bahar kız hala hamiş melek olarak kalmışız biz 🙂)))))))bayadır buraya gelmiyordm valla eski sohbetleri çok özledm zaten kimsede girmiyor sanırım ama gerçekden güzel günlerdi
canım büyüdünüz baya allah tamamına erdrsn. Valla en iyisi tabiki normal doğum ama gerekiyorsa sezeryandan korkma benm ikisi de öyle oldu ilkinde biraz sancım vardı ama kızımda hiç olmadı şükür. Yerim senin hatununu🙂 allah yardımcın olsun öptümmmerhaba arkadaşlar inşallah hepiniz iyisinizdir. Ben çok şükür izne ayrıldım yavaştan temizlik vs. Hazırlıklara başladık. Geçen hafta kontrolüm vardı benim hatun baş aşağı dönüktü doktorum inşallah sende normal doğum yaparsın dedi. Açıkçası bazı korkularım var. Rabbim yardım etsin. Haftaya yine kontrol var bu sefer açık açık konuşcam doktorla korkularımı belki fikir verir yönlendirir. Tecrübeli arkadaşlar sizce normal mi sezaryen mi iyi?
teşekkür ederim tunaa sana bir şey sormak istiyorum bu ay göbeğimin alt kısmı çok ağrıyo ara ara krampalr giriyo bunun dışında dün gece ayakalrımın belimin ağrısından sürekli uykudan uyandım adet sancısı olabilir mi?
canım valla adet sancısına çok benzeiyor belirtiler kişiden kişiye de değişir. Ayyy hadi bakalım mutlu haberlerle gel inşş🙂)bu gün adet günüm tam 7 gün gecikti tahlil yaptıracam bakalım sonuç gene hüsran mı olacak🙁(