Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
günaydınlarrr herkese fıstıklarr🙂 nasılsınız bakalım. ben çok üşüyorum yaa hava çok soğuk kemiklerim geçti birbirine🙂 hamişlerim aman dikkat edin kendinize hasta falan olmayın,karda yürümeyin ayağınız kaymasın allah korusun sizleri..
defnem güzel kalpli meleğim hep dua ediyorm senin isminide söylüyorm tüm kalbimle diliyorum bebeğim hareket ettikçe rabbim tüm isteyenlere yaşatsın inş bu duyguyu gerçekden güzelduygular
defnem güzel kalpli meleğim hep dua ediyorm senin isminide söylüyorm tüm kalbimle diliyorum bebeğim hareket ettikçe rabbim tüm isteyenlere yaşatsın inş bu duyguyu gerçekden güzelduygular
kolay değil fıstık yalnız değilsin içinde büyük ihtimalle bir can daha var artık.henüz kan testi yaptırmadığın için boşuna umutvermek istemiyorum ama biryandanda nedense başka ihtimal gelmiyo aklıma🙂 sen hamilesin yaaa🙂
dereyi görmeden paçayı sıvamak gibi oldu ama nappim defne ya iki gündür uyuyamıyorum hep silik çıkıyordu bugünde daha belirgincıktı Rabbim hepimizin yüzüne baksın güldürsün amin
meçhulem tekrar tekrar tebrik ediyorum Allah onu size bağışlasın inşaallah..bak canım o kadar test yaptım silik çizgiyi bile test 1-2 saat bekledikten sonra ancak görebildim biliyorsun o da geçersiz hali.sen bugün farkı da görmüşsün 2. daha netmiş kesin görünüyor gibisi bile yok''dua et kanda ve ultrasonda da gör inşaallah' ALLAH ONU SİZE BAĞIŞLASIN.
mechul03 bencede hamilesin gibi duruyo =)) inşallah öylesindir. bir an önce kan testi yaptırmaya bak sen ne olur ne olmaz... ama ben de hamilesin sanki diye hissediyorum. =))