Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Bu arada kızlar bu ay sanırım yumurta yok testte de çıkmadı ..Hiç belirtide yaşamıyorum vallahi moralim bozuldu :/geçen ay yaptıklarımı bu ay aksattım umarım hayırlısı olur..

Meleklerim dün çooook fena üşütmüşüm galiba ateşim 38 oldu.ondan öncede kasıklarım çoook kötü agrıdı.acile çıktık doktor ilaç yazıyodu adet günümdeyim hala adet olamadım deyince gebelik testi verdi(kan testi degil) negatif çıktı.eger varsa bişey ilk gün çıkmayabilir dedi bi kaç gün sonra görüne b,lir dedi.anlayacagınız henüz adet olmadım. Ama dün kask agrılarım dışında bi belirti hissetmedim.iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinşallah bebegim annesini merakta koymaaz........

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine valla sizin adınıza çok mutlu oluyorum ve heycanlanıyorum nisan hamişleri geliyorrr hadi hayırlısı olsun canım

selam kızlarrr.....lalosum geldım buldum senı buralardaymıssın🙂
kızlar oncelıkle allahım dualarınızı kabul etsın hayırlsyla o tarıhlerde hamıs olmanız dılegıyle.....ınsallah bırdaha regl olmazsınız....
2,5 aylık bır anne olarak sızlere sunu soyleyeyım bır yıl hıc korunmadıgım halde hamıle kalamadım ama en sonunda gecen sene mayıs ayında allahım melegımı gonderdı sızlere de nasıp etsın allahım umtsuz olmayın unutmayın hersey beyınde bıtıyor...
lalosummmm arada ugrarım canım gorusuruz....sheker sey,bu arada bende düşükten sonra avatarıma bu resmı koymustum veeeeeeee sonunda hamıle kaldım ınsallah sanada ugur getırır.....
bu arada senın özel mesaj kapalı mı canım mesaj atıyorum ama gelmemıs oluyor yawww anlamadım neyse olmazsa admın bır kontrol etsın....
gorusuruz kızlar...her anı degerlendırın unutmayın ummadıgınız bır 5dklık bırlıktelıkte bıle cok cok şans var.....dualarımız sııznle......
duaların için tşkler canım, allah bebeğini güle güle büyütmeyi nasip etsin, benim oğlum da mayıs doğumlu🙂 sen tedaviyle mi hamiş kalmıştın? inş darısı bizlere... arada uğrarsan seviniriz🙂

tatlım sende belirtiler başladı mı? baya yazmışsın bşyler ama hadi inş hamişliktendir umarım🙂 yaa bende de sol tarafıma bazen birşey saplanıyo ama şey gibi hani çok koşarsın ya bşy saplanır yaa, hani batma dedikleri o ağrı mı acaba? arada karın ve bel ağrısı, bir de ani tepkiler çabuk üzülmeler falan.. göğüs ağrılarını saymıyorum çünkü adete yakın bende olur. diğerlerini de yormak istemiyorum, sonrası hüzün oluyor ama inş bebeğimdendir🙂

mrb ablacım benim pek belirtim yok ama nasıl diyim sana mese bugün sabah eşimle ilişkiye girdigimizde sol tarafaıma acayip bir igne battı cok şidetti 12 girdik öglen cünkü uyuyoruz o saate kadar ve sonra biraz bekleyip kalktıktan sonra 3 defa igne batar gibi oldu gögüslerim böle agrıyor ama şidettli degil böle tatalı hafif bir agrı gelip gidiyor şuan dıştan dokununca elbise üstünden hafif agrı var sırtım agrıyor ve kol altlarım agrıyor sarı gelinde hemen hemen aynı belirtimiz dedi hakkımıza hayırlısı inşallah
ay ay hadi bakalım canım hamişlik belirtileri gibi, inş olur bu ay🙂

tunacım benım ablam semıh batın için 2 yıl ugrastı bı sorunu yoktu ama oda 5 yıl ara wermıstı 2 yıl ugrastıktan sonra oldu ınş sen okadar ugrasmazsın canım
nee 2 yıl mı? sonra ablan kaç yaşında hamile kalmıştı? ay inş ben o kadar beklemem, bilseydim böyle olacağını hiç bu kadar ara vermezdim🙁 iştee maalesef şartlar böyle gerektirdi, hayırlısı olur inş..

Meleklerim dün çooook fena üşütmüşüm galiba ateşim 38 oldu.ondan öncede kasıklarım çoook kötü agrıdı.acile çıktık doktor ilaç yazıyodu adet günümdeyim hala adet olamadım deyince gebelik testi verdi(kan testi degil) negatif çıktı.eger varsa bişey ilk gün çıkmayabilir dedi bi kaç gün sonra görüne b,lir dedi.anlayacagınız henüz adet olmadım. Ama dün kask agrılarım dışında bi belirti hissetmedim.iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinşallah bebegim annesini merakta koymaaz........
ah canım geçmiş olsun, bu havalar çok tehlikeli ya dikkat et, hadi bakalım inş Allah meleğini yollamıştır güzel haberlerini bekliyoruz🙂

Yarabbim inşallah hayırlısıyla hamişsindir canım çok dua ediyorum ..Bu arada gözün aydın canım değerler maşallah çok güzel umarım doktorunu günüm geçti diye arar bizlerede hamişim diye mjde verirsin🙂))))))

Bu arada kızlar bu ay sanırım yumurta yok testte de çıkmadı ..Hiç belirtide yaşamıyorum vallahi moralim bozuldu :/geçen ay yaptıklarımı bu ay aksattım umarım hayırlısı olur..
çitosum sağol duaların ve güzel dileklerin için Alah razı olsun. senin de belli olmaz canım bi bakmışsın meleğin süpriz yapmış gelmiş🙂 ay inşş hepimizin hamiş kalmasını öyle çok istiyorum ki🙂....

Son düzenleme:
kızlar ben yeni bir tarih görünce hemen listeye ekliyorum, yeni tarihleri listeye eklemeye devam ederim, çok da zevk alarak yapıyorum ama muhabbet olunca sayfalar uzuyor, Allah muhabbetimizi arttırsın tabi ama liste de gerilerde kalıyor, onu arada yenileyebilirsiniz, bilgilerinize...

🙂:nazar:🙂:nazar:🙂 H A M İ Ş L E R İ M İ Z 🙂:nazar:🙂:nazar:🙂

Aman nazar değmesin
1.salkım.......................şubat :nazar:
2.tuvanna....................şubat :nazar:
3.AuSSie-AnGel...........şubat :nazar:
4.esinerkan..........mart :nazar: Düzce 24 Okul öncesi öğrt. Ne güzel süpriz oldu🙂
5.burju........................mart :nazar:
6.sarı gelin.................nisan :nazar:
7.çölmeleği................nisan :nazar: Mardin/Midyat 19

8.merakla bekliyoruz bakalım bu numaranın sahibi kim? 🙂

beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
gelin artık bebişlerimiz gel gel gel...🙂
:salıncak:
1.pnr79..............19-20 şubat ??? Ses yok huu???
2.denfi................28 şubat ??? Ses yok huu???

3.beklenenbebiş.........25 mart ??? Kayseri 20 Hamiş adayı 🙂

4.little angel.....26 mart ??? İzmir Hamiş adayı 🙂

5.elçin&su..............27 mart ??? Hamiş adayı 🙂

6.sevde7.........6 nisan ??? Hamiş adayı 🙂

7.best_dream............8 nisan ??? Hamiş adayı 🙂

8.yaseminnnnnnn........9 nisan Kütahya 22 Ev hanımı Hamiş adayı 🙂

9.sen-lin12121212...........9 nisan Hamiş adayı 🙂

10.bembeyaz..................11 nisan Konya 26 Memur Hamiş adayı 🙂

11.aymelek............13 nisan Erzurum 25 Hemşire
12.mavişimbebekistiyor..........14 nisan İstanbul 41 Gayrımenkul danış.
13.tunaa..............16-18 nisan Eskişehir 33 Resim öğrt.
14.ranagül......................16 nisan
15.pirenses...............? Afyon 26 Ev hanımı
16.berna24................18 nisan
17.orjinal-catlaq..............20 nisan
18.geveze.....................21 nisan
19.geweze............22 nisan Ankara 22 Üniv. öğrc.
20.rosemmm..............23 nisan İzmir
21.simeli....................?
22.denizzzz..........25 nisan Muğla/Fethiye 27 Muhasebe
23.kraliçearı...............26 nisan
24.lalezar....................27-30 nisan Balıkesir 39 Memur
25.çitos....................27 nisan
26.melodi_cn..............30 nisan-3 mayıs
İstanbul 25 Ev hanımı

27.mavikedi.................1 mayıs Edirne 28 İngilizce öğrt.
28.koza....................2 mayıs Antalya 33
29.haziran13............2 mayıs İstanbul 35 Mühendis
30.defne defne.................2 mayıs
31.baharrrımmm..............3 mayıs Ardahan Güzellik uzmanı

32.gülparem...............3 mayıs Afyon 22 Üniv. öğrc.
33.fatma mutlu.............6 mayıs Elazığ 21

34.sea34...................7 mayıs İstanbul

sheker_shey...............? Konya Arkadaşımıza Allahtan sabır diliyoruz, inş en kısa zamanda yine bizlere bebek müjdesi verir...

arkadaşlarımızı da unutmadık ne zaman isterlerse listeye tekrar ekleriz, onlar da lütfen umutlarını kaybetmesinler:
elif_ecrin...................?
sılam_nisa.................?

adet tarihini ve diğer bilgilerini listede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar seve seve ekleriz...
adet olanlardan isteyenler de lütfen yeni adet tarihlerini ekletmeyi unutmasınlar.

kızlar merhaba herkeseee,
ya ben pazartesi gunu regl oldum, 2 gun sürdü ama oyle lekelenme degıl normal adet. ama hala kasıklarımdaki, göğsümdeki agrılar geçmedi🙁 umarım başka bişey kist gibi filan, yoktur.

kızlaarrrr slm hepinize nasılsınız? herkese güzel bir hafta diliyorum. ayy progestoron hormonu sonucum çıkmış, sizlere yazmadan duramadım🙂 doktorumu aradım değeri 11,30 çıkmış bu değer güzel dedi, yumurtlama gerçekleşmiş🙂) adet gecikmesi olursa veya adet olursam haber verecekmişim. işte böylee... bu konu hakkında hiç bilgim yok aranızda bilenler var mı? ben de sanıyorum ki hamilelik ordan belli olur🙁 bu değer sadece yumurtlama olayının gerçekleşip gerçekleşmediğini gösteriyor sanırım, biraz intten baktım değer 10'un üstündeyse iyiymiş. olsun buna da şükür inş gelmiştir meleğim🙂 biraz daha beklicez nplım sabır sabır....hepinize iyi haberler duyacağımız günler diliyorum🙂
canım ya sonucun çok iyi çıkmış sevindim.yumurtlamışsın yani negüzel🙂inşallah bize bebek haberiyle gelirsin bunu her duyduğumda dahada umutlanıyorum çünküü.sen nisan hamişi ol sırada biz varızzzzz bizde mayıssss annesi olalımm lütfen lütfen....🙂

kızlar merhaba herkeseee,
ya ben pazartesi gunu regl oldum, 2 gun sürdü ama oyle lekelenme degıl normal adet. ama hala kasıklarımdaki, göğsümdeki agrılar geçmedi🙁 umarım başka bişey kist gibi filan, yoktur.

inşallah öyle bişey yoktur güzelim takma kafana banada öyle oldu buay mayısta hamiş olucazya ondan böyle oluyo kesiiinnnn🙂

canım ya sonucun çok iyi çıkmış sevindim.yumurtlamışsın yani negüzel🙂inşallah bize bebek haberiyle gelirsin bunu her duyduğumda dahada umutlanıyorum çünküü.sen nisan hamişi ol sırada biz varızzzzz bizde mayıssss annesi olalımm lütfen lütfen....🙂
canım benim tşk ederim, gıdaklayıp yumurtlamışım evet buna da şükür🙂) çok bilgim yok bu konuda ama bu değer onu gösteriyormuş. ay inş yaa güzel bir haber veririm sizlere🙂) sonra da ben sizin haberlerinizle sevinirim..

Geri