Kızlar ilk önce tüm anne ve anne adaylarının anneler gününü kutluyorum...
Meleğim reflü olmuş çok üzgünüm 🙁(((
yaklaşık 1 haftadır kusmalarımız artmıştı, biraz üşümüştür belki diye pek üstünde durmadım ama 2-3 gündür epey bir yoğunlaştı, bugün dr gittik reflü olmuş paşam, meme verme aralarını uzatmamı ve mamayı da ölçek olarak azaltmamı istedi, bugün geldiğimizden beri bir kerecik emzirdim, onunda bir kısmını yine çıkardı, tabi doymadı ağladı baya, sonra biraz uyutmayı başardım, şu anda uyuyor, uyanınca emziricem yine, ama en büyük korkum gece uyurken kusması benimde duymamam, dün gece öyle bir ses geldi, fırladım yataktan, fırlamam la birlikte kendimi yerde bulmam bir oldu, terliğe takılıp düştüm, eşim fırladı, çocukla birlikte düştüm sanmış o da çok kormuş 🙁(( offf napıcam ben, şimdilik kilo kaybımız olmadığı için ilaca gerek duymadı, 20 gün takip edicez öyle eğer kilo kaybı falan da olursa ilaç verecek 🙁( minicik bebeğimin başına gelenlere bakın yaaa .. Bu sorunumuz dışında gelişimi gayet iyi, aslında 2 ayını pazar dolduruyordu, c.tesi gidecektik ama bu kusmalar yüzünden erken gittik, kilomuz 5,750 gr, boyumuz 57 cm olmuş, gelişimi gayet iyi dedi, birde kalça ultrosonu istedi, hemen çekildi sonuçlarımız temiz şükür, ama bu reflü çok canımı sıktı inşallah atlatır bebeğim ilaca gerek duymadan ..