Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Yasemincim vajinadan yumurtaliklara bakiliyor.

Tunacim ben 27 martta regl oldum ve bende adet duzensizligi var doktor kontrolu altindayim bende senin gibi adetimin 21.gununde kan tahlili yaptiricam bir dahaki ay ne zaman adet olurum bilemiyorum canim ama istersen sen yinede listeye ekle cok tskederim canim.

simeli merhaba nasılsın canım? sen ne zamandır bebiş deniyosun?

merhaba canim tskederim iyiyim sen nasilsin? ben 1 senedir bebis bekliyorum gecen sene bir tane kaybettim yani idrarda pozitif cikti ama 2 hafta sonra adet oldum doktora gittim uzucu haberi aldim doktorum bebek tutunamamis dedi cok uzuldum o aralar strese girdim tabi oda etkiledi ama bu son aylarda kendimi toparladim herseyin hayirlisi diyorum elbet rabbimizin bildigi bir sey canim herseyi ona biraktim. sen ne zamandir bekliyorsun?

kızlar merhabalar 2 gun gırmedım neler olmus neler konusulmus yaaaa BEST DREAM tatlım uzulme rabbım en kısa zamanda verır ınsallah allahtan hayırlısını dıle duanı esırgeme cnm benım
ben bugunde gezmeye gıdecem kızlar gezmek ıyı gelıyor hıc degılse aklıma gelmıyor yalnız bu ay mersıne gıdemıyorum bızım gelın abımın esı gıdıyor onla pek anlasamıyorum annemden bıle benı kıskanıyor o yuzden gıtmek ıstemıyorum hazırana kaldı eger hamıle kalmassam ozmn gıdecem allah nasıp ederse.gec olsun guc olmasın
dun mısafırım vardı cok yoruldum bu arad yumurtlamam basladı bu ay ole ustune dusmeyecem kendı halıne bırakacam 1 gun ılıskı olursa ertesı gun yapmıyorum gelecegı varsa 1 keredede tutar 10 kerede de tutar rabbım ne zmn verırse razıyım ALLAH BUYUK dualrımı okumaya devam edıyorum yasınıme fazla vakıt ayıramdım 2 gundur mısafır yogunlugunda bugun okuyabılıdgım kadar okuyacagım ınbsallah sızlerı cok opuyorum alllahım gonlunuze gore versın dualrınız kabul olsun ınsallah BEBEKLERIMIZ GELECEK ANNELERI TAKMAYIN ......SADECE SABIR SABIR SABIR EN BUYUK SABIR DILEYIN GÖRUSURUZ INS....

kızlar ben yeni bir tarih görünce hemen listeye ekliyorum, yeni tarihleri listeye eklemeye devam ederim, çok da zevk alarak yapıyorum ama muhabbet olunca sayfalar uzuyor, Allah muhabbetimizi arttırsın tabi ama liste de gerilerde kalıyor, onu arada yenileyebilirsiniz, bilgilerinize...

🙂
🙂
🙂
H A M İ Ş L E R İ M İ Z 🙂
🙂
🙂

Aman nazar değmesin
1.salkım.......................şubat

2.tuvanna....................şubat

3.AuSSie-AnGel...........şubat

4.esinerkan..........mart
Düzce 24 Okul öncesi öğrt.
Ne güzel süpriz oldu🙂

5.burju........................mart

6.sarı gelin.................nisan

7.çölmeleği................nisan
Mardin/Midyat 19

8.merakla bekliyoruz bakalım bu numaranın sahibi kim? 🙂

beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
gelin artık bebişlerimiz gel gel gel...🙂
:salıncak:
1.pnr79..............19-20 şubat ??? Ses yok huu???
2.denfi................28 şubat ??? Ses yok huu???

3.beklenenbebiş.........25 mart ??? Kayseri 20 Hamiş adayı 🙂

4.little angel.....26 mart ??? İzmir Hamiş adayı 🙂

5.elçin&su..............27 mart ??? Hamiş adayı 🙂

6.gülparem.............4 nisan ??? Afyon 22 Üniv. öğrc. Hamiş adayı 🙂

7.sevde7.........6 nisan ??? Hamiş adayı 🙂

8.best_dream............8 nisan ??? Hamiş adayı 🙂

9.sılam_nisa................8 nisan Hamiş adayı 🙂

10.yaseminnnnnnn........9 nisan Kütahya 22 Ev hanımı
11.sen-lin12121212............9 nisan
12.bembeyaz..................11 nisan Konya 26 Memur
13.aymelek............13 nisan Erzurum 25 Hemşire
14.mavişimbebekistiyor..........14 nisan İstanbul 41 Gayrımenkul danış.
15.tunaa..............16-18 nisan Eskişehir 33 Resim öğrt.
16.ranagül......................16 nisan
17.pirenses...............? Afyon 26 Ev hanımı
18.berna24................18 nisan
19.orjinal-catlaq...............20 nisan
20.geweze............22 nisan Ankara 22 Üniv. öğrc.
21.rosemmm..............23 nisan İzmir
22.simeli....................?
23.denizzzz..........25 nisan Muğla/Fethiye 27 Muhasebe
24.kraliçearı...............26 nisan
25.lalezar....................27-30 nisan Balıkesir 39 Memur
26.çitos....................27 nisan
27.melodi_cn..............30 nisan-3 mayıs
İstanbul 25 Ev hanımı

28.mavikedi.................1 mayıs Edirne 28 İngilizce öğrt.
29.koza....................2 mayıs Antalya 33
30.haziran13............2 mayıs İstanbul 35 Mühendis
31.defne defne.................2 mayıs
32.baharrrımmm..............3 mayıs Ardahan Güzellik uzmanı
33.fatma mutlu.............6 mayıs Elazığ 21

34.sea34...................7 mayıs İstanbul

sheker_shey...............? KonyaArkadaşımıza Allahtan sabır diliyoruz, inş en kısa zamanda yine bizlere bebek müjdesi verir...

arkadaşımızı da unutmadık ne zaman isterse listeye tekrar ekleriz, o da lütfen umutlarını kaybetmesin:
elif_ecrin...................?

adet tarihini ve diğer bilgilerini listede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar seve seve ekleriz...
adet olanlardan isteyenler de lütfen yeni adet tarihlerini ekletmeyi unutmasınlar.

Son düzenleme: