son haftalar olunca ne uyku kalıyo ne de oturmak ve kalkmakta zorlaşıyo insan canım bayadır görmemiştim senii ii olmanıza çok sevindim ameliyat tarihi demişsin sezeeryan olacak sanırsam benimde ilk sezeryandı ama değişti şimdi normal doğumu bekliyorumm sezeryan olunca erkenden alıyolar sen bendende erken yaparsın gibime geldi canım Allahım kolaylık versin hepimizede bir nefeste atlatırız inşşş canımmm çok çok öpüyorumm seni kendine ve bebeğine ii bak doğum olursa mutlaka haber ver olur mu? merakla bekliyoruzz🙂
ah canım ama yarada tabi meleğinin gelmesine engel bunuda unutma inş oda geçerde tez vakitte hamiş kalırsın dualarımdasınız gerçekten rabbim tez vakitte yüzünüzü güldürsün dedin gibi az kaldı benimde doğumuma bakalım küçük bey nezaman doğmak isteyecek bende mutlaka doğum olursa haber veririm canımm gelişmelerden haberdar et bizi olur muuu çokk öpüyorummm
amin esincim güzel yürekli arkadaşım.sağlıcakla gelsin paşamız kolay bi doğum olsun inşallah tatlım.haberdar ederim canım.senin haberinide merakla bekliyor olucam.bende kocaman öptüm paşayıda güzel annesinide