Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ben bugün doktora gittim kızlar. hormon testlerini inceledi ve vajinal ultrasonla baktı. hiçbir sorun yok dedi. 5. günüm geçtiği için ilaç vermedi bu ay dene bakalım olmazsa bi dahaki aya gel duruma göre bakıp ilaca başlarız dedi. inşallah adet olmam da ilaca da gerek kalmaz hamiş giderim doktora bakalım. hepimiz için hayırlısı inşallah kızlar.

canım sadece adetin 3. günü kan tahlili yaptı, bir da cumt günü gidicem 21. günü o zaman kanda bakılacak. bu arada listemizde yoksun istersen ekleyebilirim.

hadi hayırlısı canım, nisanda hangi tarihte bekliyosun? onu yazıyorum listeye.

tatlım umutlar gelecek aya kaldı, üzülme inş o zaman hamiş kalırsın hayırlısı...

tamam canım ekliyorum hemen.

best_dream canım kıyamam yaa nasıl üzüldüğünü tahmin edebiliyorum, inş bebeğin yakın zamanda gelir. sheker_shey ve lalezar kızlar sizin de pozitif enerjinize hayranım, Allahım inş sizlerin de tekrar yüzünü güldürür.[/Q

23 nisanda adet olmam gerekiyr

inşallah olmammmmmmmm aminnnnnnnn

ay canım yaa, yoksa teyze mi oluyoruz? kan tahlili yaptırdın mı? hadi güzel haberlerini bekliyorum. kısmet elçinim benim de belim felaket ağrıyor..inş seninle aynı zamanda hamiş kalırız🙂

canımcım kusura bakma komşuya kadar gitmek zorundaydım ayın 4 ünde kan testi yaptırmıştım negatifti🙁 bu ay stres yapmamıştım gecikince evde de test yapmıştım negatifti... şubat 28 çekti biraz geçsin dedim yok kanda da çıkmayınca umudum kalmadı ama reglimde gelmedi hala tık yok ara ara mide yanması bulantısı oluyor ama kan sonucunu öğrenince hamişliğe yormuyorum bende reflü var ondandır diyorum inşallah sen hamişsindir tatlım bizimki uğraştıracak sanırım adet günüm bile belli değil şimdi🙁 hayırlısı artık tatlım dualarım sizinle

mrb arkadaşım düşünme stres yapma rabbim hakkına hayırlısını yapar işallah bebeişindir 3 gün daha geçsin stres yapma relax ol canım emin ol ozamn daha rahat olacaksın inşallah hamişsindir

sana da merhaba arkadaşım ayın 4ünde kan testi sonucum negatif olunca kasmadım düşünmedim ama şimdi bebek yoksa niye gelmiyor diye stres yapıyorum bekliycem artık ne yapalım hakkımızda hayırlısını versin rabbim öptüm tatlım

sana da merhaba arkadaşım ayın 4ünde kan testi sonucum negatif olunca kasmadım düşünmedim ama şimdi bebek yoksa niye gelmiyor diye stres yapıyorum bekliycem artık ne yapalım hakkımızda hayırlısını versin rabbim öptüm tatlım

am,n ablam rabbim gönlümüze göre verir gelir gelir o bebek göbüşüne öle bir tututnurki annesinide babasınıda mutlu eder olucakta içime doguyorrr ablam

oy oy kızlar yazdıklarınızı okumaktan gözlük numaram yakında büyüyecek beni düşünün biraz
bem beyazımm aldım randewu sabah gıdıcem ınş. umudumu yıtırmedım hıc olacak olacak baska yolu yok uzulmuorum bıde uzulunce adetım bıtıp bebış olmuo cunku 🙂 bısey sorcam kan we hormon testınde aç olmama gerek warmı yoksa yemek yıyıpmı gıdım 🙂
canım hormontestleri aç daha iyi çıkıyor

Slm kızlar,
ben bu sabah bir rüya gördüm, bir kapının iyi yanında büyük saksıların içinde iki tane ağaç kısa böyle bodur ağaçlardan ikisininde üzeri ayva dolu, iri iri sarı ayvalar, içeride yaşlı bir nine varmış, kapının oradada çocuklar geziniyor, onlara diyorum ki ninenize söyleyin bana bi tane ayva versin, dersen eşim uyandırdı sabah devamını göremedim 🙂
Eşimde geçen gece rüyasında p..sinin yere kdar uzyarak koptuğunu ve kopan şeyin yeyşil bir yılana dönüşerek eşimin elini ve p.sini ısırdığını görmüş.

İnternette çeşitliş yorumlar var baktım, ama rüya yorumundan anlayan varsa yorumlarını beklerim..
rabbimden hayırlısı canım hayır hayır olsun nasıl yorarsak öyle çıkarmış.hamişolmak nasip etsin hepimizi

Dur bende mekan düşüneyim o zaman.Karşı komuşunun kapısını çalayım.Afedersiniz.Evinizin bir odası 1 saatliğine bize lazım mümkünse hahaha Elalemin duvarına bacaklarımıda dikerim.Ama yakın olduğu için koşarak banyoya kendi evime gelirim. hahaha Ben bu ayak dikme olayını önce şaka sanıp çok gülmüştüm.Sonra birgün kendimi o halde buldum.Bide eşim kitabımı filan getiriyor okumam için üzerimi örtüyor. hahaha Ama biz şu sabah erken olayını sanırım hiç yapamıcaz.Çünkü benim eşim sabah kendinde olmuyor 😀 anca 1 saatte kendine geliyor.Sabah zar zor işe gönderiyorum.Arabayı nasıl sürüyor bilmiyorum.Ben ona gitmeden önce bi işimiz var dediğimi düşünemiyorum hahaha
ah sorma canım benim koçişte etrafımda dönüyor. üstümü örtüyor. bebişler gelmeden bizleri üzüyorlar.kıymetlerini anlarlar harelde.

slm canım arkadaşlarım ben hala adet olmadım hayatımda ilk defa böyle oluyor gelmeye niyeti yok sanırım her ay düzenli bi şekilde 2 gün gecikmeli de olsa olurdum şimdi niye böyle oldu ya takmayım diyorum ama takmamak elde değil herhangi bir ağrım sızım da yok nedir şimdi bu fikri olan var mı?
hamişlerimize çooookkk sevindim... adet olan arkadaşlarım içinde hayırlısı buymuş diyorum.....
tunacımmm inşallah güzel haberlerini alırız tatlım ....bu arada tanımadığım tanışma konuşma fırsatı bulamadığım arkadaşlarıma da merhaba diyorum hepinizi kocaman öpüyorum
ah sorma canım benimde 2 gün kaldı. hiç bir belirti olmadıgından test amaya tenezül bile etmiyorum.reklamı gördünüz mü bilmiyorum ama promosyon bile yapmışla 2 alan a1 bedava dalga geçer gibi

ben bugün doktora gittim kızlar. hormon testlerini inceledi ve vajinal ultrasonla baktı. hiçbir sorun yok dedi. 5. günüm geçtiği için ilaç vermedi bu ay dene bakalım olmazsa bi dahaki aya gel duruma göre bakıp ilaca başlarız dedi. inşallah adet olmam da ilaca da gerek kalmaz hamiş giderim doktora bakalım. hepimiz için hayırlısı inşallah kızlar.
canım vajinal ultrasan nasıl oluyor

Geri