Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ya inşallah tunacım çok bekletmezler.bende yumurtalık takibine başladımda oyüzden sordum sürecini merakettim nasıl neler yapılıyo diye.sen şimdi dicen doktorun bişey anlatmadımı diye ama sağolsun çok iyi bidoktorum var çokta memnunum ama kısa öz konuşmaya bayılır oan ne işlem yapıcaksa onu atlatır birdahaki geldiğinde neyapacağını gidince öğrenirsin🙂şimdi ben 5 gündür klomen kullanıyorum ayın 14de gidicem follüklometri yapıcam istediğin saatte geldedi nasılbişey bilemedim.buarada çok şanslısın güzelim sen yaa bak negüzel bioğlun var allah bağışlasın.23 nisandada efe olucakmış amanında amanın🙂

fatma mutlu sağol sana da haftaya kolay gelsin bakalım. öyle deme ya yaparken sakın bebiş falan düşünme keyif almaya bak. bazen insana zor geliyo artık ödev gibi ama renklendirelim keyiflenelim.

kesinlikle bigörev halinde yapıldığında işkencenin başta geleni.eskiden negüzeldi yaa bebiş istemiyoken ohhhh keyifli keyiffli🙂)şimdi istiyosun yine keyifli olsun nefarkı varsa artık kesinlikle psikolojik aslındada.e büyüklerimiz nedemiş🙂noktanokta kaçınılmazsa zevk almayı biliceksinnn🙂dimi ama

ha eee canım nerdeyse 16 yıl olcak evliliğim ve hala bebik yok bir sürü bilgi birikimi var bende😀 bir diplomam eksik yeminle yak burdan canım tusa gireriz senle bak nasıl derecyle çıkyoz yılın kısırı diye ben seçilirim artık
burdada hava açıp kapıyo ve sıkıcı bir gün gerçekten pufff:/

ayyyy bebişler dedim yaaa.valla ikiz falan olsa istermisin yoksa tekil gebelikten yanamısın bilmiyorum ama biraz şomağızlıyımdır sana ikiz gelebiliiiiiiiiiiirrrrrrr🙂))

ayy canım beim için hiç farketmez yeterki bebeklerim tutunsun ayy senin agzını öpeyim ikiz haaa olsun şom degil cok sevindim öle diyince benide görümcem 3 getirdigimi görmüşş inşallah ya inşallahh

inşallah esincim bu içten güzel dualarının,dualarımızın karşılığını alıcaz.bebeğimiz bebeklerimiz olacak vede inşallah yolda kalmıcaz.aminnnn

ayyyy inşallahhh defne agzından bal damlıyor yaa inşalahh benim de 10 gün kaldı regl ama hiç bir belirti yok bugün saatt 12 beraber olduk yumurtalıgıma igne sanki battı ama cok agrılıydı biraz sürdü sonra kalkınca kasıgıma igne battı sanki ama hiçbir belirti yok hafif sırt agrımdan başka inşallah ben olmasamda tüm isteyenlerin olurrr AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN