Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

tamam canım teşekkür ederim bilgiler için aktarda satılıyodur demi bide demleme süresi ne kadar

Moderatör tarafında düzenlendi:
slm kızlar muhabbet almış başını gidiyo ne güzel ya şu hayıt suyu nasıl bişey ben anlamadım nerden temin edebiliriz biraz bilgi verirmisiniz işe yarıyomu peki

Canım işe yaramazssa o kadar kötü tadı varki niye ağzımın tadını bozim🙂Faydasını gördüğüm şeyleri paylaşmak istiyorum ama dediğim gibi demleme şekline dikkat edin kesinlikle şeker kullanmayın..Aktarda bulabilirsin canım yalnız bazı aktarlar 29,50,65 gibi fiyat aralığıyla satıyor.

HAYIT tohumunu bende kullandım hanımlar hemide hamilelik öncesi valla dualrımda yaramış olabilir hayıtta etki etmiş olabilir ama bende öneriyorum adet sancısınıda azaltıyo hanımlar. çitosun dediği gibi yapın bende aynen öle yapıyodum ortalama adetime 1 hafta kala içmeyi bırakmıştım ben adetimin 5. günü başlamıştm içmeye ve ben bu hayıt tohumunu kullanırken birde 1 kürlük yani (20 günlük) arı sütü kllandım aktardan hepsini alabilirsiniz ben hayıt otunu 2 liralık almıştım bayada fazlaydı 8 lirada arı sütüydü bana onu önermişlerdi ve ilk denememde fark etti şuanda hamileyim belki yaramamıştır bilmiyorum ama allahım istedikten sonra herşey vesile oluyo işte..

ve üzülerek söylüyorum kızlar ben kaçmak zorundayım çocukları uyandırıcağım uyanma vakti geldi hepinizi kokulu kokulu öpüyoruz kendinize ii bakın ... grşmek üzereee

canım hayıt meyvası bu.15 Dk demleyin.Çünkü sert tohum gibi anca özünü suya verir.Rica ederim canım Allah şifa etsin inşallah🙂

belli olmaz canım rabbim sana bu ay bebişini yollayacaktır

çitosum ben hiç ara vermedim adet dönemimde başladım hala da devam ediyorum bi sakıncası olur mu ki

Olabilir esincim valla belki o sebep olmuştur.Çocuğu olmayanlarla ilgili bir site vardı ben kaç yıl önce orda okumuştum.Fiyat aralığı her aktarda değişiyor.Ama adetin ilk günü başlanırsa 250 gram 12 gün için yeterlidir..Esincim kolay gelsin canım:kis:

Mavi kedi hoş geldin canım🙂Ben iyim kendi adıma sen nasılsın🙂

Kızlar bende şimdilik çıkıyorum sonra yine görüşürüz Allaha emanetsiniz

benim o gün işim çıktı tahlilleri eşim aldı. doktor ayak üstü hormonlarda düşüklük var deyip ilaç vermiş ama kendim gitmeyince emin olamadım. yarına randevu aldım başka bi doktora. bakalım ne diycek? hormon ilaçlarından da korkuyorum yan etki falan var diye. kullanan varmı aranızda?