yagmurersoy
Hamiş Melek
günaydın melekler, nisan ayının bitişiyle mayısa adım atcaz kısmet olursa inşallah yüce rabbim mayıs başlangıcıyla yeni güzel başlangıclar yaşatır hepimize. allaha emanet olun
hadi bakalım canım inş bebeğin gelmştir güzel haberlerini bekliyoruz🙂Tunacımmm yarın kan testi için hastaneye gidiyorum. sabah 10 gibi size haber vericem durumumu.A llahım inşallah hamileyimdirrrrrr.Sonucu olumlu olumsuz en eç 11-12 gibi yazarım size.Bana dua edin canlar...
evett canım ben hep burdyım face e yazmıştım gel valla bekleriz🙂 istersen listemize de eklerim🙂Tnaa cım sen bu topiktemiydin buraya da gelirim artık :🙂
Slm meleklerimmm;
Ben topiğe girmeyeli hayli zaman oldu mersindeydim sölemiştim geçen hafta geldm temzlk falan filan bi bakayım dedim..Herkesi çok özledim oğluşmda özledi sizi teyzeleri🙂kuzum 5 gün sonra 3.5 aylık olucak büyüyo şükür ama 15 gündür diş sıkıntımz var diş çıkartıyoruz çok fena bişe..Kaşınıyo uyumuyo derken hayli zor bi dönem..
Gamze abla maaşallah kuzuma nasıl büyümüş öyle??Bnm oğluşm da 7.5 kilo anne sütüne devam edemiyoruz bnm oğlum doymadı sütümle ve hiç uyumadı 40 ımz çok zor geçti mama başladık bizde ve mama miktarı arttıkça beni emmemeye başladı en son uyurken emziriyodum ama onu da bıraktı 🙁🙁o kadar acı bi olay ki bi anne için anlatamam....Aklma geldkçe çok üzülüyorm...hiç uyumuyoduk sürekli kucağmda kalmak emmek istiyodu neyse bizde durumlar böle şuan evimdeyim fırsat buldkça girmeye çalışıcam sizi seviyorum🙂bu kilolarla da başm dertte gerçi 11 kilom gitti 4 kilo daha verrsem ii olucak ama bakalm🙂AEO
canımm ne güzel dilekler. inş b bahar aylarında mutlu haberlerle herkesin içinde çiçekler açar🙂 sen nptın adet oldun mu?günaydın melekler, nisan ayının bitişiyle mayısa adım atcaz kısmet olursa inşallah yüce rabbim mayıs başlangıcıyla yeni güzel başlangıclar yaşatır hepimize. allaha emanet olun
hadi bakalım canım inş bebeğin gelmştir güzel haberlerini bekliyoruz🙂
evett canım ben hep burdyım face e yazmıştım gel valla bekleriz🙂 istersen listemize de eklerim🙂
fıstık biz de özledik valla. oh maşallah oğluşuna🙂 büyümüş. senamın da salyalar akıyor sanırım o da diş çıkaracak inş ağrısız atlatırlar. o da hastalandı ateş yok ama hırıltı ve öksürük var ilaç kullanıyoruz ama çok üzülüyorum inş çabuk toparlar. tşkler teyzesi abla oldu kızım. canım üzülme senin oğlan da mamayla büyür yine de geceleri seni emebilse daha iyi. kilo vermşsn baya. zaten fıstık gibisn daha da verirsin. benm 16 gitti daha fazlam var bakalım🙂 gider oda inş. arada uğra canım aeo öptümm.
canımm ne güzel dilekler. inş b bahar aylarında mutlu haberlerle herkesin içinde çiçekler açar🙂 sen nptın adet oldun mu?
Bende hala olmadım adet. Hamile degilsem bari biran once olsamda umutlanmasam 🙁