Canım çok geçmiş olsunanam benım oğlan ne kadar hızlıymıs yawww 10. sırandan herkesı sollayarak dogum yaptım kızlar gecen hafta cumartesı gunu saat 2.30 da 2.500 gr 48 cm çınar paşamız dogdu anı bır sekılde erken sekılde suların gelmesıyle oglusum suan kuvezde 1 haftadır cok sukur durumu ıyı ama ne zmn kavusacagız bılmıyorum sureklı sut gonderıyorum ufak tefek problem yasadık ama rabbıme cok sukur atlattık o donemlerı hayırlısı ıle eve gelmemız kaldı bu arada sezeryan oldum gamzecım tsk ederım cnm acıklama yazmıssın gerı kalan dogumumu yazacagım musaıt oldugumda ve ogluma kavustugum gunler sımdılık herkese ıı geceler cok opuyorum sızlerı....
maşallah canım. sağ salim kucağına alırsın inşallah.allah yardımcın olsunslm melekler benimde hayırlısıyla doğum yaklaştı artık 38 haftayız bebğimle allha şükür bebebğim iyi ama kontrolde bebeğim daha aşağı dönmemiş o yüzden doktor sezaryana karar verdi aksine ben normel yapcem derken......inşallah döner diyom ama doktor az ihtimal diyor bebğim çok nazlı olcak galiba yeterki bebğim sağlıklı olsunda sezaryan olsun melodiye de çok geçmiş olsun allah bebğinle uzun ömürler versin canım ....
canım benim ne demek🙂 maşallah oğluşuna iyiye gitmenize çok seviniyorum allah eve geldiği koklaşacağınız günleri de göstersn inş. ben de öptüm sizi.anam benım oğlan ne kadar hızlıymıs yawww 10. sırandan herkesı sollayarak dogum yaptım kızlar gecen hafta cumartesı gunu saat 2.30 da 2.500 gr 48 cm çınar paşamız dogdu anı bır sekılde erken sekılde suların gelmesıyle oglusum suan kuvezde 1 haftadır cok sukur durumu ıyı ama ne zmn kavusacagız bılmıyorum sureklı sut gonderıyorum ufak tefek problem yasadık ama rabbıme cok sukur atlattık o donemlerı hayırlısı ıle eve gelmemız kaldı bu arada sezeryan oldum gamzecım tsk ederım cnm acıklama yazmıssın gerı kalan dogumumu yazacagım musaıt oldugumda ve ogluma kavustugum gunler sımdılık herkese ıı geceler cok opuyorum sızlerı....
herşeyin hayırlısı tatlım inş allahın izniyle sağlıkla bebeğine kavuşursun kolay doğumlar diliyorum aeo.slm melekler benimde hayırlısıyla doğum yaklaştı artık 38 haftayız bebğimle allha şükür bebebğim iyi ama kontrolde bebeğim daha aşağı dönmemiş o yüzden doktor sezaryana karar verdi aksine ben normel yapcem derken......inşallah döner diyom ama doktor az ihtimal diyor bebğim çok nazlı olcak galiba yeterki bebğim sağlıklı olsunda sezaryan olsun melodiye de çok geçmiş olsun allah bebğinle uzun ömürler versin canım ....
canım öncelikle arkadaşının gözüaydın bebeğini güle güle büyütsün. ayrıca eşinin de başı sağolsun allah arkadaşına rahmet eylesin ailesine sabır versin çok zorr. bebiş konusunda da kısmet inş gelecek aya bakarsın o zaman da üçüz olur🙂) inş güzel günler seni bekliyor zamanı ne zamansa gelecek hayırlısıyla canım.selam benim fıstıklarım🙂 giremedim nezamandır okadar yoğun geçtiki bitanecik dediğim canım arkadaşım doğum yaptı nurtopu gibi oğlumuz oldu onu sevmekten ve annişine yardım etmekten giremedim🙂 tabi buzaman içinde sadece güzel şeyler olmadı bildiğiniz gibi aşılama yaptıracaktık ( ayrıca bukonuda bana destek olan arkadaşlarım sağolun) ancak hapımızı içmiş yumurtalarımızı büyütmüş iğnemizide olup bigüzel çatlatmıştıkki aşılamayı yapacağımız gece eşimin 26 yaşında gencecik kuzenini kaybettik allah rahmeteylesin.eşimde çok severdi çok üzüldü bizde morel sıfır tabi ne siperm yıkama işlemi yapılabildi nede aşılama🙁 kısmet değilmiş bundada vardır bir hayır diyip gelecek ay silbaştan yapıcaz ne olursa olsun hayırlısı olsun hakkımızda hepimiz için.doktor bide şey demişti eğer aşılamamız başarılı geçerse ikiz olur muhtemelen sizin için sorun olurmu demişti ben istedim bir göz allah verdi iki göz derim doktor hanım dedim öldük gülmekten ama kısmet olmadı.benden şimdilik bukadar🙂