Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Canım ben zaten bir kez yaptırdım, 3 yumurta olgunlaştı, aşılama yapıldığı günlerde bende de hiç bir şey yoktu, adetime yakın oldu işte bahsettiklerim, göğüs ağrısı hariç, çünkü o iğneler yüzünden olmuştu biliyorum, gerçi benim normalde her ay çok ağrır göğüslerim, ama o zaman daha bir fazlaydı.. gaz hatırlamıyorum ama o da her ay olur adet öncesi normal bir durum yani..
Senin ne zaman yapıldı aşılaman..

4 nisan pazartei benim tek yumurta vardı... sen nerde oturuyorsun aşılamanı nerde yaptırdın

Canım senin bu dik duruşuna hayranım, ben düşük yaptığımda aynı senin gibiydim, hatta diğer topiclerdeki arkdaşlardan bu konuda çok övgü alıyordum, ama geceleri kendime ve yüreğime söz geçiremiyordum, çok acayip rüyalar görmeye başladım, rüyalarımdan korktuğum için uyumamaya başlamıştım, inanır mısın hortlak gibi gezdim en az 2 ay sonra sonra işte, biraz iyi olmaya başladım ama ben8de o zaman kanama korkusu kaldı, her wc gitiğimde yine kan görücem diye hala aklım çıkıyor...

Canım benim güç verdin bana.çok doğru söyledin.Bazen kendi derdime düşüp etrafa gözlerimi kapatıyorum.En büyük benim derdim diyorum belkide.Beni kendime getirdin canım.Allah razı olsun.Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin.Bide bugün babamı gördüm rüyamda.Babamı kaybettim ben uzun zaman önce.Yataktan kalkıyorum sinirlenip ben gidicem buralardan diyorum.Üzerime yürüyor.Hatta vuruyor bana ki babam bana hiç vurmamıştır.Sen nereye gittiğini sanıyorsun otur oturduğun yerde diyor bana.Şimdi düşününce belki hamilelik bana sıkıntı vericekti bilemiyorum.Belki rüyada bir işaretti.Ama her ne kadar çok istesemde çocuğu bu konuda eşimde yada bende sorun çıksada hiç önemli değil.Ben eşime o da bana lazım.Ama rabbim böyle bir meyve verirse şükrederim.

Canım benim sakın canını sıkma olmadı olmuyor diye, öyle yaptıkça stresimiz artıyor, stresimiz arttıkçada yumurtalar olgunlaşamıyor ve kısır döngüye giriyoruz, mümkün olduğunca aklınnda tutmamaya çalış, hatta ben buranın eskilerinden olduğum için iyi bilirim, bu siteden bile etkilenip girmeyenler olmuştu daha sonrasında hamileyim diyerek haber verdiler, yani biraz beynimizde de bitiyor herşey, çok senaryo yazıyoruz, her yeşi belirtiye yoruyoruz falan mesela, takılmadan hayatı yaşamak lazım, tabiki çok zor biliyorum ama ..

Hah şöyleeeeeeee helal olsun bacım valla böle düşün.İnsan genelde sadece kendi penceresinden bakar etrafına.Ben bebeğimi kaybettiğimde hayat bitti zannetim bi anda ama düşünnce aklm başıma geldi.Ben RABBİMDEN hep sağlıklı,sıhatli ,hayırlı ,imanlı bebek istedim her duamda istedim söledim bunu.Rabbimde duama cevap olarak belki de bebeğimi aldı.Belki sağlıklı değildi bende o da ömür boyu sıkıntı çekicektik,belki çok imansız bi insan olucaktı babasına ve bana azap edicekti ya da ALLAH'A imansız olucaktı ALLAH muhafaza ki ne mutlu mümin mücahid evlat yetiştirene değil mi?Bunları dşündkten snra ayakta durmayı öğrendm.Ha bi de şu var eşim ALLAH razı olsn bebeğm öldü diye bana zulmetmedi,bana buğuz yapmadı.Peki ben neden stres yapayım üzülüp ağlayayım??Hamd ediyorum şimdi ve dua ediyorum MEVLAM bana sağlıklı sıhatli eli ayağı düzgün ve kimseye muhtaç olmayacak,yalnz sana muhtaç olacak şekilde yaratılmş evlatlar nasip et diye.Tabi ki isteyen herkese bu yönde dua ediyorum herkesin gönlüne göre evlatlar olsn dye.Cnm keyf suresini oku belki ne demek istediğimi daha iii anlarsn.Hz.musa ile hızır a.s olduğu düşünülen bir zatın gezmesi ve ordaki muhabbeti.Hızır a.s bi çocuğu öldürüyor ve hz musa soruyor Neden günahsız ve sana bişe yapmayan çocuğu öldürdün??Hızır a.s diyor ki,Eğer öldürmeseydim annesine babasına çok hayırsz imansz çocuk olup anne babasını dinden çıakrtıcaktı.Yani sen oku daha iii anlarsn bnm eksiğim ya da yanlşm olabilir.İnançsız insanlarda değiliz hamd olsun MEVLAM'A ne güzel bir dinimiz var ve sığındığımz ALLAHM'z var.Bnm de babam 6 yıl önce öldü hatta 10 nisan da ölüm yıl dönümü.İnan bana babam hiç bir hastağlı yokken bir anda öldü yanmzda da değildi çalştığı yerden ölüm haberi geldi beklenmedik bi akşam vakti.Bu durumda bile ben ve ailem bunda da vardır belki bi hayır dedik.Ben şükrettim annem yanmda hamd olsun diye.Babasına ço düşkn bi kız çocuğu oldğm halde,onu işe gönderirken arkasndan hüngür hüngür ağlardım sarılamzdım ağlarım da konuşamam dye.Düşün yani.İnsanların yaşadğı o kadar çok şey var ki yani bi yerde MEVLAM imtihan ediyor,sabrımızı ve o'na inancımızı ölçüyor.Ben bebeğimle imtihan oldum bi başkası başka bişeyle."Ne mutlu sabredene"diyor..Rabbim isteyen,duasında ısrar eden herkese evlat vericek inşallah.Ben umutluyum sende umutlu ol.Kafanı şişirdim sayfayı doldurdum ama umarım işe yarar.Mevlam büyük cnm güzel günler gelicektir...