ekliyorum canım aramıza hg inş şans getirirBenide ekleyin kızlar 24 ağustos adet tarihim
maşallah allah tamamına erdrsn canım ekliyorumcanım benim son adet tarihim 12 mart ve 22. haftanın içindeyim.bi kızım olucak kısmetse adıda sevgi olucak.yaşadığım yer istanbul.yazarsan bizide seviniriz 😀
inşallah canım inşallahekliyorum canım aramıza hg inş şans getirir
maşallah allah tamamına erdrsn canım ekliyorum
gunaydın yagmur muhtemelen usutmussundur,20 haftalıkken aynısı bendede olmustu 3 gun agrı cekmıstım.kendını bıraz sıcak tut canım.bırde ıstersen dr una gorun en azından ıdrarda enfeksıyon olup olmadıgına bakarlar.kızlar günaydın, ben 14. gebelik haftasındayım karın ağrısı oluyorum,sanki üşütmüşüm gibi adet olacakmışım gibi belimde karnımda ağrıyo şiddetli değil ama korkuyorum yine de normal midir sizce? bi dahaki kontrolüm eylül de allahın izniyle acaba cinsiyeti de belli olur mu?
kızlar günaydın, ben 14. gebelik haftasındayım karın ağrısı oluyorum,sanki üşütmüşüm gibi adet olacakmışım gibi belimde karnımda ağrıyo şiddetli değil ama korkuyorum yine de normal midir sizce? bi dahaki kontrolüm eylül de allahın izniyle acaba cinsiyeti de belli olur mu?
cınsıyetı ıcın acele etme ne kadar gec ogrenırsen o kadar garantı oluyo ama 18.haftadan sonra soylerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?