simeli....................?
20.denizzzz..........25 nisan Muğla/Fethiye 27 Muhasebe
21.kraliçearı...............26 nisan
22.lalezar....................27-30 nisan Balıkesir 39 Memur
23.çitos....................27 nisan
24.melodi_cn..............30 nisan-3 mayıs
İstanbul 25 Ev hanımı

25.mavikedi.................1 mayıs Edirne 28 İngilizce öğrt.
26.koza....................2 mayıs Antalya 33
27.haziran13............2 mayıs İstanbul 35 Mühendis
28.defne defne.................2 mayıs
29.baharrrımmm..............3 mayıs Ardahan Güzellik uzmanı

30.gülparem...............3 mayıs Afyon 22 Üniv. öğrc.
31.fatma mutlu.............6 mayıs Elazığ 21

32.sea34...................7 mayıs İstanbul
33.elçin&su..............12 mayıs

sheker_shey...............? Konya Arkadaşımıza Allahtan sabır diliyoruz, inş en kısa zamanda yine bizlere bebek müjdesi verir...

arkadaşlarımızı da unutmadık ne zaman isterlerse listeye tekrar ekleriz, onlar da lütfen umutlarını kaybetmesinler:
elif_ecrin...................?
sılam_nisa.................?

adet tarihini ve diğer bilgilerini listede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar seve seve ekleriz...
adet olanlardan isteyenler de lütfen yeni adet tarihlerini ekletmeyi unutmasınlar.
sen linle ben aynı gün hamile olduğumuzu öğrendik beni bekleme listesinden e silin gariii:dp178:

ilk heyecanımı sizlerle paylasıyorum okul cıkısı ne zaman doktora gıdecem de kan testının sonucunu alacam dıye kıvrandım.dogru dürüst ders yapamadım.sonra da ne zaman eve gelecem de sızlerele paylasacam dedım.burası benım huzur evım çünkü.günüm gecelı yenı oldu.buarada 7 aylık evlıyım ilk gebeliğim düşükle sonuclandı kasım ayında düşük ayptım 2 ay korundum.şimdi allaha sükür tuttu.tedavi görmedım düşüğün sorununu da bişey cıkmamıstı.çok ayrıntı ya inmedı doktor.ama kızlar düşükten sonra 2 ay olmayınca tedırgın oldum ve incir yemeye basladım.internetten arstırmıstım yumurtanın sayısını ve kalıtesını artırıyor dıye ve bu ay demekki işe ayaramıs.gelelım belırtılerıme meme ucumun agırması yetıyor bence.adet zamanlarında meme hassaslasır agırır ama meme ucu agırmaz.gebeyken agırır.bundan emeındım.bunun yanında kasık agısı ve yemeklere karsı tıksıntı.bas dönmesı falan olmadı bende.ha bır de bel agrısı o da var.bunlar işte.emin olun kızlar dualarım hep tüm isteyenlerıydı hala da öyle .inş bu sefer yüzüm güler ve bu sefer bebegım saglıklı olur.darısı basınızaaaa...
Cnm tebrik ederim RABBİM tamamına erdirsin.Hatırlıyosan sana demiştim ki eğer hissediyosan hamişsindir.Çünkü anneler hissediyo.ALLAHA şükür sölediğimde çıktı.İnşallah tekrar aynı acıyı yaşamazsn cnm tekrar hayırlı olsn.İnşallah bende giden bebeğimn ardndan hamiş olurum da yine sevinirim..:kiss:

ohhh gelsin hamişler🙂 maşallah maşallah nisan ayı bereketli çıktı🙂 darısı tüm listeye...

🙂:nazar:🙂:nazar:🙂 H A M İ Ş L E R İ M İ Z 🙂:nazar:🙂:nazar:🙂

Aman nazar değmesin
1.salkım.......................şubat :nazar:
2.tuvanna....................şubat :nazar:
3.AuSSie-AnGel...........şubat :nazar:
4.esinerkan..........mart :nazar: Düzce 24 Okul öncesi öğrt. süpriz oldu🙂
5.burju........................mart :nazar:
6.sarı gelin.................mart :nazar:
7.çölmeleği................nisan :nazar: Mardin/Midyat 19
8.sen-lin12121212.........nisan :nazar:
9.sevde7.................nisan :nazar:

10.merakla bekliyoruz bakalım bu numaranın sahibi kim? 🙂

beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
gelin artık bebişlerimiz gel gel gel...🙂
:salıncak:
1.pnr79..............19-20 şubat ??? Ses yok huu???
2.denfi................28 şubat ??? Ses yok huu???

3.little angel.....26 mart ??? İzmir Hamiş adayı 🙂

4.yaseminnnnnnn........9 nisan Kütahya 22 Ev hanımı Hamiş adayı 🙂

5.bembeyaz..................11 nisan Konya 26 Memur Hamiş adayı 🙂

6.aymelek............13 nisan Erzurum 25 Hemşire
7.mavişimbebekistiyor..........14 nisan İstanbul 41 Gayrımenkul danış.
8.tunaa..............16-18 nisan Eskişehir 33 Resim öğrt.
9.ranagül......................16 nisan
10.pirenses...............? Afyon 26 Ev hanımı
11.berna24................18 nisan
12.orjinal-catlaq..............20 nisan
13.geveze.....................21 nisan
14.geweze............22 nisan Ankara 22 Üniv. öğrc.
15.rosemmm..............23 nisan İzmir 33 Memur
16.simeli....................?
17.denizzzz..........25 nisan Muğla/Fethiye 27 Muhasebe
18.kraliçearı...............26 nisan
19.lalezar....................27-30 nisan Balıkesir 39 Memur
20.çitos....................27 nisan
21.melodi_cn..............30 nisan-3 mayıs
İstanbul 25 Ev hanımı

22.mavikedi.................1 mayıs Edirne 28 İngilizce öğrt.
23.koza....................2 mayıs Antalya 33
24.haziran13............2 mayıs İstanbul 35 Mühendis
25.defne defne.................2 mayıs
26.baharrrımmm..............3 mayıs Ardahan Güzellik uzmanı

27.gülparem...............3 mayıs Afyon 22 Üniv. öğrc.
28.fatma mutlu.............6 mayıs Elazığ 21

29.sea34...................7 mayıs İstanbul
30.beklenenbebiş..........? Kayseri 20
31.best_dream...........10 mayıs
32.elçin&su................12 mayıs

sheker_shey...............? Konya Arkadaşımıza Allahtan sabır diliyoruz, inş en kısa zamanda yine bizlere bebek müjdesi verir...

arkadaşlarımızı da unutmadık ne zaman isterlerse listeye tekrar ekleriz, onlar da lütfen umutlarını kaybetmesinler:
elif_ecrin...................?
sılam_nisa.................?

adet tarihini ve diğer bilgilerini listede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar seve seve ekleriz...
adet olanlardan isteyenler de lütfen yeni adet tarihlerini ekletmeyi unutmasınlar.

Son düzenleme:
selin cimmm gözün aydınn yuppiii :ohh::ohh::ohh:hadi bakem darısı hepimize olsun ayy çok sevindirik oldum ya selin aklımdaydı tuna kaldı oda aynı haberi vercek arkasından orjinal yasemin hadi bakem hadi bakem az kaldı sizin kadar heycanlıyım

ay işşallah vallahi gözlerimi acamıyom inana agrıyorlar biraz uyusam diorum bide böle ayaktayken kasıgıma hafif igne batar gibi oluyor sırtımda agrıyor bide bacak aralarım böle yanar ya tatalı bi yanma olur aynenn öle vallahi bilmiyom agzımda böle su tadı varrr yemek yiyesim gelmiyor hadi hakkımıza hayırlısı bakalım inşallah dominoo gibi yıkacazzz

Ayy insallah hamissindir canim!!!!! insallah en kisa zamanda hayirli haberlerini aliriz seninde!!! sonra yine bir guzel gobek atariz :ohh::ohh::ohh::ohh::ohh:hoppahoppahoppahoppahoppa

inşallah canım vallahi bakacaz artık böle içimede doguyor gögüs etrafımdaki amarlarda belirgin olmuşlar böle hafif agrı gelip gidiyor hadi bakalım hakkımıza hayırlısı bugünü saymasak 8 gün şafak sayıyom 🙁

kızlar oh oh maşallah coşmuş burası ne güzel en kötü gününüz böyle olsun hep şenlenelim🙂)

benim msj destan gibi olacak ee herkese cvp yazınca🙂

bu arada meleğimin teyzoşları size çitlembiğimi şikayet etmek istiyorum bende yorgunluk mide bulantısı kasık ağrısı baş ağrısı ve göğüs batması yaşatıyo bu velet 😀 sizlerde yaşarsanız bu belirtileri dikkat edin meleğiniz gelmiş olabilir. biz doktora gittik meleğimle ben meleğimi ördüm biliyomusunuz? okadar küçükkü akla hayale sığmıyo orda karnımın altında bir çocuk var ve ben sadece onu ultrasonla görebiliyorum valla ilgiç şu hamilelik birdahaki gidişimde kalp atışlarını duyucam bakalım hayırlısı olurda meleğim benimle yaşar ve doğar hayırlısı ile .... AAAAAlllllllllllllaaaaahımmmmmmm her isteyene versin valla kimseyi bekletmesin rabbimmmmmmm
aman da aman maşallah yiğenimize🙂 annesini üzmeye mi başlamış🙂) canım benim inan o büyüdükçe daha mutlu olacaksın, allah tamamına erdirsin kalbim seninle...

Kızlar selam,
Ben dün feci bir ağrı ile uyandım.Sıcak su torbası ağrı kesici ne aldıysam kar etmedi.Mide bulantısı kusma cabası.Regli olurken yaşadım bunların hepsini.2 gün gecikmeli geldi.En son vücut acıdan yorulmuş uyumuşum:uhu:😕.Benim reglim hep ağrılı olur ama bu seferki başkaydı.Kıvrandım ağladım resmen.Yarın doktora gidiyorum.Hormon testlerim yapılcak.Tarihi 10 mayıs olarak değiştirmenizi rica ederim.Yeni ay yeni umutlar hayırlısı bakalım.Belki yumurtamı çatlatırlar ilaçlarla :yumurta::haha:Haber veririm size.
ah canım geçmiş olsun, umarım testlerin de güzel çıkar.. dediğin gibi yeni umutlar.. inanıyorum en kısa zamanda hepimiz hamiş kalacağız..

kızlar hamileyyyiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm....test yaptım .evet olsu allahıma şükürler olsun.darısı herkese isteyen herkese.......
ay ay maşallah canım gözün aydın Allah tamamına erdirsin🙂 kalbin temizmiş 8. hamişimizsin🙂

tunacım nerdesin senin sonucuda merak ediyorum aldınmı acaba inşallah güzel haberle gelirsin hadi bakalım nisan bol hamişli olucak baharın bereketi 🙂

Tuna test yaptırmaya mı gitti mavişim 🙂
Seninde reglin yaklaşıyordu değil mi var mı bir belirtin
canlarım ben cumt kan verdim, o test sandığım progestoron değerlerine bakılacakmış, sonuçları bugün öğrendim, yazdım aslında hem de uzun uzun ama kaçırmışsınız sanırım. değerlerim güzel çıktı çok şükür yumurtlama olayı gerçekleşmiş🙂 şimdi sıra beklemede ve dua etmede, Allahım inş bana ve tüm isteyenlere bebeklerimizi gönderir.

oda olcak canım benim yaa tutunduya hayırlısıyla onuda görcen sağlıklı bi şekilde kucağınada almayı nasip etsin rabbimm ağladım ağlıycam sevinçten umut oluyonuz bizede rabbim tüm isteyenlere versin banada inşallahh.çok garip bi duygu hiç tanışmıyoruz ama tanımadığın birinin sevinciyle mutlu oluyosun.
gerçekten öyle canım aramızda öyle bir bağ oluştu ki derdimiz ortak olduğu için farkında olmadan bağlanıyoruz, çok güzel bir duygu bu🙂

ay ne oli ya ayy 😕 bebeiş geliorrrrrrrrrrrrr bebeişşşşşşşşşşş tuna ablam inşallah göbüşüne tutunmuştur seni öle bi gıdıklasınki hahaha sende mutluluktan her daim gülersin inşallah ablam
kız yerim seni bennn🙂) ne güzel dilekler bunlar🙂) ay inş yaa ama çok umutlanmıcam, süpriz olsun hayırlısıysa olsun, seninki de gelsin benimki de🙂)

canım cumartesi kan testi için kan verdiğini yazmıştı anladığım kadarıyla p.teside sonucu alıcaktı ama bilemiyorum henüz ses yok 🙂 evet canım benim 4 günüm kaldı ama kasık ağrılarımdan başka bişey yok oda normal diye düşünüyorum pek heveslenmek istemiyorum gittikce dokunmaya başlıyor bu 5. ayım ümidim gittikce kıılıyor bakalım canım ama ben diğerlerinden ümitliyim çoooooook hamiş haberi alıcaz 🙂
güzelim yukarda yazdım durumumu, merak ettğin için tşk🙂 hiç belli olmaz canım bakarsın sen de nisan hamişlerinden olursun🙂 var mı belirtiler? inş gelmiştir bebeğin🙂

kızlar hadi güzel hberlerinizi bekliyorum🙂 şenlensin site🙂 ben regl oldum hayırlısı olsun bu gecikmedede vardı bir hayır.🙂

slm şekerler ben de en sonunda adet oldum hayırlısı artık öpüyorum kocaman sizi🙂
canım arkadaşlarım siz benim ilk tanıdığım arkadaşlarımsınız, dediğiniz gibi hayırlısı, umarım gelecek aya gelir bebekleriniz🙂

Tunacim senin adina cok sevindim canim insallah en kisa zamanda hamis kalirsin bizide sevindirirsin bu yumurtlama olayi gercekten biraz karisik ama senin aldigin haberler iyi eh buda birseydir yani insan sevinmez mi canim!! yupis:raila:
amiiinnn canım inş, tabi ki bu da bşy yaa, çok şükür o konuda sorunum yok Allah hepimize hayırlısını versin🙂

kızlar bi taraftan seviniyorum bi taraftan kendim için üzülüyorum halada adet olmadım ama hiçbir belirtim yok sizlerinde kafanızı agrıtıyorum ama
canımmm ya inş senin de bebişin göbeğindedir tet yapıp bildir bize çatlarız yoksa🙂

sen linle ben aynı gün hamile olduğumuzu öğrendik beni bekleme listesinden e silin gariii:dp178:
Allah kucağına da almayı nasip etsin canım, darısı tüm isteyenlere.... liste işi tamamdır.

selin cimmm gözün aydınn yuppiii :ohh::ohh::ohh:hadi bakem darısı hepimize olsun ayy çok sevindirik oldum ya selin aklımdaydı tuna kaldı oda aynı haberi vercek arkasından orjinal yasemin hadi bakem hadi bakem az kaldı sizin kadar heycanlıyım
ay çitosummm yaa ağzından bal damlıyorr🙂) inş size güzel bir haber veririm, pek belirtiler yok ama bilemiyorum ki?? gerçi oğlumda da hiç belirtim yoktu, inş gelmiştir meleğim annesine.. oğluşum da inan çok sevinecek, desteğine tekrar tşk. yürekten diliyorum innnşş sen de anne olursun yakında🙂

Geri