Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

amin esincim güzel yürekli arkadaşım.sağlıcakla gelsin paşamız kolay bi doğum olsun inşallah tatlım.haberdar ederim canım.senin haberinide merakla bekliyor olucam.bende kocaman öptüm paşayıda güzel annesinide

tebrik ederim shekerım.çalışmalar falan derken kucağına aldın bile ayy kimbilir ne kadar güzel bi duygudur.rabbimm bebeişlerinizi nazarlardan korusun güzel annelerinide tabi🙂hayırlı uzun sağlıklı ömrü olsun inşallah canım.duaların için çok çok sağol tatlım bigün bizlerinde olcak böle özel anları inşallahh

aminnn canım benimm aminn🙂evet tunam şu progesteron testi yapılsında 4 de klomenle destek olcak ama bakalım hayırlısı.ahh bi doğsunda annesii poposunun bile fotosunu çekçekk a
ha.oyyy teyzesi kurban olurr onaa maşallahh.mis gibide kokuyodurr kurban olduğum allahım bebek huzur ya bi fotoğraf bile nasıl huzur veriyo benim içinde kokla tunacımmm

hadi bakalım hayırlısı canım valla içimde bir his var sen ve defne çok yakında güzel haberler vereceksiniz🙂 o zaman bebeğinin neresini istersen çekk🙂) sağol balım aminnn.. koklarım yerine tabii. öpüyorum seni.

gevezem cnm cok sevındım testının temız cıkmasını ne ddık sana yaa cok sevındım valla yaa allahım melegının geldıgı gunude gosterecek ıns cnm benım

şikerim şikerim benim seni ve bebişini kıtlarım yermmm
ayyyy canımm yaa hayırlı olsun gözün aydın olsun canımmmm maaşallah bebşine kavuştun nihayet mutlu son cok güzel cok sevindim valla Allah bizlere de nasip etsin inşallah

ayyy senden de ne güzel bi anne olur hee hayal edebiliyorum maaşallah