senaaaaa canımmm sen büyüdün abla oldunda bizemi yazıyosun ama ben seni yerimmm🙂🙂 sen çok büyümüşsün kilo almışsın maşallah sana güzel kızım🙂bende seni ve anneni öptüm tamammı...
slm canım hg aramıza tam yerindesin valla🙂 tabi aramıza aldık bile🙂 allah gönlüne göre versin beklediğin adet tarihini söyle listemize ekliyim.mereba arkadaşlar uzun zamandır böyle bi site arıyodum derdimi anlayabilicek ah ah bende cok istiyorum anne olmak benide aranıza alırsanız sevinirim eminim okadar cok ortak noktamız vardırki selam arkadaşlar
canım öyle valla zaman çok hızlı akıyor doğan büyüyor sizlerin de sırası çabucak geliyor. inş hayırlısıyla bebeğini alırsın kucağına. hiç korkma ilk kalkış biraz zor oluyor beni akşamına yürütmüşlerdi ne kadar yürürsen o kadar çabuk kalkıyorsun ama zorlamadan yavaş yavaş. ben 2-3 günde toparlandım allah o gücü veriyor. acım çok şükür bu sefer çok olmadı ağrı kesiciler etkiliydi. herşey kısmet allah seni de sağlıkla oğluna kavuştursun.slm melekler bende allah kısmet ederse bu hafta doğum haftam kızlar daha 6 haftalıkken aranıza katılmıştım zaman ne çabuk geçti oysaki ben günler geçmez derdim .....salı günü son kontrolüm var doktorum gün vercek sezaryan için öğrendikten sonra size yazarım......................sezaryanla doğum yapmış arkadaşlar sezaryanla hiç bi bilgim yok sezaryan olduktan sonra ne zaman kalktınız bide kalkınca ne kadar acısı oluyor acısı nekadarda geçiyor söylerseniz sevinirim ben normel yapcaktım ama kızmet değil galiba
oh maşallah canım paşan büyümüş sizin de az kaldı inş allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ben de spinal istiyordum anestezi uzmanım hiç önermedi. iğne çok riskliymiş ama memnun kalanlar da var tabi. zaten kan değerlerim de tutmamıştı. senin için de hakkında hayırlısı olsun.kızlar selam;perşembe günü doktor kontrolümüz vardı.Oğluşum 2700 olmuş.İlaçlara devam tabi bu arada.Doktorum sezeryan önerdi.Onun için doğum şeklimiz netleşmiş oldu.Birdahaki kontrolde günümüz belli olabilir.Hayırlısı olsun bakalım az kaldı yavrumu görmeye.Bu arada spinali önerdi doktorum.Spinal tecrübesi olanlar paylaşabilirmi? Bu arada anne olup bebeğini kucağına alanları ve daha yeni hamileliğinin farkına varan anne adaylarını tebrik ederim.Öptüm hepinizi
tunacımm ben adet oldum canım her ayki gibi 🙁
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?