Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

herkese hayırlı cumalar öncelikle yazılarını hep okuyorum ama her zamn yazamıyorum.defneydi sanırım yazısını okuduğum aşılama yaptıranlar bana umut olsun diyodu herkese umut olsun inşallah rabbim kimseye aratmasın bende ilk aşılamamda hamile kaldım çok şükür bende çok umutsuzluğa düştüğüm zamanlar oldu ama her zamn bi ümit taşıdım nolur sizde umudunuzu kaybetmeyin olucağına inanın ve pozitif olmaya çalışın bol bol dua edin başka bişey diyemiyorum.inşallah allah herkesin gönlüne göre verir ablamada rabbim inşallah nasip etsin oda ilk aşılamayı yaptıracak bakalım çok dua ediyorum onun ve isteyen herkes için

merhaba arkadaşlar uzun süredir giremedim. çok özledim sizi yeni gelen tüm arkadaşlarada topiğimizin uğur getirmesini diliyorum. Doğum yapan arkadaşlarımada bebekleri ile birlikte sağlıklı sıhhatli uzun ömürler geçirmelerini dilerim...oğlum 2,5 aylık oldu şu anda 7 kilo sadece anne sütü veriyorum.. doktorumuz sütün yeterli gelişimi güzel dedi. bu arada hamiş arkadaşlar fazla kilo almamaya çalışın kilolar gitmiyor. bebeğim şöyle 6 aylık olsun spora başlayacağım....tunacım bu arada bu topiğe verdiğin emeklerden dolayı sana teşekkür ediyorum...hepinizi kocaman öpüyorumm. Allah yar ve yardımcınız olsunn....

SiiMa inş senin de bebeğin göbeğindedir🙂

bayanlar çok teşekkür ederim cevap veremedim kaç gündür kusuruma bakmayın. inşallah dediğiniz gibidir 😉 bugün beklenmeyen adet günüm bakalım karnım ağrıyo ayaklarım üşüyo sanırım adet olucam :s hayırlısı olsun inşallah. nu arada neslicim sende yoksun sanırım bi kaç gündür merak ediyorum doktora gittin mi?