slm canım hg aramıza tam yerindesin valla🙂 tabi aramıza aldık bile🙂 allah gönlüne göre versin beklediğin adet tarihini söyle listemize ekliyim.
canım öyle valla zaman çok hızlı akıyor doğan büyüyor sizlerin de sırası çabucak geliyor. inş hayırlısıyla bebeğini alırsın kucağına. hiç korkma ilk kalkış biraz zor oluyor beni akşamına yürütmüşlerdi ne kadar yürürsen o kadar çabuk kalkıyorsun ama zorlamadan yavaş yavaş. ben 2-3 günde toparlandım allah o gücü veriyor. acım çok şükür bu sefer çok olmadı ağrı kesiciler etkiliydi. herşey kısmet allah seni de sağlıkla oğluna kavuştursun.
oh maşallah canım paşan büyümüş sizin de az kaldı inş allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ben de spinal istiyordum anestezi uzmanım hiç önermedi. iğne çok riskliymiş ama memnun kalanlar da var tabi. zaten kan değerlerim de tutmamıştı. senin için de hakkında hayırlısı olsun.
canım bebişini sağ salim büyüt inşallah hayırlısı olsunmeraba arkadaşlar sizi meraklandırdıysam kusura bakmayın vakit bulup giremedim bi türlü benim oğlum hamzatalhayıda 13 martta saat 15 34 de sezeryanla kucağıma aldım ama sütüm olmadığı için aç kalıyo biraz oğlum sezeryan olan arkadaşlar sizin kaç günde gelmişti sütünüz lütfen yardımcı olun daha gelir dmi sütüm ne yapmam lazım
kızlar selam;perşembe günü doktor kontrolümüz vardı.Oğluşum 2700 olmuş.İlaçlara devam tabi bu arada.Doktorum sezeryan önerdi.Onun için doğum şeklimiz netleşmiş oldu.Birdahaki kontrolde günümüz belli olabilir.Hayırlısı olsun bakalım az kaldı yavrumu görmeye.Bu arada spinali önerdi doktorum.Spinal tecrübesi olanlar paylaşabilirmi? Bu arada anne olup bebeğini kucağına alanları ve daha yeni hamileliğinin farkına varan anne adaylarını tebrik ederim.Öptüm hepinizi
slmmm hemşomm biz evdeydik bu hafta çıkmadık ama buralar da ısınmaya başladı. güzel bir hafta olur inş. hepimiz için. aminnn canım umarım senin de bebeğin gelmştir. hayırlısıyla vakti gelince gelecek inş. dediğin gibi iyi ki ben de hepinizi tanımışım art niyet yok herkesin isteği aynı güzel bir yer burası bee🙂)Selam ben geldim 🙂 herkeze Günaydin 🙂
umarin haftasonunu güzel gecirmissinizdir... bizim burada yani almanyada hava cok güzeldi 🙂 eglendim bahceyle ugrastim 🙂
malesef daha test yapmaya firsatim olmadi... Adetim gecikti ama bekleyelim bakalim 🙂 olursa olur olmazsa kismet degilmis...
🙂
gecen seneden beri burada tanistigim arkadaslarin cogu hamile kaldi kimisi dogurdu kimisininde eli kulaginda... cok sükür allah nazarlardan korusun 🙂 iyiki böyle bir Site var arkadaslar uzun zamandir girmesem bile herzaman buraya gelebiliecegimi bilmem bile yetiyor...
Hadi bakalim güzel bir hafta geciririz insallah 🙂
Öpüyorum sizi...
tatlım spinal de aynı epidural gibi belden iğneyle uyuşturmalı doğum şekli. epiduraldan farkı 2 iğne sokuluyor ve tüm bel altı uyuşuyor. anne doğum anında uyanık oluyor.ama kan değerleri tutmazsa allah korusun felç riski var benm tunada epidural sezeryan olmama rağmen senada kan değerlerim tutmadı yapılan iğnenin orda dağılma riski olabilir dediler ondan genel anestezi oldum çok şükür ağrım da fazla olmadı.Masallah oh oh böyle haberler duymak iyi geldi 🙂 🙂 🙂
hayirlisi olsun insallah kuzunu saglikli kucagina alirsin 🙂
Spinal neydi arkadaslar ben burada biraz ALMAN kaldim sanirsam....
ay canımm ne güzel bir isim maşallah adıyla yaşasın🙂tuna abla kızımın adı pelin =)