slm canım adet dönemlerinde o ağrılar normalmiş sen yine de ayaklarını sıcak tut ee karnın da genişliyor tabi annesi. cinsiyet de genelde 17den sonra anlaşılıyor oğlanlar zaten erken belli oluyor ama benmki gibi nazlı bir kızsa geç belli eder kendini🙂 hayırlısı canım.
amin inşallah saolasın, senin cimcime yine vermiş pozunu maşallah🙂 kontrol tarihinde 17 haftada olacağım kısmet bakalım.öğrenir öğrenmez yazacağım hemen ikili testte pozisyon alsın diye tam yarım saat uğraşmıştık bakalım bu sefer nasıl olacak🙂 çok şükür onunda sonuçları iyi çıktı. Yüce rabbim hepimiz için en hayırlısını nasip etsin inşallah
Merhabalar, burayi daha once takip ediyordum ama ilk defa katiliyorum. 5 aylik evliyim ve ilk aydan sonra bebek istedik ama henuz olmadi. Allah isteyen herkese nasip eder insallah... Bu mubarek kadir gecesinde herkesin dualarinin kabul olmasi dilegiyle...
Sicak karsilama icin cokk tesekkur ederim.🙂 Yas itibariyle istiyorum.. Su anda 30 yasindayim. Yeterince gezdik zaten🙂 Eklerseniz sevinirim...
canım mrb özlettin yaa topiğin eski tadı yok canım yaa kimseler uğramıyor ben de bakıp listeyi yazıp çıkıyorum. listemize maşallah. ohh hadi bakalım artık evde olmanın keyfine var sağlıkla bebeğin gelsin inş. mide bulantısı bende olmadı ama sonlara doğru olabiliyormuş bazen endişelenme. aeo canım öpüyorum.selam kızlar,nasılsınız...
arada uğrayıp çıkıyorum kimler hamiş. kimler doğum yapmış diye.listemizin maşallahı var🙂
bende şimdilik iyiyim artık izine ayrılıyorum.son 3 günüm..son 7 haftamı evde göbek devirerek geçirmek istiyorum🙂
bu arada kızlar sizinde son ayınızda mide bulantılarınız başlamışmıydı ya.. 2-3 gündür midem bulanıyor.iştahsızlık başladı.neden bilmiyorum..tam asıl yemem gereken dönemde iyi olmadı bu.