anlıyorum canım yine eski arkadaşları görmek güzel oluyor🙂 bebişin adı doğduğu zamanki boyu ve doğum saati eksik kalmış😉Tunacım ben zaman buldukça geliyorum.bazen yazmaya fırsat olmuyor ama okuyorum🙂
anlıyorum canım yine eski arkadaşları görmek güzel oluyor🙂 bebişin adı doğduğu zamanki boyu ve doğum saati eksik kalmış😉Tunacım ben zaman buldukça geliyorum.bazen yazmaya fırsat olmuyor ama okuyorum🙂
beyza canımm çok oldu seni görmeyeli aminnnnn allah her isteyene anne olmayı nasip etsin. senin durumlar nasıl oldu? Allah sana da nasip etsin inşş canım. bunu en çok hakedenlerdensin. öpüyorum.Vay be topiğe girmeyeli uzun zaman olmuş.Tüm bebiş isteyen meleklerimize rabbim hayırlısıyla nasip etsin
Yıldırım Beyazid 54 sm. 3.5 kilo 02.04.2013 saat 11.40anlıyorum canım yine eski arkadaşları görmek güzel oluyor🙂 bebişin adı doğduğu zamanki boyu ve doğum saati eksik kalmış😉
kime tavsiye ediyorsun canım?Gebelik süresi toplam kırk hafta yani iki yüz seksen (280) gündür. Aşama aşama gebelik haftalarını HAFTA HAFTA GEBELİK - GEBELİKTE 4. HAFTA yazısını okumanızı tavsiye ederim...