Cnm bnm duygularını anlamak bnm için hiç de zor değil.Benm ilk bebeğim düştü karnmda öldü yani.Benle beraber arkadaşlar vardı topikte bnde kendi kendimi yiyodum.Benm bebğim neden gitti dye.Ama çabuk topladm kendimi 1 ay snra tekrar hamile kaldm ALLAH izin verrse oğluma 4 gün var.Sen ALLAHA sığın cnm elbet zor olucak ama sabır herşeyn ilacı..Benm gibi tez zamanda kavuşursun inşallah üzülme
Cnm sen bu yazıyı yazalı ne kadar oldu ama ben anca yazabildim sna.Bütün iyi dileklerin için çok teşekkr ederim bebeğime kavuşmama çok az kaldı İNŞALLAH dediğin gibi bi anne olurum.Dilerim ALLAHTAN sende yakın zamanda kavuşursn ve SÜPER ANNE olursn.
Oooo desenee bnm oğlanınn doığum günü unutlmayacak topik tarafndan
hazirancığmn da doğum günüymüş 19'u.İnşallah bitanemmm inşallah.Yüreğin o kadar güzel şeyler söylüyo ki ne yazacağımı bilemiyom valla
🙂
Cnm bnm darısı şafak saymalara inşallah.Daha neler görüceksin neler.Hepsinde de nutkun tutulucak karnındaki mucize için.
Ayyy hiç sorma gamze abla bugün yne gittik kontrole ALLAH izin verrse perşembe sabah kavuşucam meleğime.Oyyy çok enteresanbi durum gebelik sonrası neler yaşıycam acaba.İnan bu halime bile öle alştm kisanki bu yaşa kadar hep böleymişim gibi
ama bebeğimi kucağıma alınca eminm sihirli bi değnek değmiş gibi değişicek herşey.Bu arada bu kordon kanı istek meselesi yani sen arıyosn talep ediyosn onlarda kargoyla kit gönderiyolar snra kanı alıyo dr kargoyla ege ünv'de saklanıyor.Tabi bu olaylar ücrete tabii.2500 Tl ödüyosun peşin ya da peşinat +taksitle.Vlla çok gerek yok aslnda ama babamız rahat durmadı bizim.
Kuzum kıyamam sana yaaa sen iste inşllah olucak cnm inşallah.Lavişimn kuzusunu da bekleyeceğiz ALLAHIN iznyle
İnsan hevesleniyo valla sanki küçük kız çocuğunn oyuncak bebeğe hveslendiği gbi..Annelik küçük yaşta başlıyo.Önce oyuncak bebeklereheveslenip onlara bakıyoruz snra kendi evlatlarımıza anne oluyorz.İnşallahh sizde kavuşucaksnz cnm inşallahhh