mavişim hg sefalar getrdin seninle faceden grşyoruz ama buraya da uğra arada bekleriz🙂 dediğin gibi burası bir başka insan girmeden edemiyor ne de olsa ilk buluşma noktamız🙂 seni ve 1 gün bizden büyük abimiz olan oğluşunu kocaman öpüyoruz.SELAAAAMMM Meleklerim 🙂 ayyy inanmıyorum yaa ben çok uzun zamandır mekana giremiyordum malum askerim geldi miniş oğlumun doğumu derken eve zor yetr hale geldim daha yeni yeni düzene giriyorum fakat burası gayet güzel ilerlemiş koza yesi haziran13 aymelek ve şu an aklıma gelmeyen birçok arkadaşımızda sonunda meleklerine kavuşmuşlar 🙂 çok sevindim 🙂 allahım tamamına erdirsin inşallah canlarım yaa 🙂 bu arada yeni meleklerde var hepiniz hoşgeldiniz burası mucizeler diyarı 🙂 geçen sene nedenleri niçinleri konuşuyorken şimdi çoğumuz doğum bile yaptık ve harika ilerliyoruz 🙂 dilerim sizlerde en kısa zamanda bebiş haberlerinizi bizlere yazarsınız hepinizi çok özlemişim gerçi facede bazı arkadaşlarla haberleşiyoruz arada ama burası uçmuş harika yaaa şimdilik hepinizi öpüyorum yine gelicem 🙂
çok sevndim canım maşallah tosuncuk oğluşuna adı neydi paşanın? allah analı babalı büyütsün evinize hoşgelmiş🙂 seni de fırsat buldukça bekleriz. oyy allah bağışlasın yerime bol bol kokla🙂slm kızlar meleğim 20.03.2012 saat 10.55 de dünyaya geldi, 3950 gr 49 cm, kusura bakmayın hemen bilgi veremedim, hastaneden dün çıktık, uykusuz geceler başladı malum ama onların güzel yüzleri melek dokunuşları herşeye değer 🙂
defneciğim aminnnn sağol sana da hayırlı cumlar canım.günaydın güzeller🙂 hayırlı cumalar hepimize. şu mübarek günde bütün dileklerimizin hayırla sonuçlanması dileğiyle🙂
canım maşallah adıyla yaşasın oğluşun. bende ödem şükür hiç olmadı canım. göğüs için de lansinoh krem kullanıyorum tavsiye ederim. silmene gerek yok sürünce de emzirebilrsin. maşşallah allah sütünü bol etsin büyüsün tombişimiz🙂Tunacım bebeğimin ismi Göktürk Egemen 🙂
Sizlere bir iki sorum olacak kızlar, benim hamilelik esnasında hiç ödemim olmadı ama şu anda ayaklarım acayip şişti, sizde de böyle şeyre oldumu, birde göğüs çatlağıyla başımız dertte, karbonatlı su ve bitkisel bir merhem kulanıyorum ama çokda etkili olduğunu söyleyemem.. 🙁 bebeğim sık sık emmek istiyor ama benim çok canım yanıyor, şükür sütümüzde artık geldi dünden beri baya süt rengi oluştu...
oh oh maşallah canım. valla normal olabiliyora en sağlıkısı tabi. allah sağlıkla bebeğine kavuştursun tatlı heyecanlar bunlar🙂 güzel haberlerini bekliyoruz. aeo.merhaba melekler öncelikle doğum yapan arkadaşları tevrik ederim analı babalı büyütsünler inşallah.....tunacım bana gelince kontrole gittim çok şükür bebeğim dönmüş arkadaşlar artık bebek rahme yerleşmiş doktorumda sezaryanı iptal etti normel doğum yapcam artık bende son haftama giriyom yani 40 ıncı haftama allah bana yardım etti kızlar ....ilk ikinci numaradayım artık insana biraz heyecan basıyor görünce bende doğurup bebğimi kucağıma almak istiyorum artık allah yardımcımız olsun
ablacım öncelikle hayırlı olsun paşayı güle güle büyüt adı çok güzel maşallah. ablacım doğumdan sonra benim ayaklarım ve bacaklarım resmen balon gibi şişmişti bir kaç gün sonra geçiyo ama geceleri sürekli terliyodum dört defa kıyafet değiştiriyodum krem için de gamze ablanın önerdiği krem mükemmel bi krem bende kullandım çok memnun kaldım sürdüğün dakika hemen etki ediyo 10 mg likten alsan yeterli fiyatıda çok uygun uykusuz günlere hazır ol abla minikler için herşeye değer bebişide senide öpüyorum...Tunacım bebeğimin ismi Göktürk Egemen 🙂
Sizlere bir iki sorum olacak kızlar, benim hamilelik esnasında hiç ödemim olmadı ama şu anda ayaklarım acayip şişti, sizde de böyle şeyre oldumu, birde göğüs çatlağıyla başımız dertte, karbonatlı su ve bitkisel bir merhem kulanıyorum ama çokda etkili olduğunu söyleyemem.. 🙁 bebeğim sık sık emmek istiyor ama benim çok canım yanıyor, şükür sütümüzde artık geldi dünden beri baya süt rengi oluştu...
amin canım allah yardımcın olsun.normal doğum yapabilmen çok güzel keşke hepimize nasip olsa birgün.bir avaz kurtul canım inşallah🙂merhaba melekler öncelikle doğum yapan arkadaşları tevrik ederim analı babalı büyütsünler inşallah.....tunacım bana gelince kontrole gittim çok şükür bebeğim dönmüş arkadaşlar artık bebek rahme yerleşmiş doktorumda sezaryanı iptal etti normel doğum yapcam artık bende son haftama giriyom yani 40 ıncı haftama allah bana yardım etti kızlar ....ilk ikinci numaradayım artık insana biraz heyecan basıyor görünce bende doğurup bebğimi kucağıma almak istiyorum artık allah yardımcımız olsun
göğüs çatlağıyla ilgili fikrim yoktu ablacım ama arkadaşlar yardımcı olmuşlar zaten.sütün bol olsun inşallah sağlıkla büyüt paşanı🙂Tunacım bebeğimin ismi Göktürk Egemen 🙂
seninde gözünaydın canım uzun süredir olamıyordun.inşallah bu aydan itibaren düzenli olur enkısa sürede bebeğine kavuşursun🙂az kaldı bizimde az...günaydın melekler, tuna ablacım 2,5 ayın sonunda adet oldum. 23 martta nazlana nazlana geldi beklenmeyen adet günümü 23 nisan yapabiliriz. allaha emanet olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?