Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Dur bende mekan düşüneyim o zaman.Karşı komuşunun kapısını çalayım.Afedersiniz.Evinizin bir odası 1 saatliğine bize lazım mümkünse hahaha Elalemin duvarına bacaklarımıda dikerim.Ama yakın olduğu için koşarak banyoya kendi evime gelirim. hahaha Ben bu ayak dikme olayını önce şaka sanıp çok gülmüştüm.Sonra birgün kendimi o halde buldum.Bide eşim kitabımı filan getiriyor okumam için üzerimi örtüyor. hahaha Ama biz şu sabah erken olayını sanırım hiç yapamıcaz.Çünkü benim eşim sabah kendinde olmuyor 😀 anca 1 saatte kendine geliyor.Sabah zar zor işe gönderiyorum.Arabayı nasıl sürüyor bilmiyorum.Ben ona gitmeden önce bi işimiz var dediğimi düşünemiyorum hahaha
Valla bacm bende inanamzdm böle ayak dikme olaylarına falan ama gerçekten doğru.Spermlerin gidişini kolaylaştırıyo.Ben öle yaptm hamiş oldğmda valla..Sabah olayı da erkeğin spermlernnn daha kuvvetli olması.Kıs komşuya ne gidiyon git annanlere kal 2,3 gün şekerim.Bende ALLAH izin verrse bu ay geçsin başlcm çalışmalara,o yüzden mersin'e gidim diyorum.Tabi gtme nedenim farklı.Annem burda bn kürtaj olunca annem geldi ablam gelemdi beni görmek istiyo biraz da değşiklik olur diyolar.Artık sabah çalışmaları için kocişini kandır şekerim hahaha hahaha

Yav neden vuruyonz bebişlerin totişineeee aluuuuuu.Ben furmam meleğemin totişine,direk kulaklarını çekecem hahaha hahaha.Ayyyy maskara ettiler bizi burda heeee.Allah güç versn kızlar sabır bizlrle olsun inşallah.Yok mu yeni hamiş bu arada?

E ABLA BİZLERİ COq BEKLETTİLER GELSİNLERDE totişine vurucaz ben totişlerini ısıracam sizede vurdurtacam :D:D hahaha anlasın annesini bekletmek kaç bucakmış hahaha

inşşş hamilesindir canım ben bu ayda adet oldum ama bu defa uzulmedım hamile olanları gorunce burda cok umutlanıyorum sımdı aglamam gerek ama guluyorum 🙂 sen we senın gıbı bekleyeenler ınşşşş hepınız hamiş olursunuz 🙂))

İŞALLAH CANIM DEDİGİN GİBİ HAMİŞİZDİR İNŞALLAH YA AMA TAKTİR ALLAHIN AMA BEBEİŞ Bİ GELSİN TOTOSUNA VURA VURA KIZARTACAM :d:d:d

Dur bende mekan düşüneyim o zaman.Karşı komuşunun kapısını çalayım.Afedersiniz.Evinizin bir odası 1 saatliğine bize lazım mümkünse hahaha Elalemin duvarına bacaklarımıda dikerim.Ama yakın olduğu için koşarak banyoya kendi evime gelirim. hahaha Ben bu ayak dikme olayını önce şaka sanıp çok gülmüştüm.Sonra birgün kendimi o halde buldum.Bide eşim kitabımı filan getiriyor okumam için üzerimi örtüyor. hahaha Ama biz şu sabah erken olayını sanırım hiç yapamıcaz.Çünkü benim eşim sabah kendinde olmuyor 😀 anca 1 saatte kendine geliyor.Sabah zar zor işe gönderiyorum.Arabayı nasıl sürüyor bilmiyorum.Ben ona gitmeden önce bi işimiz var dediğimi düşünemiyorum hahaha
AYY best dram yaa hiç gülecegim yoktuu hahaha benim kocamda alıştı zavallı uyumuyor sabaha kadar calışma var die die adam bıktıı :D:D😀 zavallı kacacak yer arıyor hahaha

Rica aderim inşallah tutar 🙂[/QU
aminnnn...allah cümlemize versin canım tekrar düşünmüyormusun aşılamayı.... aşılamadan nekadar sonra sonuç belli oluyor...bide akıntın olmuşmuydu

Aşılama değil ama atık tüp düşünmeye başladık, düşünme değil aslında hazırlık yapıyoruz buradaki dr.um sevk edecek onun için gerelkli tahlilleri falan yaptırıyorm bu arada..

Çitosum seni göremedim dünden beri, özelden de yazdım sana ama görmedin heralde,
Benim yumurtlama dönemim yaklaşıyor bu hayıt suyunu içmeye aramı vermem gerekiyor şimdi ?

:f040::f040::f040::f040::f040::f040::f040::f040::f040::f040::f040::f040::f040:

Son düzenleme:
Geri