kızlar selam çok uzun zamandır giremiyordum.Oğlumu büyütüyorum malum.Birde tek olduğum için ev işi çocuk koca derken vakit bulamadım.neler olmuş maşallah.yeni hamileleri tebrik ederim.doğum yapanlarında evlatları hayırlı olsun inşallah.Benim tosun minik doğdu ama şimdi 5 kilo oldu nerdeyse.Doktorumuz yaşıtlarını yakaladı çoktan dedi.Ay çok sevinçliyim.o kürdan bacaklar et doluyor artık çok şükür.Rabbim birdaha yaşatmasın.resimlere baktıkça ağlıyorum.Ne günlerdi.Yavrum ne zorluk çekti.Hayattaki ilk gününde annesinden ayırdılar.Ağzından hortumlar kolundan serum soktular.Nüfus kağıdı çıkartmak istediğimizde doktor ilk gün bekleyin bebeğinizin garantisini veremem demiş.Şimdi düşünüyorumda içim parçalanıyor.Anne kokusu ararken bin tane el değdi çocuğuma.Ay yine fena oldum.Allah herkesin evladına sağlık sıhhat versin.En önemlisi o.
arkadaşlar günaydın hcg kan değerim 5 haziranda 326 idi 7 haziranda 590 ml. bu artış normalmi? doktor önümüzdeki hafta içi bi gün bakacak vajinal ultrasonla onu görmek için sabırsızlanıyorum. Görmeden de inanamayacağım.. Hala korkular içimde benim korkum yüzünden eşim de hala inanamıyor. böyle hissetmemek için ne yapmalıyım açıkçası bişey olacak hayal kırıklığına uğrayacağım diye korkuyorum. Böyle hisseden oldu mu aranızda hiç? ne yaptınız o dönemlerde? belki sizlerin cevaplarıyla rahatlarım biraz
günaydın canım arkadaşlarım, cevaplarınız için saolun,bu 2012 senesi hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Bende dün ilk kontrolüme gittim kese göründü sadece. 5 haftalıkmış. İki hafta sonra tekrar gitcem canlanıp canlanmadığı görücez dedi. Keseyi gördüğüm için çok sevindim tabi halen korkular var içimde. İnşallah yüce rabbim sağ salim bebişimi kucağıma almayı nasip eder..Burada sizlerin yazılarını okuyunca rahatlıyorum.hepiniz o kadar içtensiniz ki. allahım evlatlarımızı bağıslasın, isteyenlere de hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Allaha emanet olun.
slm kızlar nasılsınız.bzde kızımla 8bucuk aylık olduk cok sukur suan herseyı guzel.kızlar sızden rıcam olcak.bu msjı gorunce ayetel kursi okurmusunuz 1 tane?? ne nıyetle okunuyosa ALLAH kabul etsın dermısınız sonunda? sadece bır tane okuycak kişi bası herkes okuyan okudum dermi lütfen hayır işidir.
slm kızlar ben geldim. yoğun bir günün ardından 6. ay aşılarımız bitti şükür yavrum 3 tane aşı oldu neyseki çok ağlamadı artık diğeri 1 yaşında olacak🙂 şimdilik ateşimiz çıkmadı bakalım inş günümüz iyi geçer. ben de perş günü ilişkide yanma için doktora gitmiştim kültür aldı çookk şükür sonuçlar temiz çıktı nasıl rahatladım valla insanın aklına herşey geliyor. ilişkiye çok ara verdiğimiz için yanıyormuş vagiday kayganlaştırıcı ve maflor kapsül verdi. bakalım bunları kullanacağım inş düzelir. hepinizi öptümm...
aşı takviminin büyük kısmını atlatmış oldunuz inşallah geçmiş olsun annesi , rabbim her açıdan yardımcınız olsun inşallah
ben en son 2 mayısta falan gelebilmiştim buraya okulum çok yoğundu çok şükür haziranın 5nde mezun oldum ve artık kpss ye hazırlanmaya çalışıyorum ama bulantılarım başladığı için pek çalışamıyorum açıkcası meleğim bana mezuniyet hediye oldu 2 haziranda gebe olduğumu öğrendim çok şükür rabbim çok aratmadı listeye eklemek istersen SAT 1 mayıs ve şuan hafta olarak biraz küçük görünsekte doktor arayı sonra kapatacağını söyledi meleğim 7 haftalık oldu inşallah bana hem bebişim için hem de şu sınavı rahat atlatabilmem için dua ederseniz çok sevinirim canlarım bu arada artık hemşireyim her ne kadar çalışmasam da😀 ve konya da yaşıyorum
( yazılarınızı okurken çoktandır göremediğim ailemin yanında histetim kendimi çok özlemişim sizlerisınavdan sonra daha rahat girebileceğimi umuyorum inşallah daha sık görüşürüz sizlerle canlarım)
bu arada doğum yapıp meleklerini kollarına alan arhadaşlara ve bebişlerine hayırlı sağlıklı uzun ömürler diliyorum allah sağlığınızı daim etsin inşallah
evet canım çok şükür atlattık amiinnn. maşallah senin adına da sevndm allah tamamına erdrsn. ne güzel hediye olmuş tabi eklerim🙂 maşallah bebeğin daha çok büyüyecek annesi🙂 sınavın için allah kolaylık versin. ben de resim öğretmeniyim ama kpssden umudu kestim zor çünkü🙁 artık ilerde özelde devam. bu arada her zaman bekleriz AEO.
günaydın canlarrr. Yeni hamilelerimiz varmış Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallahhh. Zaman nasıl da çabuk geçiyor, 7.sıraya yükselmişim baktım da tunanın listeye🙂 doğuma yaklaşmışım oysa vakit geçmiyor gibi geliyor insana günü yaşarken. Hayırlısıyla atlatsak kucagımıza alsak bebelerimizi sağlıkla.
günaydın canlarrr. Yeni hamilelerimiz varmış Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallahhh. Zaman nasıl da çabuk geçiyor, 7.sıraya yükselmişim baktım da tunanın listeye🙂 doğuma yaklaşmışım oysa vakit geçmiyor gibi geliyor insana günü yaşarken. Hayırlısıyla atlatsak kucagımıza alsak bebelerimizi sağlıkla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?