Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

mrblar güzel anne adayları sizlere bir sorum olacaktı yardımcı olursanızçok sevnirim ...kendimle ilgili bilgi vermek istedim size daha doğrusu bi konuda yardımınıza ihtiyacım var benm biliyosunuz ki adetlerim düzensiz ama birkaç aydır düzenli gibiydi eylülde 10unda ekimde 3 ünde erken oldum bu ayda 3.ünde leke geldi sonra arkası gelmedi... o leke şey diye duymuştum ne kadar doğru acaba döllenme oluşurken olurmuş ????? ve şuanda da hala adet olmadım ve dün belim çok ağrıyordu bugünde kasıklarımda ağrı var özellikle sol kasığımda bacağımı bağdaş kuramıyorum o kadar yani...Birde söylemesi ayıp yoğun gaz oluştu bugün için bunların haricinde belirti yok acaba üşütmüş olabilrmiyim kasıklarımda belimde ağrı buna bağlı olabilirmi? Lütfen yrdımcı olun tecrübeli olan arkadaşlarımdan yardım istiyorum...

slm. beni de listede günceller msiiniz.. tüp bebek yaptırıyorum 12.11.2013 te transferim var. son adet tarihim : 26.10.2013 ve hamilelik testi günüm : 23.11.2013 heyecanla bekliyorum : )

H A M İ Ş L E R İ M İ Z
Aman nazar değmesin

1.özlem gök..................mart hamişi
34 haftalık hamiş CİNSİYET?

2.ayşegül&ramo..................nisan hamişi İzmir 23 yaş
32 haftalık hamiş OĞLAN

3.başak.ece..................nisan hamişi
32 haftalık hamiş OĞLAN

4.suzuu..................nisan hamişi
32 haftalık hamiş KIZ

5.defne defne..............mayıs hamişi İstanbul 28 yaş Satış danışmanı
27 haftalık hamiş KIZ

6.melek..........................mayıs hamişi
26 haftalık hamiş OĞLAN

7.beyaz melek (sılam_nisa)..............temmuz hamişi 16 haftalık hamiş KIZ GİBİ🙂

8.asena_sule.....................ağustos hamişi 10 haftalık hamiş

9.merakla bekliyoruz bakalım bu numaranın sahibi kim acaba?

LİSTEDEKİ HAMİLELERİN HAFTALARINDA BİR DEĞİŞİKLİK VARSA VE BEBEKLERİNİN CİNSİYETLERİ BELLİ OLUNCA LÜTFEN BELİRTSİNLER EKLERİZ.

Beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂
gelin artık bebişlerimiz gel gel gel...

-a.özlem..................... ? Bursa 21 yaş Sağlık memuru (Tıbbi sekreter)

-çiçekçi kız....................?

-n.büşra....................? (tüp bebek yaptıracak) 20 yaş

-gece_kuşu..............22 ekim ? (aşılama yaptıracak)

-ozlem.g..................29 yaş son adet 26 ekim (tüp bebek yaptıracak) 12 kasımda transferi var, 23 kasım hamilelik testi günü🙂

burada 5 kişi kaldınız kızlar inş çok yakında yukarıya terfi edersiniz🙂

adet olanlardan isteyenler de lütfen yeni beklenen adet tarihlerini ekletmeyi unutmasınlar.

adet tarihini ve diğer bilgilerini listede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar seve seve ekleriz...

hevinciğim böyle karamsar olma lütfen burada pekçok arkadaşımızın meleği hiç beklemediği anda geldi. Allah büyük, şimdi istediğin için listeden siliyorum seni. bir müddet bebek fikrini kafandan at, inş güzel müjdelerle aramıza geri dönersin🙂

melek aramıza hg ekledm Allah tamamına erdrsn.

ozlem.g hakkınızda hayırlısı olsun canm bilgilerini yazdım ne heyecan vardır şimdi🙂 umarım bebeğin gelir de güzel haberlerini alırız🙂

lavinyam mrb özlettin yaa🙂 ben lekelenmeyi bebek yerleşirken olur diye biliyorum ayy geldi mi yoksa bebiş🙂 bir de bu düzensizlikler hazırlayıcı oluyor, sen de çok bekledn inş sabrının karşılığını alırsın🙂 bizleri merakta bırakmaa öptüm.

lavişim benim de lekenmem oldu sonrası gelmedi yerleşme kanaması olabilir canım test yaptır bence. inşallah hamilesindir canım güzel haberlerini bekliyoruz 🙂

selam,

ya ben ne kadar uzun süre gelmemişim buralara..herşey değişmiş,herkes gitmiş
bizim kerata beni baya alıkoymuş desenize .onunla uğraşırken hayat akıp gitmişte farkında değilim
ya🙁
Ama TUNA'cım hala burda🙂sen nasılsın arkadaşım.bakıyorum minik prensesi baya büyütmüşsün.bizimkide tam bugün 13 aylık oldu teyzesi.ama şu diş çıkarma yokmu mahvetti bizi.kaç haftadır ağzına lokma koymuyo yavrum,sadece su içiyor tabi durum böyle olunca bir süre sonra o su midesini bulandırıyor ve sadece su kusuyor.durumumuz çok kötü anlayacağın.alt dişleri 9 aylıkken çıktı ama tam 3 ayda onu çekmiştim.bizim çok zor çıkıyor ya.1 yıl demeden hem yıprandım,hem yoruldum..ama nedense yinede onsuz olmuyor,biraz uzun uyusa uyansada sevsek diyoruz🙂öyle işte be tunacım.
bizim eskileri görüyormusun hiç,onlar nasıllar acaba?görürsen çoookk selamlarımı ilet

yeni arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum.bebek beklemenin acısını,hasretini çok iyi bilirim.sürekli sizler içinde dua ediyorum.dilerim bir an önce bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.

selam,

ya ben ne kadar uzun süre gelmemişim buralara..herşey değişmiş,herkes gitmiş
bizim kerata beni baya alıkoymuş desenize .onunla uğraşırken hayat akıp gitmişte farkında değilim
ya🙁
Ama TUNA'cım hala burda🙂sen nasılsın arkadaşım.bakıyorum minik prensesi baya büyütmüşsün.bizimkide tam bugün 13 aylık oldu teyzesi.ama şu diş çıkarma yokmu mahvetti bizi.kaç haftadır ağzına lokma koymuyo yavrum,sadece su içiyor tabi durum böyle olunca bir süre sonra o su midesini bulandırıyor ve sadece su kusuyor.durumumuz çok kötü anlayacağın.alt dişleri 9 aylıkken çıktı ama tam 3 ayda onu çekmiştim.bizim çok zor çıkıyor ya.1 yıl demeden hem yıprandım,hem yoruldum..ama nedense yinede onsuz olmuyor,biraz uzun uyusa uyansada sevsek diyoruz🙂öyle işte be tunacım.
bizim eskileri görüyormusun hiç,onlar nasıllar acaba?görürsen çoookk selamlarımı ilet

yeni arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum.bebek beklemenin acısını,hasretini çok iyi bilirim.sürekli sizler içinde dua ediyorum.dilerim bir an önce bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.

slmm aymeleğim hgg ben burayı ve liste düzenlemeyi hiç bırakmadım ki inşş hep de yapmak istiyorum siz eski arkadaşları görünce mutlu oluyorum🙂 evet yeni arkadaşlar geldi kimi arada uğruyor ama facede grup kurduk çoğu da orda🙂 seni de bekleriz🙂 maşallah senin keretanı yerim yavrum dişleri için allah kolaylık versn emzir sen yine de kıyamam allah sağlık versn. biz de iyiyiz şükür senam büyüyor zilli konuşmaya da başladı 13 aralıkta 2 yaşı bitecek🙂 tunam da 2. sınıfta baya ödevleri var sena ile zor oluyor ama başarılı şükür. biz de eşimle tsm korosuna gidiyoruz koşturuyoruz işte canım🙂 dileklerin için aminn sen de kendini fazla özletme arada gel öptüm kocamann🙂

Geri