Ben kan tahlili yaptirmadimki Canim. İdrar testi icinde eger bugün olmazsam yarın yapicam bakalım. Kismet. Ama bugün karnim agriyo sanirm geliyo kırmızılarımcanım kan tahlili sonucun belli olmadımı.bende merak ediyorum.inşallah hamilesindir.
tamam canım ben adını yazıyorum sen diğer bilgilerini de ver onları da eklerim.ekle tabi canım niye olmasın fazla liste göz çıkarmaz🙂
oh oh maşallah canım çok sevndim allah tamamına erdrsn. amiinnn.selam kızlarrr biz geldikkkk prensesimleeeeeeeeeee..... dün dr kontrolümüz vardıı şeker yüklemesi yapıld ve sonuçlar çok şükür güzell çıktı tek sorunumuz var kansızlık varmış onada ilaç verdiii .. benim prensesss kıpır kıpırr yerinde durmadannn bize totişini döndün oynuyoduuuuu kzuummm 🙂))ve biz 25 +2 oldukk vee zamann yavaş yavaş yaklaşsın artık istiyorummmm ... alahım herkeseee bu güzel duyguyu yaşatsınnnnn...
hayırlısı canım inş önümüzdeki ay senin ayın olur.tuna ablacım 30 nisanda adet oldum🙁 on günlük gecikmeyle bu seferde olmadı kısmet
canım gözünüzaydınn tabi en önemlisi sağlık allah tamamına erdrsn oğluşunla.bebişimin cinsiyeti belli oldu kızlar erkekimiz geliyomuş her ne kadar kız diye beklesemde biraz hüsran ama olsun yeter ki sağlıklı olsun başka bişey istemiyorum öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım.Ben kan tahlili yaptirmadimki Canim. İdrar testi icinde eger bugün olmazsam yarın yapicam bakalım. Kismet. Ama bugün karnim agriyo sanirm geliyo kırmızılarım
tamam canım hayırlısı inş mutlu haberlerle aramıza dönersn.tunacığım ben dün adet oldum beni listeden çıkartırsan sevinirim bir müddet tedaviye ara vereceğim canım
ALAHIMMMMMMMMMMMMMMMMMM BEBK İSTEYEN HERKESEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE BEBEİŞ NASİP ETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT YARABİMMMMMMMMMMM o güzel duyguuuuuuuuuuuu onlarda yaşasınnn kimseyim mahrum etme güzel yaradanımmmm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?