Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Kızlarr slm, birkaç gündür giremiyorum ben gene şifayı kaptım offf🙁( hapşırık burun akıntısı öldüm🙁 oğluşum ve lokum kızım iyi şükür. Ailecek hasta olduk onlar düzeldi sayılırlar. Yine inş geçmez. Kızımın doğum günü hazırlıklarına tam gaz devam inş 15 aralıkta düşünüyoruz. çok az kaldııı🙂) hepinizi öptümm ama hastalık bulaştırmayayım🙂
ablacımm çok geçmiş olsun, bu aralar fena salgın var zaten. Aman güzelliklere bulaşmasın🙂 maşallah allah nice nice seneler nasip etsin. Allaha emanet olun çok öptümm

tuana çok tşk ederimm ayrıca geçmiş olsunnn ..
rica ederim canım çok tşkler daha iyiyim şükür.

liste gerçekten çok hoşuma gitti uğurlu geleceğine inanıyorum bende canm daha adet olmadım bekliyorum daha çok çok geçmiş olsn canm bu arada
çok tşkler bu listemiz çok eskilerden beridir var. kaç kişi hamiş kalıp doğurdu inş darısı sizlere🙂

bende bilgilerimi yazayım canm 22 yaşındayım 15.5 aydır ewliyim hiç korunmadım gelmedi daha bebiş izmirde yaşıyorum malatyalıyım 🙂
ekliyim canım.

ablacımm çok geçmiş olsun, bu aralar fena salgın var zaten. Aman güzelliklere bulaşmasın🙂 maşallah allah nice nice seneler nasip etsin. Allaha emanet olun çok öptümm
canımm çok tşkler şükür geçti sayılır valla herkes hasta🙁 neyse minnoşlarım da iyi şükür🙂 aminnn aminn canım sen de kib aeo.

bu ay 1 aralıkta adet oldum düzensiz olduğu için bakalım ocağın kaçında olacam beni de listeye ekleyin kızlar:d040:
tabi alırız canım hg umarım şans getirir🙂

adet oldum malesef bu ay fos benden 🙁 gelcek beklenen tarih 10 ocak

anaa abla kardeş aynı gün tırtladık ya laaaaa hahaha

benimde beklenen yeni tarih 13 ocak... hayırlısı olsunnn

ABLAAAA KARDEŞLERİ KARIŞTIRDIN AMA NEYSE BENDE BUGÜN TIRT:papis:
hakkınızda hayırlısı kızlar inş yakında gelir bebişler🙂

Prensesim, ballı lokmam hep bir kızım olsun da onu böyle seveyim derdim. Allaha şükür geçen sene bize hediye olarak geldin🙂 canım kızım, iyi ki varsın. Doğum gününü tüm kalbimizle kutluyoruz🙂 daha nicee nice mutlu yıllara... Umarım yine hep birlikte güzell günler görürüz. Allah hep sağlık ve mutluluk versin bizleri hiçç ayırmasın. Bir gün inşallah anne olursan sen de anneliği anlayacaksın🙂
seni çook seviyoruz ♥ ailen

Geri