Yağmur hoşgeldin aramıza🙂inşallah buranın uğuru sana da nasip olur.Burda bol dua,bol iyi niyet,dostluk samimiyet oldukça uğuru da artıcak herkese bi melek nasip olucak en önemlisi de buna inanmak🙂
Evet kızlar bugünkü kontrol sonrası yine oğluşmn güzel teyzoşlarına haber verme zamanı🙂nst'de sancılar çıktı biraz biraz ki artık çok normal🙂dr baktı ve hedefimz 38 i görmek inşallah dedi.Kalsifikasyon yani yaşlanma da değişklk yok suyumz 38'e yetecek kadar görünüyo bakalm eğer bi değişklk olmazsa dedi dr,yani ALLAH korusun önceden su gelmesi,kanama sancı vs falan olmazsa 18,19 gibi sezeryana alıcak..Oyy kaldı 12 gün🙂5 gün'e bir gidicem bi sonraki kontrol çarşamba günü bakalm ne deişicek..Kızlar acaip heyecanlıyım ALLAHIm izin verrse 12 gün sonra ANNE olucam benden bir parça getiricem dünya'ya...Duygularım karmakarışık anlatılmaz hele ki zaman yaklaştıkça insan daha bi başka oluyor..Dİlerim RABBİMDEN verdiği mucizye yakışır bi ANNE olurum evladıma her yönden.Dilerim RABBİMDEN burdaki bütün meleklerimiz yavrularına hayırlı zamanda kavuşur ve onlar da bnm ve diğer doğum yapanlar gibi şafak sayarlar annelik heyecanını içten içten yüreğin taaaaa derinlerinde yaşarlar..Çok tuhaf yaaaa gerçekten bunları anlatmak dile getirmek çok zor.Doğum sonrası neler yaşanıyor bebekle anne arasında bilmem ama ben şuan pamuktan bulutun üstündeyim sanki antidepresan içmiş uyuşmuş insanlar gibi ANNELİK sarhoşluğundayım.Oyy çok konuştm ama size de anlatmasam kime anlatıcam bu duyguları bu kadar??iyi ki varsınz hepinize teker teker duacıyım Seviyorusss sizi toccamannnn🙂
canım şunun şurasında kaç günün kalmış ya Allah yar ve yardımcın olsun sen yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin bizim daha baya var sen ne kadar heyecanlıysan oğluna buluşmak için ,oda annesine kavuşmak için o kadar heyecanlıdır heralde .sanki iki sevgilinin uzun bir ayrılıktan sonra buluşacağı günü beklemesi gibi..ben gün geçtikçe dahada heyecanlanıyorum oğlumla her geçen gün aramızda birşeyler dahada kuvvetleniyor önceleri böyle değildi günler geçtikçe dahada iletişimimiz artıyor senin durumuna gelince ne yapacaz bilmiyorum senin şu an yaşadıklarını hissettiklerini bakalım biz nasıl yaşayacağız çalıştığımdan dolayı fazla nete giremiyorum ama şunu bilki tüm dualarım seninle....senin gibi gün sayıp ve anne olmak isteyenlerde Allahım hiç kimseyi ne çocuksuz koy nede çocuğuyla imtihan et.