Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Aramıza hoş geldin ilk önce, bende buralarda 3 seneyi aşkın bir süre bebek bekleyenlerdenim ve çok kişiye umut ışığı oldum, umarım sanada öyle olurum ve bir an önce meleğin gelir, güzel dilekerin içinde çok tşk ederim... 🙂

selamlar kızlar hayırlı cumalar herkese tunaa abla bat 29 aralık demiştim ama bu ayda olmadı bidahaki bat 20 ocak

Hayırlısı Bur-ay inş bir dahaki ay meleğin seninle olur 🙂

Şekerim hadi hayırlısı 38 i görebilmeniz çok iyi inş sorunsuz güzel doğumlar diliyorum, duygularına yavaş yavaş ortak olmaya başladım bende, odamızı hazırladık, son hazırlıkları da tamamlamak üzüreyim, yarın eşim hastaneye yatıyor, safrakesesi ameliyatı olucak, sanırım çarşamba ameliyatı olacak, inş laproskopik yöntemle olursa 2-3 gün içinde hast çıkarız, sanırım bu süreçte sizlerle haberleşemem, meraklanmayın olur mu, ilk fırsatta sizlere gelişmeleri yazarım...

H. geldin kısss bende diyorum bu kız böyle bizi habersiz barıkmazdı nerelerde acaba, neyse iyimişsin daha doğrusu iyimişsiniz 🙂

Çot çok geçmiş olsun, haber verdiğiniz için de çok tşk ederim ayrıca artık iyice meraktaydık, biraz sorunlar yaşamışısınız geçmiş olsun, okurken sonuçta güzel haber duyacağıman emindim, Allah meleğinizi size bağışlasın, sağlıklı uzun ömürler diliyorum, mavikedime de çok slm lar taze annemizi öpüyorum 🙂

Kozacım haberim yoktu inan çok sevindim, Allahım kucağına aldığın günleride göstersin, güzel bi hamilelik geçir inşalahhhhhhhhhhhh 🙂

ya benden süt geliyo bu ne yaaaa çok garip yokmu böyle olan =(((((

Sumsumcum benimde göğüs uçlarımda bazen kurumuş beyaz kalıntılar oluyor sanırım benimde geliyor az da olsa, bunun normal olduğunu biliyorum, ama kesinlikle sıkmamak gerekiyormuş, çünkü sıkınca bir hormon salgılanıp rahmi uyarıyormuş ve kasılmalar yani Allah korusun erken doğuma kadar gidebiliyormuş, çok fazla geliyorsa bence ped falan koy ama öyle elleme sakın canım ...

Maşallah canım gözünüzaydın, bu yazını pazar günü okudum, ama çok duygulandığım için yazamadım, gözlerim doldu içim bir tuhaf oldu... Amin canım Allahım isteyen herkese bu duyguları yaşatsın inşallah, doğumun da güzel geçmiş çok sevindim inşallah bizimde öyle olurda burda güzel güzel anlatırız 🙂

sağolasın canım Rabbim sağ salim doğum yapıp kucağına almayı sana da nasip etsin kızımızın ismi elif ırmak teyzesi görüşmek üzere iyi geceler...

İsmi de çok güzel bu arada ismi ile yaşasın ...

Maşallah melodi, paşanın durumu çok iyi 🙂

Canımsın yaaaa evet az kaldı günleri saymaya, artık yavaştan heyecan yüklenmeye başladım 😕
Rabbim isteyen herkesi muradına erdirsin inşallah

benim bu sütler banyo yapınca geliyo olayı çözdüm =) adımıda sütlü nuriye koydum =) şekercim eşle birliktelik sonrası gelir demişsin kocacık benden korkuyo birliktelik falan hayal oldu =)

ayyy ablam sızı habersız bırakırmıyım hıccc 🙂)) buralardayım senın pasa nassıl az kaldı artık 75 guncuk kızlar senı facdekı lısteye eklemıs 30 haftaya gırmıs buluyorsun oh ohh massallah hayırlısyla kucagınada almayı nasıp etsın inşşşşş...

defnem nasılsın bıtanem yazamadım sana biz cok ıyıyız teyzesı son 3 aya gırmıs bulunuyorus artık gun sayacagız ıns cınarla senı cok opuyoruz rabbım tez zamanda sanada nasıp etsn senınde gun saydıgını orelım ınsallah....

Herkeslere iyi günler melekler 🙂 bugünde sağlık ve hayır getirsin hepimize inşallah.

Kozacım hamile olduğunu yeni idrakedebildim yazılanlardan🙂🙂 çoook sevindim hayırlısıyla kucağına almak nasipolsun🙂

Tunacım, lalezarım çok teşekkür ederim. 1.5. yıldan sonra sonunda tutturduk bakalım. Allah tamamına da erdirir dilerim. ÇArşambaya kalp atışını dinleyeceğiz nasipse, çok heyecanlıyım. Korkuyorum da azcık aksilik çıkar mı diye.. Neyse güzel düşünelim güzel olsun di mi ama🙂 Allah herkesin gönlüne göre versin. Öpüyorum hepinizi

defnecim canım teşekkür ederim, allah tez zamanda sana da nasip etsin, bebişlerinin haberlerini alalım inşallah. Ben de kimlerin bebişi oldu? Kimler hamile anlamaya çalışıyorum kafam karıştı😀 Süper site valla, siteye giren hamile oluyor🙂))

Kötü şeyler getirme aklına hep pozotif düşün, düşünki meleğinde iyi olsun, inşallah güzel gider hamişliğinde .. 🙂