allahım en kısa zamanda herkese nasıp etsın bebişleriniz kucagınaza almayı kızlar sabır sadece
bende tam bu topiğin gecmişte ki yazılarını okuyodum melodi 28 şubat 2011 de bu topiğe ilk yazdıın yazı carptı gözüme tam profiline bakıodum şimdi ki yazdı nı gördüm ne olurr bizim için de cok dua edin 8 ay oldu bebeğim olmuyo hastalıkda hiç yok hersey temiz cıktı inşallah bizde sizin gbi burda olmayan ışık oluruz bi gün
Ben yaptım canım beğendim
sağolasın canım çokk tşkler. inş senin için de hayırlısı olur.113 ncü kişiyim
- - - Updated - - -
kızlar bende ilaçlarımın bitmesini bekliyorum 6 gün kaldı
benide eklersen sewinirim tunaa inş yeni yıla hamiş gireriz benm tarih 8 aralık 🙂
tamam kızlar ekliyorum aramıza hgdiniz umarım listemiz şans getirir🙂benide ekleyin kız sayfanıza 10 kasım adetim 12 aralığı bekliyorum
İnşallah biz de bebişlerimizi alacağız kucağımıza sadece biraz daha sabır gerekiyor galiba, bizde 3 aydır deniyoruz ama henüz bişey yok bu ay incir kürü yapmaya başladım bakalım faydası olacak mı?
kızlar sizler de hgdiniz inş allah gönlünüze göre verir de bebişler gelir. sabredin eminim vakti gelince olacak🙂merhaba kızlar aranıza yeni katıldım 4 aydır bebek çalışmalarımız sonuçsuz kalıyor benim bütün testlerin temiz çıktı sizce eşimi doktora götürmelimiyim yoksa biraz daha mı beklim mesela soğan kürünü denedikten sonra mı yardımcı olun lütfen 26 yaşındayım 1 senelik evliyim