aşı takviminin büyük kısmını atlatmış oldunuz inşallah geçmiş olsun annesi , rabbim her açıdan yardımcınız olsun inşallah
ben en son 2 mayısta falan gelebilmiştim buraya okulum çok yoğundu çok şükür haziranın 5nde mezun oldum ve artık kpss ye hazırlanmaya çalışıyorum ama bulantılarım başladığı için pek çalışamıyorum açıkcası meleğim bana mezuniyet hediye oldu 2 haziranda gebe olduğumu öğrendim çok şükür rabbim çok aratmadı listeye eklemek istersen SAT 1 mayıs ve şuan hafta olarak biraz küçük görünsekte doktor arayı sonra kapatacağını söyledi meleğim 7 haftalık oldu inşallah bana hem bebişim için hem de şu sınavı rahat atlatabilmem için dua ederseniz çok sevinirim canlarım bu arada artık hemşireyim her ne kadar çalışmasam da
😀 ve konya da yaşıyorum
( yazılarınızı okurken çoktandır göremediğim ailemin yanında histetim kendimi çok özlemişim sizleri
sınavdan sonra daha rahat girebileceğimi umuyorum inşallah daha sık görüşürüz sizlerle canlarım)
bu arada doğum yapıp meleklerini kollarına alan arhadaşlara ve bebişlerine hayırlı sağlıklı uzun ömürler diliyorum allah sağlığınızı daim etsin inşallah