canm prolaktin hamilelikde olan süt üretimi salgılayan bir hormon yüksekliğindede hamile kalmayı zorlaştırıyor canm ilaç ile tedavi ederler merak etme rabbm şifa versin inş hayrlısı olsun hakkındauzun zamandan sonra ben geldim arkadaşlar hepiniz iyisiniz inşallah.ben fazla giremiyorum siteye ama dualarım hepimizle.doğum yapan arkadaşların hepsine geçmiş olsun allah analı babalı uzun ömürler versin inşallah.hamile olan arkadşlarada tez zamanda bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin ,benim gibi bebek isteyen arakaşlarımızada en kısa zamanda hamilelik nasip etsin yüce rabbim inşallah.
tunacım benim hamile kalamama sebebimi nihayet 10 yıldan sonra buldular ve ben sevineyim mi üzüleyim mi geçen yıllarıma bilemedim karmaşık duygular içersindeyim prolaktin süt salgı bezlerim yüksekmiş ve şimdiye kadar hiçbir doktor bu tahlili istemedi benden ve yapmadı dolayısı ile bende bilmiyorum prolaktin nedir..bir kadında normal değer 16-20ml olamsı gerekiyor bende 363 ml çıktı,tek şansım fethiye'ye yeni bir kadın doğum doktoru geldi ve ben arkadaşımın zoru ile gittim doktora vazgeçmiştim artık herşeyden bebekten hayata küstüm resmen uzun zaman oldu siteye bile girmedim doktor benden bu tahlili istedi ve sorunu buldu .prolaktinin yüksek olması 100 de 100 hamile kalamama sebebi imiş çünki vücut süt salgılıyor ve yumurta spermi kabul etmiyor hamile imiş gibi algılıyor vücut o yüzden yumurta spermi dışa atıyor ve ben yıllardır bu sebebpten dolayı hamile kalamıyorum,ewt arkadaşlar lütfen doktorunuzdan prolaktin tahlili yapılmamış ise prolaktin tahlili isteyin belki faydası olur.yarın beyin tomografisi çekecek doktor ve ona göre ilaç tedavisi veya ameliyat ile o süt salgı bezini alacak ve ben hamile kalabileceğim doktor bana bunları söyledi inşallah hayırlısı olur dua edin bana öpüyorum hepinizi
canım hg bayadır yoktun. iyiyiz şükür kızımı büyütüyorum duaların için tşkler. bebek için bence sevnmelisin tatlım ya sorunun daha geç ortaya çıksaydı bak yine de ilaçla tedavi şansın varmış buna da şükür en azından er ya da geç nedeni belli olmuş. iyi ki arkadaşını dinleyip gitmşsin herşeyde bir hayır vardır.umarım kısa zamanda çözümlenir ve aramıza hamiş olarak dönersin dualarımız seninle kib.uzun zamandan sonra ben geldim arkadaşlar hepiniz iyisiniz inşallah.ben fazla giremiyorum siteye ama dualarım hepimizle.doğum yapan arkadaşların hepsine geçmiş olsun allah analı babalı uzun ömürler versin inşallah.hamile olan arkadşlarada tez zamanda bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin ,benim gibi bebek isteyen arakaşlarımızada en kısa zamanda hamilelik nasip etsin yüce rabbim inşallah.
tunacım benim hamile kalamama sebebimi nihayet 10 yıldan sonra buldular ve ben sevineyim mi üzüleyim mi geçen yıllarıma bilemedim karmaşık duygular içersindeyim prolaktin süt salgı bezlerim yüksekmiş ve şimdiye kadar hiçbir doktor bu tahlili istemedi benden ve yapmadı dolayısı ile bende bilmiyorum prolaktin nedir..bir kadında normal değer 16-20ml olamsı gerekiyor bende 363 ml çıktı,tek şansım fethiye'ye yeni bir kadın doğum doktoru geldi ve ben arkadaşımın zoru ile gittim doktora vazgeçmiştim artık herşeyden bebekten hayata küstüm resmen uzun zaman oldu siteye bile girmedim doktor benden bu tahlili istedi ve sorunu buldu .prolaktinin yüksek olması 100 de 100 hamile kalamama sebebi imiş çünki vücut süt salgılıyor ve yumurta spermi kabul etmiyor hamile imiş gibi algılıyor vücut o yüzden yumurta spermi dışa atıyor ve ben yıllardır bu sebebpten dolayı hamile kalamıyorum,ewt arkadaşlar lütfen doktorunuzdan prolaktin tahlili yapılmamış ise prolaktin tahlili isteyin belki faydası olur.yarın beyin tomografisi çekecek doktor ve ona göre ilaç tedavisi veya ameliyat ile o süt salgı bezini alacak ve ben hamile kalabileceğim doktor bana bunları söyledi inşallah hayırlısı olur dua edin bana öpüyorum hepinizi
ay ay çok tşk ederim canım. topiğimiz ilk kurulduğundan beri burdayım hamiş kaldım ve çok şükür kızıma kavuştum🙂 darısı tüm isteyenlere.. elimden geldiğince herkese cvp yazmaya çalışıyorum listeyi de severek düzenliyorum🙂 aminnn canım inş. sen de istersen listemize girebilirsin. tekrar hg grşmek üzere...H.b tunacim bende bu formu uzun suredir takip ediyorum burada hepimzin ablasi gibisin.. 🙂 umarim hamis olmak isteye butun melekler hamis olurlar ve minik meleklerini kucaklarina alirlar insallah hepinizi opuyorum..
uzun zamandan sonra ben geldim arkadaşlar hepiniz iyisiniz inşallah.ben fazla giremiyorum siteye ama dualarım hepimizle.doğum yapan arkadaşların hepsine geçmiş olsun allah analı babalı uzun ömürler versin inşallah.hamile olan arkadşlarada tez zamanda bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin ,benim gibi bebek isteyen arakaşlarımızada en kısa zamanda hamilelik nasip etsin yüce rabbim inşallah.
uzun zamandan sonra ben geldim arkadaşlar hepiniz iyisiniz inşallah.ben fazla giremiyorum siteye ama dualarım hepimizle.doğum yapan arkadaşların hepsine geçmiş olsun allah analı babalı uzun ömürler versin inşallah.hamile olan arkadşlarada tez zamanda bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin ,benim gibi bebek isteyen arakaşlarımızada en kısa zamanda hamilelik nasip etsin yüce rabbim inşallah.