Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Canım işe yaramazssa o kadar kötü tadı varki niye ağzımın tadını bozim🙂Faydasını gördüğüm şeyleri paylaşmak istiyorum ama dediğim gibi demleme şekline dikkat edin kesinlikle şeker kullanmayın..Aktarda bulabilirsin canım yalnız bazı aktarlar 29,50,65 gibi fiyat aralığıyla satıyor.

ya canım ne olur yanlış anlama beni tabi mutlaka işe yarıyodur 🙁(((((

Oyyy canım kafana takma sen niye yanlış anliyim canım benim içiniz rahat olsun diye öyle açıklama yaptım :kiss:

benim o gün işim çıktı tahlilleri eşim aldı. doktor ayak üstü hormonlarda düşüklük var deyip ilaç vermiş ama kendim gitmeyince emin olamadım. yarına randevu aldım başka bi doktora. bakalım ne diycek? hormon ilaçlarından da korkuyorum yan etki falan var diye. kullanan varmı aranızda?

Mavi kedi hormonlarla ilgili sorunun varsa kesinlikle hayıtı içi bak faydasını göreceksin.Hormonal ilaçların yan etkisi olmaz olurmu canım Allah hayırlı şifa versin inşallah

Selam melekler.. herkese iyi günler diliyorum..😉Listemiz maşallah dolmuş taşıyor inşallah dahada coğalır... Rabbim isteyen herkese nasip etsin AMİN...Bugunlerde baya faydalı biilgiler paylaşılmş... Bilmediğim çok sey öğrendim..

benim o gün işim çıktı tahlilleri eşim aldı. Doktor ayak üstü hormonlarda düşüklük var deyip ilaç vermiş ama kendim gitmeyince emin olamadım. Yarına randevu aldım başka bi doktora. Bakalım ne diycek? Hormon ilaçlarından da korkuyorum yan etki falan var diye. Kullanan varmı aranızda?
ilaç oldugu sürece bi yamn etkisi vardır bence hayitiyi dene bakalım

Ayyy burasi hamislerle dolmuuuusss hepinizin adina cooook sevindim melekler bari hamilelik gunlerinizi bizimle paylasin sayenizde bizlerde bir sey ogrenmis oluruz canlar hadi sizleri bekliyorum!!!! 🙂

anacım valla hızınıza yetişilmiyor. yazdıklarınızı okuyayım dedim sayfa üstüne sayfa ekleniyor yetişemedim resmen dedim bi durun bende yazcam...

esincim bitanem iyiyim cnm hamişlik iyi gidiyor dün doktora gittim 5 hafta 6 günlük dedi bugün tam 6 haftalık oldu kıymetlim. belirtiler başladı mide bulantım çok fazla benim birinci hamilelliğimde de öyle olmuştu çok kötü geçiyor 4 ayım. inşallah bunda öle olmaz diye dua ediyorum. yerleşme kanamam oldu dün ve bugünde az az geliyor yine kahverengi bi kanama. gelirse korkma damla damla gelir. kırmızı veya pembe olmadığı sürece telaş yapma. yerleşiyor bebek. 10 gün sonra tekrar gel kalp atışını görmek için erken dedi haftaya cumaya randevu aldım gidicem. dün işte 8-9 tüp kan aldılar idrar aldılar diş muayenesi yaptılar hamilelikte dişler önemli ya tatlım. böyle geçiyor. ama en kötüsü mide bulantısı. kokulara hassaslığım başladı. eşime sabah parfüm sıktırmadım iş yerine götürdü garibim orda sıkacak 🙂 🙂 ama zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır 🙂 dayancam o benim en kıymetlim 🙂

Hahhhh burju al benden de o karan zaten gözlerim bozuk temelli görmez oldum valla, gözümün önünde yazılar uçuşuyor, ne bu hız yahuuuuuuuu hahaha

Geri