Kızlar işyerinde siteyi engelliler listesine aldılar sanırım, yazdıklarınızı okuyabiliyorum fakat cevap yazamıyorum 🙁(( Geçen haftadan beri hergün denedim ama olmadı, evden de pek fırsat bulamıyorum...
Tek tek alıntı yapamadım ama, okuduklarımdan aklımda kalanlara cevap yazmak istedim..
İlk önce BEYZA21, yani benim Çitosum, taşınmazına inan çok esvindim bak herşey yoluna girecek, işte bu ilk adım inan bana, herşey o ilk adımlarla başlıyor.. 🙂
Bembeyazcım canım meleğini kucağına almışsın çok sevindim, inşallah sağlıklı uzun ömürler olsun Muhammet bebeğe 🙂
Tunacım kızına maşallah, çok güzel bir bebek ve gelişimininde iyi gitmesine çok sevindim ve sanırım git gide Tuna abisine benzemeye başlamış bunu fark ettim 🙂
Yeni hamiş olan melekler sizleri canı gönülden kutlarım, inşallah sorunsuz bir hamilelik yaşarsınız ve meleklerinizi kucaklarınıza alırsınız...
Adet olan meleklerde üzülmesin, bizlerde burda sizin gibi hüsran dolu çok günler yaşadık ama Rabbim sonunda hediyelerimizi bize verdi, sabırla beklemek en güzeli, umarım sizleri en iyi anlayan ben ve benim gibi burda uzun zaman bekleyen ama sonunda muratlarına ulaşan meleklerin olması size güç ve destek verir.. 🙂
Geçen c.tesi bizde en son oğluşumu görmeye gitmiştik yani 33 hafta dolduğunda, 2,400 kg olduğunu söyledi dr amcamız, kafamız 2 hafta gövdemiz 1 hafta önde gidiyormuş, biraz iri bir bebek olduğunu söyledi ve bu yüzden 38 haftayı doldurunca sanırım alıcak, haftaya tekrar çağırdı NST bağlıcak ve kesin gün vericek, Mart 11 ile 20 arası alabiliriz dedi, yani tam 4 haftamız kaldı vuslata, çok heyecanlıyım, Allah benim gibi bebeklerini kucağına almak için bekleyen meleklere hayırlı doğumlar nasip etsin, kucaklarına alanların meleklerine uzun ve sağlıklı ömürler dilerim, bekleyen arkadaşlarımızda sakın ümitsiz olmasınlar, Allahım herşeyin zamanını inanın bizden çok daha biliyor 🙂