canım maşallah adıyla yaşasın oğluşun. bende ödem şükür hiç olmadı canım. göğüs için de lansinoh krem kullanıyorum tavsiye ederim. silmene gerek yok sürünce de emzirebilrsin. maşşallah allah sütünü bol etsin büyüsün tombişimiz🙂
oh oh maşallah canım. valla normal olabiliyora en sağlıkısı tabi. allah sağlıkla bebeğine kavuştursun tatlı heyecanlar bunlar🙂 güzel haberlerini bekliyoruz. aeo.
Sağol canım Allah razı olsun valla krem iyi geldi, sağ göğsüm baya iyi, sol daha yaralı ama o da kabuk bağladı, sanırım iyileşme sürecinde, şükürler olsun, rahatça emzirebiliyorum en azından biriyle artık
🙂
ablacım öncelikle hayırlı olsun paşayı güle güle büyüt adı çok güzel maşallah. ablacım doğumdan sonra benim ayaklarım ve bacaklarım resmen balon gibi şişmişti bir kaç gün sonra geçiyo ama geceleri sürekli terliyodum dört defa kıyafet değiştiriyodum krem için de gamze ablanın önerdiği krem mükemmel bi krem bende kullandım çok memnun kaldım sürdüğün dakika hemen etki ediyo 10 mg likten alsan yeterli fiyatıda çok uygun uykusuz günlere hazır ol abla minikler için herşeye değer bebişide senide öpüyorum...
Çok sağol canım, krem evet epey iyi geldi ... ödem hala var, birde beni sıtma tutmaya başladı, akşam saatleri yaklaşınca önce içimden yanma hessediyorum, kulamlarıma kadar kızarıyorum, sonra üşümeve titreme geliyor, dün sağlık ocağına gittik topuk kanı için, aile hekimimize bahsettim, normal lohusa sıtması dedi, ama ateşimde çıkıyor dedim, önceki akşam 38,5 a çıkmıştı deyince antibiyotiğe 3 gün daha devam etmemi önerdi, yarınnda kadın doğumcuya kontrole gidicez, hemde bebeğin kontrolü var, ona da bahsedicem, ayrıca bu ödeme de belki bir çare vardır...
amin canım allah yardımcın olsun.normal doğum yapabilmen çok güzel keşke hepimize nasip olsa birgün.bir avaz kurtul canım inşallah🙂
göğüs çatlağıyla ilgili fikrim yoktu ablacım ama arkadaşlar yardımcı olmuşlar zaten.sütün bol olsun inşallah sağlıkla büyüt paşanı🙂
seninde gözünaydın canım uzun süredir olamıyordun.inşallah bu aydan itibaren düzenli olur enkısa sürede bebeğine kavuşursun🙂az kaldı bizimde az...
Amin canım benim, inşallah bol olur da doyururum paşayı çok obur çünkü teyzesi, doymak bilmiyor
😀
Ayrıca bu sabah ezanlar okunurken biz emişiyorduk, bebek isteyen tüm arkadaşlarımız için dua ettim, bu güzelliği onlara da yaşat iye
🙂
Allah bebeğini sağlıkla huzurla büyütebilmeyi nasip etsin inşallah hayırlı bir evlat olur canım
Meme başı çatlağın çok erken oluşmuş emzirme konusun da hata yapıyor olabilir misin? memenin kahverengi kısmının büyük bir bölümünü tuturmaya çalış bebeğine o zaman daha az çatlak oluşur. bir de emzirmen bittiği halde bebek bırakmıyorsa ve ya emzirmeye ara vermen gereken bir durum olursa cüce parmağını dudağın kenarından bebeği incitmicek şekilde ağzına sok ve memeni o parmaını emerken çek bu da meme başı çatlağını önlemek için bir yol
çatlak için bulma ihtimalin varsa ayva çekirdeğini gerçek gül suyunda beklet bir kaç gün jöle kıvamına geldiğinde meme başına kullan(bunu göbek çevrenizdeki çatlaklara da güvenle kullanabilirsiniz) bunu gebe arkadaşlar da özellikle 6 aydan sonra karnına kullanabilir cilt yırtıklarından koruyor
Canımbenim cildim biraz hassas ufacık bir şeyde tahriş olur, ebede demişti doğum yaklaşınca hatta gösterdi, öyle yapmaya çalışıyorum, ama ilk haftalar olurmuş, dr a da sorduk.. Bizimki biraz keyifçi, ağzında uyumak istiyor, sonra dalınca atıyor, öyle 5 dk uyuyor tam yatırıyorum, hadi yine kalkıyor, hadi tekrar işte böyle bi meme bir alt aç sırasıyla takip ediyor
🙂 Ayy bide erkek çocuğu ya fark etmiyorum bazen tam açınca .ir tis yapıyor
hadi kıyafet değiştir, çok komik oluyor ama yaaaa
😀
lalezarım sağlıcakla büyüt bebişiniii alah bağışlasın darsı bizlere inş alahımm şu zamanlar çabucak geçsede bizdede bu stres bitseeee...
Amin canım, Allahım sağ salımkucağına aldığın günleri göstersin inşallah, son zamanlar zor geçiyor haklısın canım ama geçiyor bana inan, bak biz 7 günlük oyduk bile
😀