Kızlarr slm, birkaç gündür giremiyorum ben gene şifayı kaptım offf🙁( hapşırık burun akıntısı öldüm🙁 oğluşum ve lokum kızım iyi şükür. Ailecek hasta olduk onlar düzeldi sayılırlar. Yine inş geçmez. Kızımın doğum günü hazırlıklarına tam gaz devam inş 15 aralıkta düşünüyoruz. çok az kaldııı🙂) hepinizi öptümm ama hastalık bulaştırmayayım🙂
ablacımm çok geçmiş olsun, bu aralar fena salgın var zaten. Aman güzelliklere bulaşmasın🙂 maşallah allah nice nice seneler nasip etsin. Allaha emanet olun çok öptümm
ablacımm çok geçmiş olsun, bu aralar fena salgın var zaten. Aman güzelliklere bulaşmasın🙂 maşallah allah nice nice seneler nasip etsin. Allaha emanet olun çok öptümm
Prensesim, ballı lokmam hep bir kızım olsun da onu böyle seveyim derdim. Allaha şükür geçen sene bize hediye olarak geldin🙂 canım kızım, iyi ki varsın. Doğum gününü tüm kalbimizle kutluyoruz🙂 daha nicee nice mutlu yıllara... Umarım yine hep birlikte güzell günler görürüz. Allah hep sağlık ve mutluluk versin bizleri hiçç ayırmasın. Bir gün inşallah anne olursan sen de anneliği anlayacaksın🙂
seni çook seviyoruz ♥ ailen