Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

inş dediğin gibi gelmiştir bebeğin canım, merakta bırakma bizi yaz lütfen.

ay belki de canım yaa, 8 numara sana uğur getirsin. inş sen sonra da biz güzel haberler alırız🙂 insanın böyle dert ortakları olması gerçekten güzel🙂

hee valla kızz, söyle kaynanana falan sevinsinler🙂 haklısın başkalarına daha sonra söylersin aman nazar değmesin, Allah tamamına erdirsin..

canlarım benim sizi boş bırakmay gelmiyor 2 dakka da 4 5sayfa açmışsınız üstüme.bahar havası yaradı galiba bizim hamişlere.darısı bizim başımıza
kızlarrrrr sizee güzel bi haberimmm varr bennn hamileyimmmmm
baya geçmişti 2 gün önce test yaptımm ve sonuç pozitif dktara gittim kan testinde de pozitifff
darısıı tümm isteyenlerin başınaaa
TEBRİL EDERİM ÇÖL MELEĞİ.ALLAHIM ANALI BABALI BÜYÜTSÜN.NELER YAŞADIN PAYLAŞ BİZLERLE.

CANIM CANINI SIKMA EGER BEBİŞİN OLMASA SİLİK DE ÇIKMAZDI.SENDEN GÜZEL HABERLER BEKLİYORUZ.RABBİMDEN HAYIRLISI

( sizi seviyorummmm ) .... Meleğimin teyzoşlarııı ....
CANIM CANIM BİZDE SENİ VE BEBİŞİNİ ÇOOOK SEVİYORUZ.

NE DEMEK CANIM BİZ BURDA NİÇİN VARIZ BİRBİRİMİN DERTLERİNİ AZALTMAK İÇİN. SİZLER BENİM MELEKLERİSİNİZ

Esincim histeroskopi olmaya karar verdik.Müsait bir zamanda doktora gidicez eşimin görevinden dolayı.Ama ozaman kadar ota çöpe devam😀 Sağolsun sheker in eşi kanallarımın histeroskopiyle açılabileceğini söyledi onların sayesinde içim rahatladı en müsait zamanda gidicem doktora ama boş durmak yok ya tutarsa diyerekten durmak yok yola devamla çalışmalara tım hız başlıycam
sizi seviyorum canlar Allah hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın aminn

çitosum sen hayıtiyi ne zamandır içiyorsun

Canım ben hayıtı uzun zamandır içiyorum yani yeni değil.Hormonlarımı dengede tutmak için,şimdiye dek reglim hep düzenli şükür bir zararını görmedim.Menepoza girenlerde bile işe yarıyor.Eğer kanallarım ve tüplerim tıkalı olmasaydı şu hayıtla şimdiye kadar doğururdum😀

çitosum günlük ne kadar içiyorsun nasıl içiyorsun?

bu hayıt suyu nedir nası içilir miktarı nedir???

Sea canım ben hayıt suyu içmiyorum hayıt meyvasını çay gibi demliyip içiyorum ama suyuda satılıyor.Ben evde kendim demleyip içmeyi daha yararlı görüyorum.Hayıt meyvası hormonları dengeliyor.Hamile kalmaya yardımcı oluyor.Erken menepoza girenler bunu içtikleri taktirde eskisi gibi regl oluyor.Hayıt meyvasını yumurtlama gününe kadar içiyorum adaçayınıda...Netten araştırın 😉

slm kızlar muhabbet almış başını gidiyo ne güzel ya şu hayıt suyu nasıl bişey ben anlamadım nerden temin edebiliriz biraz bilgi verirmisiniz işe yarıyomu peki

Kızlar öncelikle demleme şekline uymassanız sizi zehirler!!! Benim dediğim şekilde uygulayın..1 çay fincanı suyu kaynatın ve söndürün sonra 1 tatlı kaşığı hayıtı içine atıp ağzı kapalı şekilde demleyin..Asla hayıtla suyu KAYNATMAYIN!!Günde iki kez için ben regl döneminden başlıyorum içmeye yumurtlama gününe kadar içiyorum sizde öyle yapın.