canim cok uzuldum ama seninde dedigin gibi her seyin hayirlisi olsun rabbim senin umutlarini kirmasin amin, insallah rahat bir hamilelik gecirirsin ve saglikli bir sekilde bebegine kavusursun darisi tum isteyenlerin basina amin.
amin canım her gün namazlarımda dua ediyorum Allahım sen bütün isteyenlere içinde melekler mekanında bebek isteyenlere ver diye hatta tek tek isimler aklıma gelirse sayıyorum. valla. Rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah.
amin canım her gün namazlarımda dua ediyorum allahım sen bütün isteyenlere içinde melekler mekanında bebek isteyenlere ver diye hatta tek tek isimler aklıma gelirse sayıyorum. Valla. Rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah.
canlarım akşam gelirken kociş alacak.Bende 6 gibi öğrenicem.Ama şu kimyasal gebelik olayını duyunca açıkçası umudum kırıldı.Dün kesin diyordum ama bugün hiç öyle hissetmiyorum hayırlısı inşallah.belki süpriz olur.Olursa hemen size haber vercem .Bu arada değerin kaç aralığında çıkması lazım.Benim sat 8 mart en son
canlarım akşam gelirken kociş alacak.Bende 6 gibi öğrenicem.Ama şu kimyasal gebelik olayını duyunca açıkçası umudum kırıldı.Dün kesin diyordum ama bugün hiç öyle hissetmiyorum hayırlısı inşallah.belki süpriz olur.Olursa hemen size haber vercem .Bu arada değerin kaç aralığında çıkması lazım.Benim sat 8 mart en son
cnm normal aralığı sanırım 0-5 arasıydı. seninki 100 e yakın bişi çıkması lazım bitanem. hcg. ben de tam adetim 2 gün geçti kan testi yaptırdım 99.4 çıktı. seninkide 80-90 arası çıkar sanırım ama tabi kişiden kişiye değişir.
canlarım akşam gelirken kociş alacak.bende 6 gibi öğrenicem.ama şu kimyasal gebelik olayını duyunca açıkçası umudum kırıldı.dün kesin diyordum ama bugün hiç öyle hissetmiyorum hayırlısı inşallah.belki süpriz olur.olursa hemen size haber vercem .bu arada değerin kaç aralığında çıkması lazım.benim sat 8 mart en son
cnm normal aralığı sanırım 0-5 arasıydı. seninki 100 e yakın bişi çıkması lazım bitanem. hcg. ben de tam adetim 2 gün geçti kan testi yaptırdım 99.4 çıktı. seninkide 80-90 arası çıkar sanırım ama tabi kişiden kişiye değişir.