best_dream
Hamiş Melek
slm kızlar 2 gunden berı yatıyorum erken dogum rıskı var 34 haftayı doldurduk sukur ama ne kadar beklersek o kadar ıyı dun sabh cok hafıf suyum geldını hıssetım hemn doktora gıttık sonra muyane faln derken bebek asagı ınmıs ulltrasyonsda ole gorunuyor nst ıstedı baglandık 20 30 arası sancı sonra bı kere 90 fırladı nst kız bugun alır bebegını dedı odum koptu tabı ındık doktora norml dedı serum ve ılac yedık gene sonra nstye baglandık 20 30 40 arası sancı norml dedıler ılac verdı nidilat kasılmaları durdurmak için cok sukur dunden berı rahatım ama bazen akıntı gelıyor suyumu degılmı bılmıyorum bı kagıt test yaptı ama negatıf cıktı bakalım yarın sabh gıdecegım ıns bebegım iidir dualarınıxzı esırgemeyın teyzlerı oglusum daa cok kucuk ne kdr durdursa bızım için o kadar ii
bu mesajına cevap yazacaktım ki aşağıdaki mesajını gördüm.
arkadaşlar melodi arkadaşımız dün gece doğum yapmış. facedeki grubumuza yazmış. oğluşu çok bekleyemedi ama iyilermiş çok şükür. size msjını aynen aktarıyorum. allah bebeğini analı babalı büyütsün. inş bebeğine şifalar versin tez zamanda kavuşmalarını dilerim.
kızlar doğum yaptın gece 3 te 48 cm 2.5 kilo yalnız kuvez de ufak solunum sıkıntısı var yarım saat sonra göreceğim dualar edin ne olur yavruma mecburi sezeryan oldum tüm bayıltılar çok şükür iyiyim bebeğim görünce daha iyi olacağım inşallah
İnan okuyunca gözlerim doldu.bende 29 haftadan beri nidilatı kullanıyorum.2 defa hastanede serum yedik.ama tüm bu tedaviler 34-35.haftalarda bitiyor.bitmek zorunda olduğunu söyledi doktorum.şimdi nidilatıda azaltıyor doktorum.azaldıkça kasılmalarım artıyor.bizde bir görsek 35-36.haftaları oh dicem.allahtan akciğerleri için iğnemiz yapıldı.çok mutlu oldum çınarın iyi olmasına.Allahın izniyle solunum sıkıntısı da gecicek için rahat olsun şekerim.Rabbim ana babalı büyütsün.En kısa zamanda paşanın resmini istiyoruz.Dualarım seninle çok öptüm şekerim seni
Merhaba arkadaşlar uzun süredir buraya giremedim daha doğrusu elim varmadı bu siteyi açmaya,şuan listede 12 haftalık hamile görünüyorum evet bebeğim yaşasaydı 12 haftam çoktan dolturmuş olucaktım ama malesef olmadı 10.haftamda bebeğimin kalp atışları durdu ve gebeğimi sonlandırmak zorunda kaldık artık bebeğim yok onu kaybettim allahım bu duyguyu kimseye yaşatmasın hamile olan arkadaşlarımın hepsinin bebeklerini allahım sağlıkla kucaklarına almak nasip etsin inşallah olmayanlarada sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin .hala kendimi toparlayamadım 2. defa bebeğimi kaybediyorum bu acıya nasıl katlancam bilmiyorum dualarınızı eksik etmeyin benden.
Allah sabır versin arkadaşım.Vardır herşeyde bir hayır.Çok zordur tahmin ederim.Rabbimin hikmetinden sual olunmaz.En kısa zamanda tekrar bir melek daha gelsin sana.Sabır acı ise meyvesi tatlıdır derler.Rabbim hem sana hem eşine sabır versin güzelim.dualarım seninle.inş en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız.