Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Valla bacm bende inanamzdm böle ayak dikme olaylarına falan ama gerçekten doğru.Spermlerin gidişini kolaylaştırıyo.Ben öle yaptm hamiş oldğmda valla..Sabah olayı da erkeğin spermlernnn daha kuvvetli olması.Kıs komşuya ne gidiyon git annanlere kal 2,3 gün şekerim.Bende ALLAH izin verrse bu ay geçsin başlcm çalışmalara,o yüzden mersin'e gidim diyorum.Tabi gtme nedenim farklı.Annem burda bn kürtaj olunca annem geldi ablam gelemdi beni görmek istiyo biraz da değşiklik olur diyolar.Artık sabah çalışmaları için kocişini kandır şekerim

E ABLA BİZLERİ COq BEKLETTİLER GELSİNLERDE totişine vurucaz ben totişlerini ısıracam sizede vurdurtacam
anlasın annesini bekletmek kaç bucakmış

İŞALLAH CANIM DEDİGİN GİBİ HAMİŞİZDİR İNŞALLAH YA AMA TAKTİR ALLAHIN AMA BEBEİŞ Bİ GELSİN TOTOSUNA VURA VURA KIZARTACAM :d:d:d

AYY best dram yaa hiç gülecegim yoktuu
benim kocamda alıştı zavallı uyumuyor sabaha kadar calışma var die die adam bıktıı
😀 zavallı kacacak yer arıyor

Çitosum seni göremedim dünden beri, özelden de yazdım sana ama görmedin heralde,
Benim yumurtlama dönemim yaklaşıyor bu hayıt suyunu içmeye aramı vermem gerekiyor şimdi ?

:f040::f040::f040::f040::f040::f040::f040::f040::f040::f040::f040::f040::f040:

Son düzenleme: