Kızlar mrb dün kendi doktorumuzla randevumuz vardı maşallah kızım 7900 kg ve 70 cm olmuş. Ama hastalığı hala düzelmedi çok üzgünüm🙁 muayne etti bronşiorit olmuş dedi yani büyüklerin bronşit karşılığı bir virüs kapmış maalesef🙁 1 hafta boyunca günde 6 kez buhar makinası kiraladık 3 saatte bir buhar vereceğiz. ömür boyu bşy değil düzelene kadar dedi allerji ile ilgisi hiç yok şu anda yaptırsanız bile sonuç vermez dedi. çok üzgünüm yaa bu çocuk nasıl kaptı? Allah beterinden saklasın neşesi iyi ama yine de yavrumu öyle maskeyle görmek zor bir durum🙁 bu arada ayda yaklaşık 400 gr aldığı için ve gündüz devamlı emmek istediğinden ek gıdalara başlıyoruz. Hepsi ev yapımı tam liste verdi ama azar azar başlayıp tam ölçüye 1 ayda ulaşacağız. Su içirmeye de başladık. Ilk kez bugün 2 kaşık muhallebi yaptım bakalım tadını beğendi hepsini yedi inş devamı gelir. Bizde durumlar böyle. Duanızı eksik etmeyin teyzeleri inş kızım 1 haftada düzelir🙁
Maşallah güzel kızıma annesi, nerden kaptı bu virusu hay Allah çok üzüldüm, bak bizde minicikken geçirdik biliyorsun, 1 haftada atlattı, inşallah Sena da kuvvetli bir bebek annesi üzülme kolayca atlatacak inşallah, anne sütü emen bebekler daha güçlü oluyor...
Demek artık ek gıdalara başlıyorsunuz, hadi bakalım hayırlısı canım, yeni bir süreç, inşallah sevmediği birşey olmaz güzel güzel yer hepsini, dualarımız sizinle canım, inşallah kolayca atlar tatlı kızım, benim için sarıl ona sıkı sıkı annesi
🙂
canım geçmş olsun allah acil şifalar versin aslında ilaç hamişkeniyi değil ama doktorun verdiyse zararlı değildir heralde. melodi idrar enfeksiyonu olmuştu ona danış bi istersen.
tamam canım ekliyorum innşş hayırlısı olsun.
hayırlı bşy olacak inş canım🙂
aman da aman maşallah oğlumuza abi olmuş. benm senam da çok memeci canım biz ek gıdaya başladık bugün. sizin de inş fazınız yakında geçer. biz de yavrum hasta oldu üzülüyorum🙁 buhar vericem 1 hafta. inş düzelirler allahım hepsinin şifasını versin.
Giderek çok tatlı olmaya başladı teyzesi, agucuklar başladı, çok da hareketli maşallah, eller ayaklar hiç durmuyor, hatta ayaklarını havaya kaldırıp sağa sola yuvarlanıyor, ben duvarlarına su altı dünyazı sticer yapıştırmıştım, 1 aydır onlarla harika vakit geçiriyor, onlarla konuşuyor, gülüyor onlara, onu seyrediyorum yanına oturup, tabi arada dönüp banada gülücvük atmayı ihmal etmiyor
😀
İnşallah düzelecek canım üzülme, dediğim gibi Sena kuvvetli bir bebek
🙂
merhaba melekler ben geldim bebekten artık pek kolay giremiyorum artık allahın izniyle doğumu atlattık bebeğim yarın tam bir aylık olcal yeni hamilelerede hayırlı doğumlar diliyorum artık gece nöbetimiz başladı geceleri sık uyanıyor ....tunam canım nasılsın çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm bebeğin çabuk iyileşir inşallah hepinizi öpüyorum kızlar....
Maşallah sizde 1 aylık olmuşsunuz, gece nöbetleri bile tatlı geliyor annesi, valla ben hiç yüksünlüyorum gece kalkmaktan, uykusuz evet kalıyorum, sürekli baş ağrıları çekiyorum ama onlar için az mücadele vermedik değil mi
😀
merhaba canlarım uzun zamandır yazamıyordum mısafırlerım vardı annem ve ablam onlar gıttı cumA gunu ma aben kendımı cok yalnı zhıssettım çınarım olmaasa ne yaprdım ıyıkı o var teyzelrı buyuyoruz gıt gıde artık gaz problemımız halen devam edıyor malesef ne verdıysem fayda etmedı yawruma sadce kıvranıyor aglama falanda yok yawrumun cıkarıyor ama yınede aynı zinco verdım biogaia verdım kimyon verıyorum kımyonlu rezene verıyorum ama yok malesef hıc fayda etmıyor o kadar sıcak tutmama ragmen fenayız yanı bi sure devam edecek galıba bıldıgınız gıbı dusuk dogla meydana geldı yanı prematur bebek cınarım2280le hastaneden cıktık suan 2 aylık olduk ve 4660 gr 53 cm oldu boyumuz massalah gelısım ıı gıdıyor anne suru verıyorum sadece doymak bılmıyor o ayrı bısey ıns mamaya gecmeyız 6 aya kadar emse yeterlı bızım ıcın mama cok erken cunku cınar ıcın herseyı yyıyorum ama bakalım bı cok kısı dogum yaptı onlarıda tebrık edıyorum hayırlı evlatları olsun ıns hamııslerede allahım kolaylık versın bıran once hamıle kalmak ısteyenlerede rabbım tez zamanda evlat nasıp etsın....sizlerı cok opuyoruz sevıyoruz.....çınar ve melek
Maşallah gelişimi güzel gidiyor canım, inşallah da böyle devam eder, ben biraz mama veriyorum günde 3 kere, çünkü biraz doymama problemimiz var
🙂
selam kızlar, son adet tarihimden bu yana 40 gün geçti bugün ittibariyle ama bende hala tık yok. bugün kan tahlili yaptırdım sonuç 0,1 yani bebiş yok 🙁 hayırlısı tabi ama moralim çok bozuk niye adet olmadımki hala :s ben zaten umutsuzdum kaptırmamaya çalıştım kendimi ama işte günüm bu kadar geçince eşim bile kesin hamileyim diye düşünüyodu. çarşamba doktora gitmeyi düşünüyorum. napim kızlar bi akıl verin bana 🙁
bu arada tunacım üzülme çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelir bebeğin Allahh şifasını versin.
Mrb Siima seninle tanışmamıştık,
adetin çok geçmiş bence çok gecikmişsin dr gitmeye bir an önce git, kist falan olabilir, benimde hamilelik öncesi ay öyle olmuştu, meğer kist varmış, kist aspire edildi ve hemen ardından aşılama yapıldı ve bebeğime kavuştum, ihmal etme canım, bir an önce dr git
🙂