selam meleklerim. uzun zaman oldu siteye girmeyeli.hem internetimizde bi arıza vardı hemde hamilelik telaşı derken sizleri ihmal ettim. öncelik yeni annelerimizi tebrik ederim. saglık uzun ömürler inşallah bebişlerinizle. tabii yeni hamişlerimizinde saglıklı sıhhatlı bebişleri ellerine almak nasip eder rabbim inşallah.
benide dogum teleşı sarmış durumda. korkuyorum desem yalan almaz heralde. birde ya bakamazsam bebegime ya derdini anlayamazsam korkusu var hem içimde. tabii sizlerin tecrübelirinizden faydalanmak isterim.bana destek olursunsunuz degil mi yeni annelerimiz
bu arada cinsiyetimiz erkek nasip olursa. şuan da pozisyonu ters duguma kadar düzelir mi bilemiyorum.çok korku var içimde allah yavrumu sag salim elime allah nasip eder inşallah
Arkadaşlar merhaba izindeydim ne zamandır giremedim.Bulantılarla boğuşuyorum ama hiç şikayetçi değilim rabbim sağ salim kucağıma almayı nasip etsinde razıyım bulantılara. Tecrübeli hamişler ve anneler ben 8 haftalık hamişim doktor kalp atışlarını duyamadı allttan baksak birşey duyarız ama izin verelim biraz daha büyüsün dedi. Cuma gitcem yine normal mi duyulmaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?