aynen benimde gözler bozuk zor okuyorum yavaş yavaş 🙂 yetişemedim bi anda sayfa sonuna gelene kadar bakıyorum bi sayfa daha eklenmiş 🙂 maşallah içini döken çok bacım 🙂
simeli ben birinci hamişliğimde çok kötüydüm bir yudum su içsem çıkarıyordum hiçbişi yiyemedim 4 ay boyunca kilo verdim felan tam düzeldim herşey yolunda yemeye başladım bulantılarım azaldı derken bebeğimi kaybettim. bunda da inşallah bi sorun olmaz. valla razıyım her zorluğuna. ama işte bişi yiyemeyecek kadar olunca insan kendini kötü hissediyor bebeğimi besleyemiyorum diye zorladıkça daha kötü oluyorum cnm. doktorda kızıyor zorlama diye bulantı normal diye bakalım hayırlısı cnm.
burju aramıza yeni katılmana ragmen hamiş oldun ne güzel bi duygu senin için.bunlartatlı tarafları bi elinize aldınızda o güzel kokuyu içinize çektiğinizde görücem sizi
simeli ben birinci hamişliğimde çok kötüydüm bir yudum su içsem çıkarıyordum hiçbişi yiyemedim 4 ay boyunca kilo verdim felan tam düzeldim herşey yolunda yemeye başladım bulantılarım azaldı derken bebeğimi kaybettim. bunda da inşallah bi sorun olmaz. valla razıyım her zorluğuna. ama işte bişi yiyemeyecek kadar olunca insan kendini kötü hissediyor bebeğimi besleyemiyorum diye zorladıkça daha kötü oluyorum cnm. doktorda kızıyor zorlama diye bulantı normal diye bakalım hayırlısı cnm.
canim cok uzuldum ama seninde dedigin gibi her seyin hayirlisi olsun rabbim senin umutlarini kirmasin amin, insallah rahat bir hamilelik gecirirsin ve saglikli bir sekilde bebegine kavusursun darisi tum isteyenlerin basina amin.